Banka Faiz
-
elindeki parayı 10 yıl kullanmayacaksan bireysel emekliliğe yatır kazancın en az%20 :)
-
banka faizi dönemi eskidendi şimdi yatırdıgına degmez
-
kimse söylememiş bi müslüman olarak uyarayım.
faiz'in her türlüsü haramdır.
toplu paran varsa yatırıma yönel. iş yeri daire bişey al. kirasını kullan. yada vaktin varsa oto galeri gibi bişeyde olabilir
-
Borsaya gir derim..
-
ajan1111 bunu yazdı
kimse söylememiş bi müslüman olarak uyarayım.
faiz'in her türlüsü haramdır.
toplu paran varsa yatırıma yönel. iş yeri daire bişey al. kirasını kullan. yada vaktin varsa oto galeri gibi bişeyde olabilir
+1
-
fikir açısından yazıyorum..
en az bir yıl dokunmayacaksan altın hesabı daha kârlı değil mi? 500gr altın aldığını varsayarsak güzel sermaye (abd,avrupadaki ekonomik sıkıntılar,olası
senaryolara göre altının gramının artacağı yüksek ihtimal) daha cazip.. ekonomi yorumları yayınlayan websitelerini dolaş,uzmanların yazılarını oku bence..
parayı risk etmek istemiyorum diye faizle uğraşmanın gereği yok,maksat kazanç elde etmekse trendi takip et € , $ hangisiyse ona yatırım yap..
-
uçuk kaçık fikirleri boş ver hocam, ing bank turuncu hesap açıyorsun, internet bankacılğından eft havale ücretsiz, üstelik faizi günlük kazanıyorsun, yani bugün çektin parayı yarın yatırdın, sadece 1 günün faizi yanıyor, 45tlye günde 1 kuruş veriyor, 9000tl var desek günde 2 tl kazanırsın, bir de günlük hsap var hocam, faturaları ona yönlendirdim, %2 ordan bonus kazanıyorum, fatura zamanı geldiğinde turuncu hesaptan faturaların dendiği destek hesaba 2dkda masrafsız havale yapıyorum, parayı döndükçe kazanıyorum.
-
glaurung bunu yazdı
uçuk kaçık fikirleri boş ver hocam, ing bank turuncu hesap açıyorsun, internet bankacılğından eft havale ücretsiz, üstelik faizi günlük kazanıyorsun, yani bugün çektin parayı yarın yatırdın, sadece 1 günün faizi yanıyor, 45tlye günde 1 kuruş veriyor, 9000tl var desek günde 2 tl kazanırsın, bir de günlük hsap var hocam, faturaları ona yönlendirdim, %2 ordan bonus kazanıyorum, fatura zamanı geldiğinde turuncu hesaptan faturaların dendiği destek hesaba 2dkda masrafsız havale yapıyorum, parayı döndükçe kazanıyorum.
Araştırdım hocam biraz,dediğin gibi ing bank iyi görünüyorum bence de..Öyle yapıcam gibi bakalım..tavsiyeler için çok sağolun,baya bilgi edindim sayenizde müridler
-
(Helak eden yedi şeyden birisi faiz almaktır.) [Buhari]
-
Helak olanlar niyeyse bu faiz haram yemeyinciler, faizi çatur çutur yiyenler, parasını çalıştıranlar rahat rahat yaşıyor, bizimkiler hala aynı tas aynı hamam, kendiniz fakirsiniz diye elalem de mi fakir kalsın