Banka Faiz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

elindeki parayı 10 yıl kullanmayacaksan bireysel emekliliğe yatır kazancın en az%20 :)

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

banka faizi dönemi eskidendi şimdi yatırdıgına degmez

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

kimse söylememiş bi müslüman olarak uyarayım.

faiz'in her türlüsü haramdır.

toplu paran varsa yatırıma yönel. iş yeri daire bişey al. kirasını kullan. yada vaktin varsa oto galeri gibi bişeyde olabilir

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diCk
    diCk's avatar
    Erkek

Borsaya gir derim..

FuCk yOu System..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhewal
    byhewal's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı

kimse söylememiş bi müslüman olarak uyarayım.

faiz'in her türlüsü haramdır.

toplu paran varsa yatırıma yönel. iş yeri daire bişey al. kirasını kullan. yada vaktin varsa oto galeri gibi bişeyde olabilir

+1

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

fikir açısından yazıyorum..

en az bir yıl dokunmayacaksan altın hesabı daha kârlı değil mi? 500gr altın aldığını varsayarsak güzel sermaye (abd,avrupadaki ekonomik sıkıntılar,olası

senaryolara göre altının gramının artacağı yüksek ihtimal) daha cazip.. ekonomi yorumları yayınlayan websitelerini dolaş,uzmanların yazılarını oku bence..

parayı risk etmek istemiyorum diye faizle uğraşmanın gereği yok,maksat kazanç elde etmekse trendi takip et € , $ hangisiyse ona yatırım yap..

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

uçuk kaçık fikirleri boş ver hocam, ing bank turuncu hesap açıyorsun, internet bankacılğından eft havale ücretsiz, üstelik faizi günlük kazanıyorsun, yani bugün çektin parayı yarın yatırdın, sadece 1 günün faizi yanıyor, 45tlye günde 1 kuruş veriyor, 9000tl var desek günde 2 tl kazanırsın, bir de günlük hsap var hocam, faturaları ona yönlendirdim, %2 ordan bonus kazanıyorum, fatura zamanı geldiğinde turuncu hesaptan faturaların dendiği destek hesaba 2dkda masrafsız havale yapıyorum, parayı döndükçe kazanıyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek
    glaurung bunu yazdı

uçuk kaçık fikirleri boş ver hocam, ing bank turuncu hesap açıyorsun, internet bankacılğından eft havale ücretsiz, üstelik faizi günlük kazanıyorsun, yani bugün çektin parayı yarın yatırdın, sadece 1 günün faizi yanıyor, 45tlye günde 1 kuruş veriyor, 9000tl var desek günde 2 tl kazanırsın, bir de günlük hsap var hocam, faturaları ona yönlendirdim, %2 ordan bonus kazanıyorum, fatura zamanı geldiğinde turuncu hesaptan faturaların dendiği destek hesaba 2dkda masrafsız havale yapıyorum, parayı döndükçe kazanıyorum.

Araştırdım hocam biraz,dediğin gibi ing bank iyi görünüyorum bence de..Öyle yapıcam gibi bakalım..tavsiyeler için çok sağolun,baya bilgi edindim sayenizde müridler

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

(Helak eden yedi şeyden birisi faiz almaktır.) [Buhari]

Hoop.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

Helak olanlar niyeyse bu faiz haram yemeyinciler, faizi çatur çutur yiyenler, parasını çalıştıranlar rahat rahat yaşıyor, bizimkiler hala aynı tas aynı hamam, kendiniz fakirsiniz diye elalem de mi fakir kalsın

Toplam Hit: 2599 Toplam Mesaj: 25