Banka Seçimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Benim garanti bankasında 1 aylık hesabım var :) Daha bir yararını veya zararını görmedim :)

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Renard
    Renard's avatar
    Erkek

Hocalar yine kafam karıştı :|
    İşbankmı ?
    Akbankmı?
    Finansbankmı?
    Garantibankmı?

Dj_alper serkan abi işbank dedi tamam dedim simdi yine kafam karıştı :S

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    finansbank tan şaşma :W

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

ben ziraat bankası ile iş bankasını kullanıyorum.. ayrıca ziraat bankasının online internet şubesinide kullanıyorum bir başka bankaya internet ortamında havale yaparsam 0,16 Kr masrafı var iş bankasının iste 3-4 TL arası değişiyor aradaki farkıda sen düşün. akbanka gelince diyelim ki para yatıracaksın kalabalık ortamdan dolayı bankada yatıramadın atm'den yatırırsan 5 TL işlem ücreti kesiyorlar :) diğer bankaları bilemiycem artık.. birde paranı bankada tutma bazen bu bankalara belli olmuyor bakıyorsun 6 ayda bir 15-30 TL arası değişen hesap işletim ücreti kesiyorlar.. ziraat bankası ve iş bankası şimdiye kadar benden kesmedi ama bir kaç arkadaşımdan kesmiş.. bankadan maaş ücreti falan bir başka nedenlerde varda aklıma gelmiyor onları muaf tutuyorlar eğer hesap işletim ücreti kesipte sende bankaya ben muafım falan dersen paranı geri veriyorlar.. biraz uzun oldu ama umarım yardımcı olmuşumdur :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Renard
    Renard's avatar
    Erkek

essan bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben ziraat bankası ile iş bankasını kullanıyorum.. ayrıca ziraat bankasının online internet şubesinide kullanıyorum bir başka bankaya internet ortamında havale yaparsam 0,16 Kr masrafı var iş bankasının iste 3-4 TL arası değişiyor aradaki farkıda sen düşün. akbanka gelince diyelim ki para yatıracaksın kalabalık ortamdan dolayı bankada yatıramadın atm'den yatırırsan 5 TL işlem ücreti kesiyorlar :) diğer bankaları bilemiycem artık.. birde paranı bankada tutma bazen bu bankalara belli olmuyor bakıyorsun 6 ayda bir 15-30 TL arası değişen hesap işletim ücreti kesiyorlar.. ziraat bankası ve iş bankası şimdiye kadar benden kesmedi ama bir kaç arkadaşımdan kesmiş.. bankadan maaş ücreti falan bir başka nedenlerde varda aklıma gelmiyor onları muaf tutuyorlar eğer hesap işletim ücreti kesipte sende bankaya ben muafım falan dersen paranı geri veriyorlar.. biraz uzun oldu ama umarım yardımcı olmuşumdur :)

Çok sağol hocam istediğim açıklama buydu işte :) ziraat bankası havale ve eft güzel fakat diğer bankalara transfer edince ipnelik yapıyor iş bankında eft si dil uçuklatır :| akbankta ttnet gibi imiş :| son çözüm finansbank sanırım :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    bir keresinde akbankın önünde teyze vardı asker oğluna para gönderecekmiş kalabalıktan içeri girememiş bende ver teyze atm'den yatıralım dedim bende asker çocuğu babası yok öksüz sadece annesiyle birlikteymiş.. her neyse yatırdım parayı baktım 5 TL hesap işletim ücreti kestiler girdim içeri yetkililere söyledim buda neyin nesi dedim işlem ücreti dediler ne insafsızsınız siz dedim oha dedim teyzem asker oğluna para gönderecek siz oto boka para kesiyorsunuz dedim hışmımı alamadım müdüre söyledim sinirlerim tepemde dedim buda nasıl bir uygulama falan dedim biraz insaf olun dedim ayıp sizin yaptığınız dedim kameralar falan vardı içeride bu kameralar kaydediyor mu konuşmaları dedim evet dedi Allah belanızı versin dedim çektim gittim kendi cebimdem teyzeme 5 TL para verirken sonra müdür arkamdan geldi tamam durumu düzeltelim falan dedi bilgisayardan  düzelttiler asker oğluna para yollayacak teyzem dedim ayıp sizin yaptığınız valla utanın dedim.. sonra genel müdürlüğe falan internetten şikayet göndermiştim :) o kadar sinirlenmiştim ki asker çocuğuna harçlık parası gönderiyor teyzemiz bu bankalarda böyle uygulama yapmışlar ki ben kızdıktan sonra düzelttiler.. ama bu uygulama hala devam ediyordur..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek
    yapı kredi hocam hesap işlem ücreti almıyorlar havele filan tıkır tıkır işliyor

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Renard
    Renard's avatar
    Erkek
    Hocam son görüş nedir valla harbiden şaşırmaya başladım essan hocam cok güzel açıklıyor böyle giderse açmıyacam bu hesabı :|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hoca bu görüş bildirenlerin hangisi üniversite bitirme tezini internet bankacılığı üstüne yapmış sor :)

para işi benim işi kusura bakmayın :)=

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Renard
    Renard's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

hoca bu görüş bildirenlerin hangisi üniversite bitirme tezini internet bankacılığı üstüne yapmış sor :)

para işi benim işi kusura bakmayın :)=

yani abi işbank diyorsun sen ?

Toplam Hit: 6586 Toplam Mesaj: 43