Banka Seçimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek
    HSBC :F
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek
    hepsi yabancıların elinde ,hizmet dersen ykb derim

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

By-barikat bunu yazdı:
    -----------------------------

DJ_Alper bunu yazdı:

hoca bu görüş bildirenlerin hangisi üniversite bitirme tezini internet bankacılığı üstüne yapmış sor :)

para işi benim işi kusura bakmayın :)=

yani abi işbank diyorsun sen ?

yapı kredi felan bir çok internet şube sistemini kullandım iş bankası gayet güzel havale eft felan ttnet faturasını bile netden yatırıyorum :) hiç bankaya gitmiyosun 

eft 1 lira havale bedava  hesabında 3 lirada olsa 3 binlarada olsa aynı kalitede hizmet alıyorsun öğrenciden hesap işletim masrafı kesmiyorlar en geç 24 saat içinde geri dönüş yapıyolar. wap yazılımı var 1,5 senedir java destekli telefonunla istediğin yere havale yapabilir döviz alıp satabilirsin

önceden ödemelerini talimatlıyabiliyosun mesela sen benim şuan bütün şifrelerimi biliyosun girersin hesabımdaki paraya bakmaktan başka bi bok yiyemezsin cep telefonuyla ilişkili hesap yada i anahtar alırsan %100 dmeyimde baya güvenli oluyor 2 panelle giriş yapıyorsun

2. panel girişinde istediğin güvenlik sorusunu girdire biliyosrsun mesela en son altıma sıçtığım tarih deiye girip cevabı yazabiliyorsun (şifreden aydı)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Ben daha bugün gidip finansbank kredi kartımı ve hesabımı kapattırdım.

Aslında internet bankacılığı uygulamaları güzel.Çok geniş içerik var ve güvenlik iyi.Müşteri nosu ve parolasını sonraki adımda ise internet ve telefon bankacılığı şifreni soruyorlar.

İnternet şubesi üzerinden bir çok işlem yapabiliyorsun.Vadesiz hesap açma,döviz alıp satma,eft havale,fatura ödeme (ttnet faturalarımı hiç gidip şubeden ödemedim,elektrik su doğalgaz gibi bir çok ödeme seçeneği ama anlaşmalı iller ve şubelere göre değişiyor) vergi ödeme,trafik cezası ödeme,kontur alma,kredi kartını ödeme(hesabından kredi kartına para yatırıyorsun) bazı bağış kurumlarına para bağışlama,fon alıp satma dolu dolu bir sürü özellik var.Gayette güzel çalışıyor.Tabiki hesabında para olucak yapmak için.Kredi kartından hesabına nakit çekip yatırırmış gibi yatırma özelliğide var.Bir işlem yapınca özellikle EFT cep telefonuna onay sms i gelir ve şifre gönderir onu siteye girersin.İnternet ve telefon bankacılığı şifreni ayda bir değiştirmen gerekir ve önceki şifrelere benzemicek şekilde olması gerekir falan filan.

Hesabın varsa 3 ayda bir 10 tl,kredi kartınındanda yılda bir 35 tl kesiyorlar. Nakit çekersen fazladan 10 lira ödüyorsun nakit kullandın diye falan çeşitli ücretlendirmeler var.Ama hesap kartın olmadan bir hesaba atm den para yatıramıyorsun galiba.Hani Garanti bankası gibi kart nosu verip o hesaba para yatıramıyorsun illa kendi kartınla giriş yapıcan .

EFT ücretliydi .havale tabi bedava.Ama eft ücretinin kalktığını duydum galiba.Şubeden eft yapmam gerekti  akbank hesabına. 25-30 tl istediler 500 liradan fazla bi paraydı.

Müşteri hizmetlerine gelince.Siteden şikayette bulunursan kesin geri dönüş alırsın.Er ya da geç.Ama tek yapılan sözleşmede var demek olur.Ben 3 ayda bir çekilen 10 tl ye kızıp şikayette bulundum .HAber vermeden kesiliyordu.Sözleşmede de var bu ama 20 lira bırakmışım knt alırım diye bi baktım 10 lira kalmış falan .Her reklama b*k a sms atarlar  ama bi parayı çekicez diye haber vermezler.Hesabında para yoksa -10 a düşersin.

Böyle bi banka işte . Bide sahipleri Yunan galiba.Karlar Yunanistan a akıyor :)

Eğer bişeyler satıp alıcının hesabına para yatırması gerekiyorsa Garanti iyi olur gibi.Bir çok yerde şubesi var ve sadece 4 lira kesiyor herhalde hesaba para yatırmak için tabi garanti kartı olmayanlara.

İmzalamazsam ne olcak?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h_b_c
    h_b_c's avatar
    Erkek
    hem iş bankası internet şubesini hemde garanti bankası internet şubesini kullanıyorum garanti hesabımı yeni açtırdım tek kelimeyle garanti derim garanti hem güvenlik olarak üstün işbankasından hemde hizmet bakımından garantiyi tavsiye ederim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Valla onu bunu bilmem'de biz bankalar ile uğraşıyoruz devamlı ve müşteri memnuniyeti için canımızı okuyan tek banka Yapı Kredi'dir diğerleri saldım kayıra mevlam kayıra özellikle Finans ve HSBC sıfırdır..ykb'nin yanı sıra Garanti kendisini kanıtlamıştır..ben ya ykb yada garanti derim..

dont think twice its all right
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    bankacılık garantidir.2006 dan bu yana garanti internet subesini kullaniyorum super akbank internet subesinide kullaniyorum ama akbank tam bir mal en hantal ozel banka birde basa oynuyolar.akbank ve garanti kullaniyorum bana yetip artiyo.birde su var garanti bak sunu yapacam boyle olur diyo belirtiyor ve su kadar alirim diyor pasa pasa yani 6 milyar kredi kullandim.2007 de 2 ay da geri odedim.ama en yuksek faiz garantideydi onu soyleyeyim.isin ozu burokrasi uygulamiyorlar.subeye gitmeden isin goruluyor o kesin.5 dk demeden kredi veriyo.kredi almaya gittim sadece elimde bir telefon faturasi vs.8-10 yere imza attim tamam kredin onayladi param nerede dedim hesabimda cay icmeden kisa bir surede 3 milyari verdiler.akbank yok imza sirkuleri yok emekli kefil zirat ailenin ipotegi enteresan .telefon subesi 5 dk ustunde bekledigimi hatirlamam.akbank ta bir isim oldugunda tel.subesinde 10 dk dan asagi almazlar.arkadasim İNG bank mi ne ondan ilk maasini alicak askerde iken oyak mi ne o hesabina para yatirmislar yanlislikla.neyse aradik musteri iliskileri gunlerden cuma aksami pazartesi sabahindan asagi isiniz olmaz dediler.oyle de oldu.ben arkadasa dedim garanti de olsa dedim o para patagonya da olsa getirip eline verirler dedim.oda hak verdi.3 kartim var.Bonus plus aynali bonus annem icin ve bir adette bonus klasik.kredi karti isindede garanti kredi kartlari.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

la ben bişi soracam 1991 doğumluyum 18e girdik 2-3 bankaya gittim veremeyiz dedi :W

acaba okul kıyafeti ile gittim ondan mı yoksa başka bi sebepten dolayı mı W:

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı:

la ben bişi soracam 1991 doğumluyum 18e girdik 2-3 bankaya gittim veremeyiz dedi :W

acaba okul kıyafeti ile gittim ondan mı yoksa başka bi sebepten dolayı mı W:

ziraat bankasıyla iş bankası hesabımı 17 yaşında açtırdım :) sana gelince banka iyi sallamış.. belkide iş yapmak istemedikleri için reddetmişlerdir serbest giyin tekrar başvur olmazsa babanla git hocam..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    İşbankası.İnteraktif bankacalığı olsun heryerde bankamatiği olsun her alanda İşbankası.
Toplam Hit: 6215 Toplam Mesaj: 43