folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bankadaki Hanım

Bankadaki Hanım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar kimle paylaşacağımı bilemedim buraya yazıyorum bugün bankada gen bi bayan vardı önümde otuzlu yaşlarda hasta olduğu çok belliydi ama tam bir hanım efendi maaş çekme günü yarınmış ama bugün 7de hastaneye yatacağı için bugün çekip çekemeyeceğini sordu eczane 20 lira itemiş o yirmi lirayı vericek kimsesi yok düşünün hesabında para çıkmadı dediki çocuklarımın maaşını ben alıyorum onları kontrol edebilirmiyiz çocuklardan biri yanındaydı daha ya anasınıfı yada ilk okul 1 yaşlarında bir çocuktu onun hesabındanda para çıkmadı sonra kızının hesabını kontrol ettiler ondanda iki lira çıktı emekli kızının kimliğini verirken gördüm kızının resmini kızıda kardeşiyle aynı yaşlarda çocuk daha buarada bilmiyenler için söylüyorum oyaştaki çocukların emekli sandığından emekli olabilmesi için birinci dereceden bir yakınının ölmesi laım yani hanımın kocası ölmüş ikiçocuna bakıyor hasta bir bakışıvar böyle görüceksiniz 20 lira istiycek kimsesiyok öyle söylenip ses çıkaran bir hanımda değil yani dediğim gibi gördüğünüz an saygı duyacağınız bir hanım efendiydi para alamadan gitti okadar içime oturduki onun ohali oan orda olsaydınız sizde etkilenirdiniz kadını sanki biryerden tanıyor gibiydim ama bitürlü çıkaramadım aslında cebimde fazladan biraz para vardı bankadan çıkınca ardından gidip versemmi diye düşündüm ama çekindim açıkçası biraz garip olur diye ama biyandanda diyorum keşke bişey yapsaydım siz neyapardınız sizce inanın kadının ohali aklımdan gitmiyor herkez zordurumda ama bu başkaydı

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

hocam olur oyle hergun yaşanan şeyler herkesin böyle sıkıntıları var fazladan param olsaydı verirdim bende..

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Ben vermek istesemde tereddütte kalırdım.. 20 liranın koyacağından değil. Bazı insanlar gurur yapıp sizi rezil edebiliyor..

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

keşke yardım etseydin, aile bagları kurabilirdin kardeş aile gibisinden.

Ama iş işten geçmiş dostum artık düşündükc kahrolursun.

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

orada kadina para vermen hos olmazdi, ama bir sekilde cocugun eline falan sikistirabilirdin

la liberte ne meurt jamais.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

orada kadina para vermen hos olmazdi, ama bir sekilde cocugun eline falan sikistirabilirdin

-----------------------------

ulan bunu hiç düşünmedim ha keşke aklıma gelseydi

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Ben Bir Yolunu Bulur Verirdim Bu Durumlarda iyiyimdir Bilirim Vermesem Pişman Olacagımı Başıma Gelmişti Cebimde Param Varsa Veririm Lazım Olan Birşeyi sonrada alır Yada Çevremdem Eksi Olan Parayi Temin Ederdim Bazi Saglam ihtiyaci Olmayan insanlar dilenmeye Utanmıyor Da ben İhtiyaci Olan Lazım Olan Samimiyetine inandıgım Birine Vermekten Utanmam Rezil Edecegini Bilsem de Bir yolunu Bulurdum Yada Teklif Ederdim Dolayli Yada Dolaysiz yonden Bu Bana Büyük Bir Mutluluk Verirdi..

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

hiç düşünmeden verecektin. tatlı dille 2 dk da verip kaybolacaktın ortadan. yaptığın bu iyiliğide kimseye söylemeyecek ve unutacaktın. bence müthiş sevabı ve aynı zamanda fırsatı kaçırmışsın...

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    -_HaWk_-
    -_HaWk_-'s avatar
    Erkek

Bence kendi ağzınla değilde banka ağzıyla herhangi birşey bulup kadına verebilirdin o parayı...

Veren el alan elden üstündür

Bir elin verdiğini diğer elin görmemesi lazım

En büyük farkım bu dünyadaki hayatım...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

evet yetim ve dul aylığı emekli sandığında ayın 4 ila 5'i arası veriyorlar .. ki bende alıyorum aynı parayı o zorluğu biliyorum az cok ..

bazen ayın 4'ü bazende 5i olması arada ki bir gün yüzünden büyük sıkıntıya düştüğüm olabiliyor .. anlamış değilim sandığın bu maaş günü şaşırtmacasını.

ilaçlar sandıktan kesiliyor hocam .. :S herhalde katkı ücreti istemişlerdir .. Aynı durumları çok yaşadım hocam cok ciddiyim hiç esirgemedim paramı neyse yarısını vermişimdir :) birdahaki sefere kol kanat gelirsin inş. kalbinin temizliği belli oluyor :))

yeri gelmişken sizlere adaletsizlikten de bahsetmek istiyorum .

Yaş 20'i ..

Okuyorum.

18'imde 485'lira alıyordum 20' yi doldurduktan 3 ay sora verilen maaş miktarı 220'liraya çekildi.. Sandıkla aramda uzun yazışmalara rağmen hala sonuç alabilmiş değilim. İlaç Kesintim yok vs başka herhangibi devlete borç yok ama nedense maaşım 20'den sora düştü.. herneyse bin şükür onuda alabiliyoruz.

diyeceksiniz ki adaletsizlik bunun neresinde .. Bizim Rahmetliyle Aynı yaşta Aynı kıdem derece ve makama sahip aynı şekilde annesi vefaat eden bir kız arkadaşım var.

kız 500'lira + 120 lira öğrenci parası alıyor .. Acaba diyorum kız cocuğu olduğundan dolayımı ?

Hayır bir fark yok ..
    Biz gene kazıklarda gene kazıklardayız ..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

ben böle durumlarda dayanamıorum direk içim gidio ne kadar bana kötülük yapıldığında yapıcaklarımın sınırı olmazsa böle insanları görüncede dayanamıorum 

ben olsam cidden sırayı bırakıp peşinden giderdim kadının daha sonra keşke demektense wermek en mantıklısı..çünkü zaten başkasına el açıcak kadın olsa bankaya gelipte sormazdı..umarım bulmuştur

dewdim dewrildim geldim
Toplam Hit: 3611 Toplam Mesaj: 22