folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bankadaki Hanım

Bankadaki Hanım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Ya biraz olaya bireysellikden cikarmak gerek bence

kadina söyle söylesen bence hiç birşey demeden alirdi prd hanım efendi istemeden kulak misafiri oldum... , :D daha önce bende böyle bi durumla karşilaşmiştim ve sizi anliya biliyorum bi sakincasi yoksa borc niyetine vermek isterim filan falan kimse hoş göruye gurur yapmaz bence

Not: Bide her zaman derdim yapmadiklarinizdan degilde yapmiş olduklarinizdan pişmanlık duyun

kadin almaz di filan falan saten bi daha ordaki insanlarla karşilaşacagini sanmam ama senin için rahat olurdu

Edit: Böyle içim bi tuhaf oldu hayat ne tuhaf

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

arkasından gidip hesapta 20 tl çıkmış yanlış görmüşüz falan vs durumalrı yatsan çok iyidi olur.ki 20 lira sanada koymazdı ve onun için değeri büyük olurdu

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

kendi deneyimlerime dayanaraktan söylüyorum. bu olay, bundan sonra gelecek olayların habercisidir. kısa süre içerisinde hayatında olabilecek büyük değişikliklere veya bu tarz olayların sıkça tekrarlanmasına hazırlıklı ol. hayat, aldığımız kararlar üzerine şekillenir. doğru kararlar ver.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

Triumph bunu yazdı:
    -----------------------------

kendi deneyimlerime dayanaraktan söylüyorum. bu olay, bundan sonra gelecek olayların habercisidir. kısa süre içerisinde hayatında olabilecek büyük değişikliklere veya bu tarz olayların sıkça tekrarlanmasına hazırlıklı ol. hayat, aldığımız kararlar üzerine şekillenir. doğru kararlar ver.

----------------------------

my name is earl diyosun yani :)

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Buradaki Kardeşlerim ALLAH Razı Olsun Düşünceleriniz Çok Güzel Bu Ülke Böyle Oldukça Batmaz Yıkılmaz Bir Hayır Bir Sadaka Bin Belayi Bin Derdi Kovar Cok Veren Maldan Az Veren Candan Verirmiş Boş Çevirmemek Gerek El Açanı ...

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

şairin dediği artık her şey için çok geç, demek için bile artık çok geç.

..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

Bazen OlUyor Tanımadıgın Adamı Görmüş Gibi Oluyorsun Ama Bu Kım dıyemıyorsun Zaten ne kaybedıyorsak bu Utangaclıgımızdan kaybedıyoruz

bu Konuda şoparları hep taktir etmişimdir  :)

Beleş wireless kahramanı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

yerinde olsam kadının arkasından gider hanfendi bunu düşürmüşsünüz der  20   50 lira verirdim eczane parası

onekine?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

bende en cok bi doktor a uzulmustum.

erzurumda unideyken aksam saat 11 civarı. hava sıcaklıgı -25 rahat var. ustunde ince bi kazakla yaşı 28 civarı bi kadın durakta ellerini agzına goturuyo aglıyo surekli.

once cesaret edemedim sonra dayanamadım. 'nolucak lan en fazla 'sanane' der bende cıkar giderim dedim' sordum.

'abla bi sorunmu var?'

evet dedi...

basladı anlatmaya.

aşkalede bi koyde doktorum. erzurumdan bi arkadasla tanıstım erkek. arabamı aldı bi işim var diye cıktı gitti. hastalarım var ve cebimde param yok.

lan dedim simdi cıkarsam para versem :| kadın doktor sonucta...

gece gece gittim askale duragına boyle boyle dedim. kaca goturuyosanız 2 katını vereyim hatta ceza yersen onuda ben odeyeyim bi yardımcı olun bize...

kadını o gece gonderdim tabi olan benim otobuse oldu oda gitti :)

daha sonra okuluma gelmiş 'Onur adında bi ogrenciniz var gorusebilirmiyim' diye ogun okulda yoktum ama vefalı kadınmıs. nedense unutamam o olayı.

edit : birindede elinde seker tyorbası olan bi kıza isterseniz yardım edeyim dedim. oda defol git aptal dedi. yolu karsıya gecerken poset yırtıldı:D

sıctımmı ustune basına dedim :F

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

bankada herkesin içinde değilde bankadan çıktıktan sonra müsait bir yerde tutar kadına nazikçe yanlış anlamamasını söyler sadece yardım etmek istediğimi belirtir parayı verirdim ben olsam :(

Cigu bigule :(
Toplam Hit: 3634 Toplam Mesaj: 22