Bankamatikler
-
hocalar bu bankamaatikler nasıl çalışıyo bugün bi alış veriş merkezine gittim para çekemeye bi saldırı olmuş 4 tane var hepsiozulmuiş admlar bakı felan yapıyodu içlerine felan baktım enteresan devlerer felan var
sistemi tam olarak nası çalışıyo meraklandır bilen biri varsa açıklarsa çok güzel olur
(f) -
he bide benle bankamatik soymaya gelen varmı
-
banka symak illegale giriyo ..yanii beni bul :f
-
abi belki bileniniz vardır işbankasındsa çalışan biri sölediydi bana. bankamatiklerin içinde paraların olduğu yerde büyük bi mürekkep tüpü varmış herhangi bir soygun yada başka bişey olduğunda o tüp patlıyor ve tüm paralar mürekkep içinde kalıyomuş. o yüzden bankamatik soymayın olur size tavsiyem :P
-
lan bizimkiler parayı deil o mürekep tüpünü çalarlar aq
-
euheuhe genki haklısın kardeş bizimkiler işini bilir
hatta bizim türk kalpazanlar merkez bankasından daha ii para basıyo :))) -
HolyDemon
katılıyorum sana :) türkler tam tam aynisini yapiyorlar hic bi fark yok :) -
bankamatik dediğiniz seyin içinde bir tane pc var bir aded sdsl modem birde ups kesintisz güçkaynagı birde gizli kamera gerisi boş kasa biiiiir boook yok yaniiii nerdenmi biliyorum
ee ben kuruyorum çogunu :) -
o zaman siktir edin en iyisi sahte para işine girek tarikatçe
lan ben bi kere bankadayım iki örnek para avr bi baktım dedim bu sahte aladım tam tersi imiş harbi bizim türkelr daha güzel basıyo mürekkep kullanmadan basn vardı geçen bilmemneleri karıştırıp ucuz mürekkep yapıyomuş
keyx hoca sen bize lazımsın :D
hea bide bi soru soram sabahleyin gördüm adam bankamatiği bi bokalr yaptı ms dos kipine geçirdi kasaya dokunmadan ansı becerdi bilgin varmı -
zervalone gel senle halledek bi banka matik bizim evin önünde aq ztn evler karşılıklı onu halledek
-
hacı ben düşündüm peder inşaatçı benim iş makinası getirip söktürücem
belediye görevlisi deriz bişi olmaz
hiç bi bok olmadı kabininden klübe
ışığından fener
ekranından moitör
pc sinden server
pilinden akü yaparık
Toplam Hit: 4813 Toplam Mesaj: 32