BAP Başlangıç
-
BAP ( büyük animasyon projesi )'ın başlangıçını bugün yapıyoruz ,
Projeye katılıcağını önceki konuda yazan müritler ;
1- Esconda
2- piskopatix
3- mehmet006
4- pc3
5- EWELANCHE
6- Frank
7- Ben :D
Not : Projeye katılımlar hâla açıktır. Katılmak isteyen olursa konuda belirtmesi yeterlidir.
Modellenecek resim ;
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Modellemek istediğiniz yeri / yerleri kırmızı daire içinde resim üstünde gösterirseniz daha iyi olur.
Modelledeğiniz projelerin dosyalarını modelin önizlemesiyle beraber konunun altına linkini atmanız gerekir.
Kaplamasınıda yapmanız benim için daha iyi olur ancak kaplama yapmak zorunlu değildir.
Şimdiden herkese kolay gelsin ... :D
inception
-
Burayıda alıyım ,
Edit :
Güncelleme
Kadro;
1- Esconda
2- piskopatix
3- mehmet006
4- pc3
5- EWELANCHE
6- Frank
7- tosun
8- Ben :D
edit 2 : Sondurum ;
-
Güncel ,
nerdesiniz ? :D -
:D ben anlamam öle ama fikir felan vereiblirim.
-
Ben suan bilmiyorum pek ama öğrenme amaçlı katılabilirim.Makinem her türlü grafik tasarım programına el verislidir.
-
Kolay gelsin. Başarılar..
-
Ben binaları elimden geldignce yapmaya calısırm fakat 1 ay kaldı finallere bi sürü proje yetişmesi lazım:D
Boş kaldıkça binaları yapmaya calısırım, Yanlız hatlar pek belli değil bulanık bulanık. Zor olur diye düşünüyorum. Bu yarı yıkık binalar c4d de deformerler filan var daha kolay olur sanırım. Ama c4dden pek çakmıyorum. Yıkıkları filan saymazsak düz bi şekilde arkadaki gökdelenleri filan sketchupta modelleyebilrm.
-
elimden geleni yaparım.fakat modellenicek olan daha sade olmalıydı bunun pek getirisinin olacağını sanmıyorum.
-
Siz binanın düz şeklidini modelleseniz yeter gerisini beni hallederim :D görünmeyen yerleri kendinize göre yapın birebir aynısı olmasına gerek yok :D
Siz binaları modelleyin ben gerisini hallederim , ( Yaratıklar , insan , arabalar v.s )
Eğer başka bi resim önerisi olan varsa yazsın projeye başlamadan değiştirelim . -
ilk sayfadan rezerve yapim :D
hadi kolay gelsin bakalım ortaya nasıl bişi cıkıcak
-
grafikle alakam olmaz ama ileride ugrasmayı dusundugum ufak caplı oyun projeleri icin konuyu takip edecegim, basarılar.