BAP Başlangıç

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

BAP ( büyük animasyon projesi )'ın başlangıçını bugün yapıyoruz ,

Projeye katılıcağını önceki konuda yazan müritler ;

1- Esconda
    2- piskopatix
    3- mehmet006
    4- pc3
    5- EWELANCHE
    6- Frank
    7- Ben :D

Not : Projeye katılımlar hâla açıktır. Katılmak isteyen olursa konuda belirtmesi yeterlidir.

Modellenecek resim ;

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://i55.tinypic.com/wv4md1.jpg

Modellemek istediğiniz yeri / yerleri kırmızı daire içinde resim üstünde gösterirseniz daha iyi olur.
    Modelledeğiniz projelerin dosyalarını modelin önizlemesiyle beraber konunun altına linkini atmanız gerekir.
    Kaplamasınıda yapmanız benim için daha iyi olur ancak kaplama yapmak zorunlu değildir.

Şimdiden herkese kolay gelsin ... :D

inception

http://i55.tinypic.com/2dhhagl.png

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Burayıda alıyım ,

Edit :
    Güncelleme
    Kadro;
    1- Esconda
    2- piskopatix
    3- mehmet006
    4- pc3
    5- EWELANCHE
    6- Frank
    7- tosun
    8- Ben :D

edit 2 : Sondurum ;

http://i54.tinypic.com/1zylg3.jpg

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Güncel ,
    nerdesiniz ? :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

:D ben anlamam öle ama fikir felan vereiblirim.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Ben suan bilmiyorum pek ama öğrenme amaçlı katılabilirim.Makinem her türlü grafik tasarım programına el verislidir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Kolay gelsin. Başarılar..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

Ben binaları elimden geldignce yapmaya calısırm fakat 1 ay kaldı finallere bi sürü proje yetişmesi lazım:D

Boş kaldıkça binaları yapmaya calısırım, Yanlız hatlar pek belli değil bulanık bulanık. Zor olur diye düşünüyorum. Bu yarı yıkık binalar c4d de deformerler filan var daha kolay olur sanırım. Ama c4dden pek çakmıyorum. Yıkıkları filan saymazsak düz bi şekilde arkadaki gökdelenleri filan sketchupta modelleyebilrm.

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmet006
    mehmet006's avatar
    Erkek

elimden geleni yaparım.fakat modellenicek olan daha sade olmalıydı bunun pek getirisinin olacağını sanmıyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Siz binanın düz şeklidini modelleseniz yeter gerisini beni hallederim :D görünmeyen yerleri kendinize göre yapın birebir aynısı olmasına gerek yok :D
    Siz binaları modelleyin ben gerisini hallederim , ( Yaratıklar , insan , arabalar v.s )
    Eğer başka bi resim önerisi olan varsa yazsın projeye başlamadan değiştirelim .

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

ilk sayfadan rezerve yapim :D  

hadi kolay gelsin  bakalım ortaya nasıl bişi cıkıcak

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    grafikle alakam olmaz ama ileride ugrasmayı dusundugum ufak caplı oyun projeleri icin konuyu takip edecegim, basarılar.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
Toplam Hit: 10463 Toplam Mesaj: 85