BAP Başlangıç
-
Yorular içim teşekkürer :D
1- Esconda
2- piskopatix
4- pc3
5- EWELANCHE
onuya yazmazlarsa P.M ile bilgilendirme yapıcam kaçış yok :F -
Hocam kaçtığımız yok Fakat daha türkiye ile ilgili birşey yapsak daha güzel olur diye düşünüyorum, Senin verdiğin resimde güzel fakat birazcık sanki sulu boya efekti gibi bir efekt var üzerinde seçmek güç referans bakımından, Robotun kelleye başladım ama biraz isteksiz başladım açıkcası.
Bence katılan herkes bir yer belirtsin sonra arasından en güzeli seçelim hep beraber. Şahsen türkiyeden bir yer yapmak daha motive edici benim için. -
piskopatix bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam kaçtığımız yok Fakat daha türkiye ile ilgili birşey yapsak daha güzel olur diye düşünüyorum, Senin verdiğin resimde güzel fakat birazcık sanki sulu boya efekti gibi bir efekt var üzerinde seçmek güç referans bakımından, Robotun kelleye başladım ama biraz isteksiz başladım açıkcası.
Bence katılan herkes bir yer belirtsin sonra arasından en güzeli seçelim hep beraber. Şahsen türkiyeden bir yer yapmak daha motive edici benim için.
Bende onu diyorum ama kimse fikrini söylemeyince başlangıç olarak bunu koydum . -
Safranboluyu öneriyorum :)

-

maketdeki gibi daha karmaşık yapılar olan bir yer olsa daha güzel olur.
-
maket gerçekten iyimiş :D ama daha detaylı bi resim lazım maket resmi hem boyut olarak küçük hemde hiç bişey tam gözükmüyo :F
-
inception bunu yazdı:
maket gerçekten iyimiş :D ama daha detaylı bi resim lazım maket resmi hem boyut olarak küçük hemde hiç bişey tam gözükmüyo :F
-----------------------------bak tamamen ciddiyim,
beraber, tek başına değil beraber, bir masa modelleyin,
hatta geçtim direk shape den kareyi sürükle bırak, ama beraber,
bakalım oluyomu. Ayrıntılı ayrıntılı diyorsun, emeklemeden ışınlanmaya çalışıyorsun.
-

-
VBDream bunu yazdı:
inception bunu yazdı:
-----------------------------bak tamamen ciddiyim,
beraber, tek başına değil beraber, bir masa modelleyin,
hatta geçtim direk shape den kareyi sürükle bırak, ama beraber,
bakalım oluyomu. Ayrıntılı ayrıntılı diyorsun, emeklemeden ışınlanmaya çalışıyorsun.
alkollü girmeyin şu siteye amk ,
bak bakalım o maket resminde hangisinin ne olduğpunu anlayabiliyomusun ?
ben sadece 1 tane objenin tamamını görebildim detayları olmadan ( bi kaç açıdan daha resmi v.s ) nasıl modellemeyi düşünüyosun ? -