folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Barış Akarsu Komada (Durumu Ağırmış Bayağı)

Barış Akarsu Komada (Durumu Ağırmış Bayağı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    doktoru şöye demiş:

''hastamızın en yüksek derecede hayati tehlikesi var. beyin cerrahisinde kafa yaralanmalarının en ağırı. hasta tam komada geldi. aynı zamanda kalp ve solunum yoktu. burada tedaviyle yeniden hayata döndürüldü. solunum makinesine bağlandı ve kafa tomografisi çekildi. kafasında ve yüzünde çok sayıda kırık var. beyin kanaması yok. yaygın beyin ödemi, beyin eziklikleri var. bu, ameliyatla tedavi edilecek bir durum değil. yoğun bakımda tedavisi devam edecek. anti ödem tedavisi sürüyor. bu tedavinin sonunda kesin bir şekilde konuşacağız.''

akarsu'yu ''geri döndürünceye kadar yoğun bakımda tutacaklarını'' anlatan dr. servet, ''beyin, uzunca süre oksijensiz kalmış. bu travmada beynin uzun süre oksijensiz kalması, ödem oluşmasında ek bir faktör. felç durumu ile ilgili kısmi bilinç döndükten sonra kesin konuşabiliriz. beyindeki yaralanma belli bir bölgede olursa, bu yaralanma, bunu oluşturur diyebiliriz. ancak yaralanma yaygın olduğu için hangi bölgelerde ne gibi etki bırakacağını şu anda söylemek mümkün değil'' dedi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

kazadan fotoğraflar.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

ALLAH şifa versin..........

yardımcıları olsun.

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    hackermemo bunu yazdı:
    -----------------------------
    RemotE bunu yazdı:
    Bayrampaşada seninle kurduğumuz rakı sofralarını özledim .. hayata geri dön barış :(
    o kadar rakı içerse olcağı budur zaten..
    lafa bak ya o kadar rakı içerse ymiş bravo valla senin yorumunla aydınlandık.

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

acil şifalar ... arabanın markası nedir anlayan oldumu haşat olmuş :| bmw gibi duruyor ama?

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BBS
    BBS's avatar
    Erkek
    allah yardımcısı olsun yakınlarına sabır versin

..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek
    allah yardımcısı olsun.işallah onuda kerim tekin giibi kaybetmeyiz:(((

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    aLlah Yadımcısı oLsun, AciL ŞifaLar DiLiyorum.

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    DecaMeroN bunu yazdı:

acil şifalar ... arabanın markası nedir anlayan oldumu haşat olmuş :| bmw gibi duruyor ama?

Fiat diye sallamak istiyorum ama?

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek

Şenkomdan Sorguladım

Barışın bindigi araba 2007 Model Mitsubishi Marka Carpanda 2004 model ford

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
Toplam Hit: 14734 Toplam Mesaj: 85