Barış Akarsu Komada (Durumu Ağırmış Bayağı)
-
off barışşş dön artıqq dönnnnnnnnnnnn
-
Allah acil şifalar versin daha genç
-
yazık ya.. Allah şifa versin. hakkında hayırlısını versin. hiçbi terbiesizliini magazinini bişeysini görmediimiz bi adam neticede..
-
bi dakka ya benim kafam güzelde anlayamadım pardon ; şimdi bu nalan bizim forumdanmıydı hani şu ölen :|
-
Allah acil sifa versin ..
Bide hojalar ak simdi biri kotu espiri yapmaya kalkarsa koyucam ak :s baslamisiniz bile biaz durun be bari bu konuya dokunmayin :S
-
allah yarımcısı olsun
-
Gercekten çok genç ve yetenekli.ALbümü popule kulture gore yapmadı ve pek fazla rekalmıda yapılda ama çok ii bi albumdu bencee.İnşallaah hep bizimle olur ama Barış gibilerin dizileri dışında yaptığı albumler öldükten sonra hatırlanıo hep.Bütün dularımız seninle biraderr.Geçmiş olsunnn, en kısa sürede 50, bolumunu gormek yeni albumunu almak istiyoruz.
-
Allah Yardımcı Olsun..
-
valla sabah kahvaltı yaparken haberlerde gördüm... iştahım kesildi.. çok üzüldüm ya... valla çok severdim şarkılarını falan..
-
arkadaşlar duyduğum bilgiler ne kadar doğru bilemicem ama fan kulübünden yapılan açıklamaya göre durumu iiye gidiyomuş ödemde geri adım yok ama dokuları kendini yeniliyomuş yani iileşir heralde
ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN
Toplam Hit: 14732 Toplam Mesaj: 85