Baş Sağlığı
-
içimdeki çocuğa ;
s*ktir git lan içimden..
-
Hafız eline azına senin.. Allah sağlık versin. Daha deminden iki saniye önce üye oldum, üye olmadan öncede bi yazını çaldıydım feysbukumda not şeklinde duruyo.. (bkz: İntihar sebebi yazılar)
-
Kjunior bunu yazdı:
-----------------------------
Hafız eline azına senin.. Allah sağlık versin. Daha deminden iki saniye önce üye oldum, üye olmadan öncede bi yazını çaldıydım feysbukumda not şeklinde duruyo.. (bkz: İntihar sebebi yazılar)
-----------------------------fatih heheh ahmet de senin takipçilerinden haberin olsun ,))
-
TeRRoR bunu yazdı:
Sana ne doktor ne ilaç nede tedavi gerek. Sana seni sevecek, gözlerinin içine baktığında ağlayacak bir kız gerek. o gelene kadar kıvranmalara dayanmaya bak.
----------------------------- -
Boşver
-
usta sen messi ile hemşerisin (uzaylı) galiba :D nasıl yazabiliyorsun ya böyle taktiği varsa öğretsene..harbi güzel yazıyorsun
-
renegadealien bunu yazdı:
İntihar etmicen dimi?
Bak abin olarak söyleyim zamanında yaşamış olduğum kazmaca tecrübelere dayanarak söylüyorum ki,
hiç hayırlı olmuyo...
-----------------------------aspirin içip ölmeyi deneyenler var aramızda.
-
@irwa:
bu satırları 158 promil alkol ve 2 xanax ile yazıyorum, hata yaparsam affet. pazart5esi günü ismir atatürk debvlet hastanesine ba-ğllı amatem ünitesinde, psikiyatri servisinde muayene olmaya gidicem, aslında biraz korkuyorum çünkü uzubn zamandır gördüüğüm hayallerin dozajı ve bende yarattığı gözyaşları baya arttı. bakalım ne olacak
@kuduz:
ona bakarsan benmde fazla gülmeye vağlı olarak kas yırtığı yaşadım ;) aspirinle intihar etmesi yine de iyi bir durum ben bonibonla intihar etmeye kjalkan ahmaklar tanıyorum.
@terror:
benim ilacım bende ama henüz piyasaya çıkmmadı galiba, yoksa varda ben ku7llanmıyor değilim
-
HannibALgan bunu yazdı:
@irwa:
bu satırları 158 promil alkol ve 2 xanax ile yazıyorum, hata yaparsam affet. pazart5esi günü ismir atatürk debvlet hastanesine ba-ğllı amatem ünitesinde, psikiyatri servisinde muayene olmaya gidicem, aslında biraz korkuyorum çünkü uzubn zamandır gördüüğüm hayallerin dozajı ve bende yarattığı gözyaşları baya arttı. bakalım ne olacak
@kuduz:
ona bakarsan benmde fazla gülmeye vağlı olarak kas yırtığı yaşadım ;) aspirinle intihar etmesi yine de iyi bir durum ben bonibonla intihar etmeye kjalkan ahmaklar tanıyorum.
@terror:
benim ilacım bende ama henüz piyasaya çıkmmadı galiba, yoksa varda ben ku7llanmıyor değilim
Trafiğemi yakalandın 158 promil olduunu nerden blion lan :) -
NovalgiN bunu yazdı:
Fatihim senin içindeki çocuk zaten ölü doğmuş.
-----------------------------Ölü doğması için bir an bişle nefes alması gerekirdi. o çocuğu var eden kromozomlar hiç 46ya ulaşamadı hep 45de kaldı a.q. hatta o veledi zinanın tohumları hayatın rahmine hiç düşmedi bile... tüm bunlar fikirsel mastürbasyonlarımın erken boşalması...