Baş Sağlığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

içimdeki çocuğa ;

s*ktir git lan içimden..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kjunior
    Kjunior's avatar
    Erkek

Hafız eline azına senin.. Allah sağlık versin. Daha deminden iki saniye önce üye oldum, üye olmadan öncede bi yazını çaldıydım feysbukumda not şeklinde duruyo.. (bkz: İntihar sebebi yazılar)

!!Anlayan el sallasın bana merhaba der gibi!! || PlatonikManyak ||
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

Kjunior bunu yazdı:
    -----------------------------

Hafız eline azına senin.. Allah sağlık versin. Daha deminden iki saniye önce üye oldum, üye olmadan öncede bi yazını çaldıydım feysbukumda not şeklinde duruyo.. (bkz: İntihar sebebi yazılar)

fatih heheh ahmet de senin takipçilerinden haberin olsun ,))

dewdim dewrildim geldim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

TeRRoR bunu yazdı:

Sana ne doktor ne ilaç nede tedavi gerek. Sana seni sevecek, gözlerinin içine baktığında ağlayacak bir kız gerek. o gelene kadar kıvranmalara dayanmaya bak.

Ben bu insanları anlamıyorum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Boşver

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

usta sen messi ile hemşerisin (uzaylı) galiba :D nasıl yazabiliyorsun ya böyle taktiği varsa öğretsene..harbi güzel yazıyorsun

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuDuZ
    KuDuZ's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

İntihar etmicen dimi?

Bak abin olarak söyleyim zamanında yaşamış olduğum kazmaca tecrübelere dayanarak söylüyorum ki,

hiç hayırlı olmuyo...

aspirin içip ölmeyi deneyenler var aramızda.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@irwa:

bu satırları 158 promil alkol ve 2 xanax ile yazıyorum, hata yaparsam affet. pazart5esi günü ismir atatürk debvlet hastanesine ba-ğllı amatem ünitesinde, psikiyatri servisinde muayene olmaya gidicem, aslında biraz korkuyorum çünkü uzubn  zamandır gördüüğüm hayallerin dozajı ve bende yarattığı gözyaşları baya arttı. bakalım ne olacak

@kuduz:

ona bakarsan benmde fazla gülmeye vağlı olarak kas yırtığı yaşadım ;) aspirinle intihar etmesi yine de iyi bir durum ben bonibonla intihar etmeye kjalkan ahmaklar tanıyorum.

@terror:

benim ilacım bende ama henüz piyasaya çıkmmadı galiba, yoksa varda ben ku7llanmıyor değilim

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

@irwa:

bu satırları 158 promil alkol ve 2 xanax ile yazıyorum, hata yaparsam affet. pazart5esi günü ismir atatürk debvlet hastanesine ba-ğllı amatem ünitesinde, psikiyatri servisinde muayene olmaya gidicem, aslında biraz korkuyorum çünkü uzubn  zamandır gördüüğüm hayallerin dozajı ve bende yarattığı gözyaşları baya arttı. bakalım ne olacak

@kuduz:

ona bakarsan benmde fazla gülmeye vağlı olarak kas yırtığı yaşadım ;) aspirinle intihar etmesi yine de iyi bir durum ben bonibonla intihar etmeye kjalkan ahmaklar tanıyorum.

@terror:

benim ilacım bende ama henüz piyasaya çıkmmadı galiba, yoksa varda ben ku7llanmıyor değilim

Trafiğemi yakalandın 158 promil olduunu nerden blion lan :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

NovalgiN bunu yazdı:

Fatihim senin içindeki çocuk zaten ölü doğmuş.

Ölü doğması için bir an bişle nefes alması gerekirdi. o çocuğu var eden kromozomlar hiç 46ya ulaşamadı hep 45de kaldı a.q. hatta o veledi zinanın tohumları hayatın rahmine hiç düşmedi bile... tüm bunlar fikirsel mastürbasyonlarımın erken boşalması...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
Toplam Hit: 7843 Toplam Mesaj: 46