Baş Sağlığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

MUHRIP bunu yazdı:
    -----------------------------
    Trafiğemi yakalandın 158 promil olduunu nerden blion lan :)

nereden bildin lan :D yarı cezai ehliyetim var dye ev sahibin arabasını kaçırdım a.q onunlka da tavşanlı yolu üzerinde ekibe yakalandık, üfledik devletin aletine puhahaha

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Oha çok iyi müthiş.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

MUHRIP bunu yazdı:
    Trafiğemi yakalandın 158 promil olduunu nerden blion lan :)

nereden bildin lan :D yarı cezai ehliyetim var dye ev sahibin arabasını kaçırdım a.q onunlka da tavşanlı yolu üzerinde ekibe yakalandık, üfledik devletin aletine puhahaha

İyi onlar sana üflememiş :) İçindeki veledi zinayıda öldürdün gel artık sakaryaya bi ıslama köfte yedireyim sana bakayım bişeyin kalıomu izmir filan yalan abü :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aryan
    Aryan's avatar
    Erkek

bu gidişatı beğenmiyorum....

Sigarayı bıraksam diyorum; tamamen sana başlasam... Sen daha çabuk bitirirsin işimi, böyle çok yavaş ölüyorum... // üzüldüm ben; üzdü
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

İçince çook güzel oluyosun lan :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

vaziyet bi sigara sarımına bakar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Hocam yaşadığın dertlerin boyutunu ya da senin katlanabilme sınırını bilemem. Ancak sana şunu söyleyebilirim... Piskolog veya ilaçlar hepsi yalan. Uzun süre solian zyprexa paxera gyrex ve adını hatırlayamadığım bir sürü ilaç kullandım. Erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yattım vs. Bunların hiçbirisi beni o kötü duygulardan arındıramadı. Tek çıkış yolum kız arkadaşım ve arkadaşlarımdı. Kendini kötü hissediyorsan sana bir değişiklik olur , İstanbuldayasan oturalım sahilde biramızı yudumlayalım konuşalım biraz. İstersen güzel de bir sigara ayarlarım... En güzel çözüm budur bence ... konuşup paylaşmak. Payalaşamadığın dertler seni yiyip bitirir...

İndia İndia !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bloodmage bunu yazdı:

Hocam yaşadığın dertlerin boyutunu ya da senin katlanabilme sınırını bilemem. Ancak sana şunu söyleyebilirim... Piskolog veya ilaçlar hepsi yalan. Uzun süre solian zyprexa paxera gyrex ve adını hatırlayamadığım bir sürü ilaç kullandım. Erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yattım vs. Bunların hiçbirisi beni o kötü duygulardan arındıramadı. Tek çıkış yolum kız arkadaşım ve arkadaşlarımdı. Kendini kötü hissediyorsan sana bir değişiklik olur , İstanbuldayasan oturalım sahilde biramızı yudumlayalım konuşalım biraz. İstersen güzel de bir sigara ayarlarım... En güzel çözüm budur bence ... konuşup paylaşmak. Payalaşamadığın dertler seni yiyip bitirir...

İlaçların, hastanede koridorlarını çığlıklarla yankılatmanın, şişelere tüpsüz dalmaların, ardı ardına çekilen nefeslerin boşa olduğunu belkide en iyi ben biliyorum galiba... Rüyamda kendimi öldürüyorum, kendi kanımın sıcaklığını, organlarımın kıpraşımlarını hissediyorum gözlerimi açtığımda bunun bir kabus olduğu anlıyorum. Uyanıyorum ama ellerim kanlı oluyor. Lavaboya giderken kapıya çarpıp tekrar uyanıyorum. Meğer o da rüyaymış. Belki de şuan bu mesajı yazdığımı sanıyorumdur. İnsanlığımdan geride ne kaldıysa, kaç kırıntı... hepsi çok acıyor artık. İnan bir çok şeyi kendi kendime bile anlatmak zor oluyor. O yüzden arkadaşlarımla dialogum hem kısır hemde mesafeli...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seref45
    seref45's avatar
    Erkek

hacı hayat boş vur g*te coş boşver..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ad1s89 bunu yazdı:

usta sen messi ile hemşerisin (uzaylı) galiba :D nasıl yazabiliyorsun ya böyle taktiği varsa öğretsene..harbi güzel yazıyorsun

We are all aliens :) Dünya uzayda ki gezegenlerden biri olduğuna göre hepimiz uzaylıyız. Bizim köyde (Mars'ın Deldigeçti kırsalı Sorma Gel Köyü) bir laf vardır: Her yiğin yoğurt yiyişi ile hatun sevişi farklı olur diye (: Anlatsam ve sende uygulasan da farklı olacaktır. Ben yaşadıklarımla, düşündüklerimle ve verdiğim tepkilerimle Fatih'im. Bizim peder ile validenin ortak açıklamasını9 ekliyorum en alta:

Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu

Saygılarımla

Toplam Hit: 8441 Toplam Mesaj: 46