Basit Bir Site Kurmak
-
Öncelikle tüm müritlere selam bu site işini öğrenmek istiyorum üstadlar bana öğretebilecek olan bir mürit var mı ?
Kolaydan başlayıp zora doğru....
-
-----------------------------
Öncelikle tüm müritlere selam bu site işini öğrenmek istiyorum üstadlar bana öğretebilecek olan bir mürit var mı ?
Selamlar,şöyle söyleyeyim, yeni başlayacak olduğuna göre kodlama-tasarım bilgin yok, dolayısıyla yapman gereken bir domain (site adı-adresi) ve bir de hosting (sitenin barındırılacağı yer-alan) almak. ardından isteğine uygun olarak forum istiyorsan (smf, vbulletin, phpbb, mybb vs.) blog ve cms (içerik yönetim sistemi portal) için ise (joomla, wordpress, xoops vs.) gibi bir sistem kurup gerekli modifikasyonları kurduğun sistemin online yönetim ekranından yapmak ve keyfine bakmak :) biraz karışık yazdım, azıcık başım ağrıyor, af buyur. host ve domain ve diğer konularda yardıma ihtiyacın olursa buralardayım.
Aklına takılan bir şey olursa konu altından yanıtlarım.
-
CanKirca bunu yazdı:
Selamlar,şöyle söyleyeyim, yeni başlayacak olduğuna göre kodlama-tasarım bilgin yok, dolayısıyla yapman gereken bir domain (site adı-adresi) ve bir de hosting (sitenin barındırılacağı yer-alan) almak. ardından isteğine uygun olarak forum istiyorsan (smf, vbulletin, phpbb, mybb vs.) blog ve cms (içerik yönetim sistemi portal) için ise (joomla, wordpress, xoops vs.) gibi bir sistem kurup gerekli modifikasyonları kurduğun sistemin online yönetim ekranından yapmak ve keyfine bakmak :) biraz karışık yazdım, azıcık başım ağrıyor, af buyur. host ve domain ve diğer konularda yardıma ihtiyacın olursa buralardayım.
Aklına takılan bir şey olursa konu altından yanıtlarım.
-----------------------------saol hocam teşekkürler :D
-
ilk olarak html öğren sonra gerisi gelio
-
bi cızzıh atak banada lazım
-
Reberals bunu yazdı:
ilk olarak html öğren sonra gerisi gelio
-----------------------------web olayına gireceksen html siz girme..
html e başla, başta basit basit 2-3 şey yapıp tadını alınca html i bitirip bi dile başlarsn o gazla -
Al hocam burdan başlayabilirsin çalışmaya.
-
öğrenmeyin olm lan:D başka bişeye yoğnlaşın android kasın c++ öğrenin delphi öğrenin ama bu işi öğrenmeyin:DD
-
yok mu bi mürid video filan atıcak 0 dan başlıyanlar için falan filan.
-
-----------------------------ücret düşünüyorsan ben öğretirim :) 2 haftada işin ehli olursun :D
-
can sıkıntısı :D http://201.218.63.172/incyt/