Battlefield 3 - My Life Trailer
-
-
2. oyunda yarısında sıkılıp bırakmıştım :)
-
geçen aylarda gördüm bu videoyu...512 mb ekran kartı diyo ya bu oyun için manyadılar mı ??
-
bu oyun efsane olacak
-
murdery bunu yazdı:
-----------------------------
geçen aylarda gördüm bu videoyu...512 mb ekran kartı diyo ya bu oyun için manyadılar mı ??
-----------------------------minimumdur hocam o.
-
angelofhope bunu yazdı:
murdery bunu yazdı:
-----------------------------minimumdur hocam o.
-----------------------------256mb da kaldırır. saglam kartsa :)
-
bi on yıl sonraki oyunlar nasıl olacak acaba
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------10 degilde bence 20 30 40 yıl sora gerçekten o oyunun içinde olucaz , yani şöle diyelim
xbox daki natal ı alın üstüne o atmosferin içinde oldunuzu hayal edin (oyundaki)
belki daha kısa sürer fakat o günler geldiğinde gerçekten merak ediyorum neler olacak :))
-
ohaaaaaaaaaaa. öldüm bittim ya ohaa diyorum. call of dan öte bi savaş oyunu yapılamaz diyodum ama bu ne böyle inanılmaz ya harika :|
-
PanxeR bunu yazdı:
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------10 degilde bence 20 30 40 yıl sora gerçekten o oyunun içinde olucaz , yani şöle diyelim
xbox daki natal ı alın üstüne o atmosferin içinde oldunuzu hayal edin (oyundaki)
belki daha kısa sürer fakat o günler geldiğinde gerçekten merak ediyorum neler olacak :))
-----------------------------sonuna kadar katılıyorum . bikaç yıl sonra 3D gözlükle oyun oynamaya baslarız ... flnfln boyle boyle çığır açmaya devam edilir . teknoloji hacılar . durdurabilene aşk olsun
-
şimdi youtubedan değişik videolarını izledim yorumsuz.. böyle bi oyun olduğuna inanmıyorum. böyle bi oyun yapılamaz şaka bu :D