Bay Hiçkimse [Film Tanıtımı]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    visualeffects
    visualeffects's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

Bu filmi hala izlemeyen kaldıysa diye bir tanıtım yapıyorum;

http://www.indirmedenfilmizlee.net/wp-content/uploads/2011/01/mr_nobody.jpg

Başlıkta bahsi geçen Bay Hiçkimse, 2092 yılında dünyada kalmış son ölümlü olan 117 yaşındaki Némo adlı bir adam. Ölüm döşeğindeki Némo genç bir çocukken bir peronda durduğunu hatırlar. Tren kalkmak üzeredir. Annesiyle birlikte mi gitmeli, yoksa babasıyla mı kalmalıdır? Bu karar, sonsuz sayıda olasılığı doğuracaktır... Ve pek çok gezegen, iki ölüm ve sevilecek kadınlar....

IMDB Puanı:

7.8 /10

Filmden bir video;
    http://www.youtube.com/watch?v=g5MJbQuIy7o

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek
    Uyuklarken actigin bi filmdi.. En boktan zamanda acmisim yani.. Olasiliklari gordukce kufur etmistim.. Hala fitil oluyorum adini gorunce =/

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

ankara-istanbul seyahatlerimde varan'ın film listesinde inatla değiştirmediği tek film :)

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

bende bir film önerisinde bulunum o zaman

http://www.imdb.com/title/tt1188996/

My Name Is Khan

IMDB Puanı:
    7.5 /10 

Filmin Özeti

Rızvan Khan (Shahrukh Khan) küçüklüğünü annesiyle (Zarina Vahab) ıssız bir yerde geçiren bir müslümandır. Annesi öldükten sonra Amerika'ya küçük kardeşinin yanına gider. Orada tanıştığı ve aşık olduğu Mandira (Kajol) adında dul ve Hindu bir kadın ile evlenir. Rızvan Khan aynı zamanda da Asperger sendromu hastasıdır. Bu hastalık Otizm rahatsızlığının bir çeşididir ve ömür boyu süren, sosyal etkileşime ve iletişime zarar veren, sınırlı ve tekrarlanan davranışlara yol açan beynin gelişimini engelleyen bir rahatsızlıktır. 11 Eylül saldırılarından sonra Mandira'nın oğlu faşist kesimler tarafından döverek öldürülür. Öldürülme sebebi annesi evlendikten sonra Khan soyadını almış olmalarıdır

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

böylesine güzel bi konu yine aşkla bok edilmiş bi film değil mi?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

bende bir film önerisinde bulunum o zaman

http://www.imdb.com/title/tt1188996/

My Name Is Khan

IMDB Puanı:
    7.5 /10 

Filmin Özeti

Rızvan Khan (Shahrukh Khan) küçüklüğünü annesiyle (Zarina Vahab) ıssız bir yerde geçiren bir müslümandır. Annesi öldükten sonra Amerika'ya küçük kardeşinin yanına gider. Orada tanıştığı ve aşık olduğu Mandira (Kajol) adında dul ve Hindu bir kadın ile evlenir. Rızvan Khan aynı zamanda da Asperger sendromu hastasıdır. Bu hastalık Otizm rahatsızlığının bir çeşididir ve ömür boyu süren, sosyal etkileşime ve iletişime zarar veren, sınırlı ve tekrarlanan davranışlara yol açan beynin gelişimini engelleyen bir rahatsızlıktır. 11 Eylül saldırılarından sonra Mandira'nın oğlu faşist kesimler tarafından döverek öldürülür. Öldürülme sebebi annesi evlendikten sonra Khan soyadını almış olmalarıdır

Sayın Başkan: Adım Khan Ve Ben Bir Terörist Değilim.

Daha önce konusuna yer vermiştim bende, izlemeyenlere tavsiyemdir...

--------------

Konu filmine gelince. Çok fazla film izleyen biri olarak beni tatmin etmemiş ve izlemeye başladıktan bir süre sonra atlayarak sonunu getirdiğim bir film olmuştu.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    visualeffects
    visualeffects's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

Film süre olarak uzun bu tarz filmleri sevmiyorsanız sıkıcı gelebilir,
    bu film zaten gişe filmi değil festival filmi, bir filmde bol aksiyon, gerilim v.s arıyosanız sevceksiniz diyemem ama dediğim gibi bu tarz konuları seviyosanız mükemmel film.

visualeffects tarafından 28/Mar/13 15:40 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Benjamin Button gibi birşeymi 

öyleyse izlerim

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    visualeffects bunu yazdı

bu film zaten gişe filmi değil festival filmi, bir filmde bol aksiyon, gerilim v.s arıyosanız sevceksiniz diyemem ama dediğim gibi bu tarz konuları seviyosanız mükemmel film.

2-3 ay önce izlemiştim, izlemesi zor bi' filmdi ama güzeldi.. afişi buna benzeyen bir film var, belki izlemişsindir, adı The Fall. 2006 hindistan yapımı. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    visualeffects
    visualeffects's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    siyahbereli bunu yazdı

Benjamin Button gibi birşeymi 

öyleyse izlerim

seçimler, olasılıklar, dünyanın öbür ucundaki hiç görmediğin birinin senin hayatını nasıl değiştirdiği v.s üzerine,
    filmden bazı replikler;
    ” Eğer patates püresi ile sosu karıştırırsan daha sonra ayıramazsın, sonsuza dek. Baba’nın sigarasından çıkan duman bir daha asla içine dönmez. Geri dönemeyiz. Seçmek, bu yüzden zordur. “

” Seçim yapmadığın sürece, kalan olasılıkların hepsi mümkündür. “

"Yaşayabileceğim tüm hayatlardan vazgeçtim. Seninle birlikte olabilmek için."

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    visualeffects
    visualeffects's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    RockZs bunu yazdı
    visualeffects bunu yazdı

2-3 ay önce izlemiştim, izlemesi zor bi' filmdi ama güzeldi.. afişi buna benzeyen bir film var, belki izlemişsindir, adı The Fall. 2006 hindistan yapımı. 

izlememiştim, güzel filme benziyor izlerim bugün :D

Toplam Hit: 1681 Toplam Mesaj: 14