Bazı Devletlerin Tarih Kitaplarında "Türkler Ve Türkiye"
-
ates bunu yazdı:
-----------------------------
ataürk mü?...kurtuluş mu?...arkadaşlar bırakın lütfen bu kaypak kavramları...resmi ideolojinin sipariş tarih zihniyetinden kurtulun artık...atatürkün faşist düşüncesine tükçülük diyen heralde hitlere almancı diye bakıyordurdur...1,5 milyon küsur km. kare vatan tpraklarına karşılık 700 bin küsur km. karesinin sus payı olarak verilmesine kurtuluş gözüyle bakana ben şaşmam, zira mevcut düzenin rahle-i tedrisinden geçmiş bu zihniyet resmi ideolojinin her dediğine inanır olmuştur..doğaldır da zira ilkokul sıralarından üniversite mezuniyetine kadar aynı palavraların,aynı safsataların tekrarı artık ister istemez bir ittati, bir kabulü husule getirmiştir...asıl kurtuluş resmi ideolojinin ve resmi tarihin sunmuş olduğu daha doğrusu dayattığı maval okumalardan tez zamanda kurtulmakla olacaktır...öyle ki akıllları dumura uğratmış, zihniyetleri köreltmiş, ne idüğü belirsiz, köhnemiş safsataları ilmin ve aklın mihenk taşına vurduğumuzda karşımıza söylenenle taban tabana zıt bir durum çıkacaktır.işte o zaman gerçek keşfedilmiş olacak ve yalanlardan, uydurmalardan kurtulmuş olunacaktır...rejim ne kadar saklamaya ve örtmeye çalışsa da inancımız odur ki hakikat bir gün bütün ihtişamı ve görkemiyle arz-ı endam edecek ve düzen değişecektir...sistemin adamlarına ve yardakçılarına da ozaman kendilerine yeni kurtuluş savaşları ve yeni kahramanlar(!),kurtarıcılar(!) ihdas etmekdüşecektir...
-----------------------------Hasssssiktir ordan deyyus allahın yobaz mahluğu Atatürk kökünüzü kazıdı , sen ne suratla buraya yazı yazarsın hangi tarikatın malıysan yaylan orada öt burada senin gibi tiplerin borusu ötmez anca küfrü yer oturursun kodumun dümbüğü.
-
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------ates bunu yazdı:
ataürk mü?...kurtuluş mu?...arkadaşlar bırakın lütfen bu kaypak kavramları...resmi ideolojinin sipariş tarih zihniyetinden kurtulun artık...atatürkün faşist düşüncesine tükçülük diyen heralde hitlere almancı diye bakıyordurdur...1,5 milyon küsur km. kare vatan tpraklarına karşılık 700 bin küsur km. karesinin sus payı olarak verilmesine kurtuluş gözüyle bakana ben şaşmam, zira mevcut düzenin rahle-i tedrisinden geçmiş bu zihniyet resmi ideolojinin her dediğine inanır olmuştur..doğaldır da zira ilkokul sıralarından üniversite mezuniyetine kadar aynı palavraların,aynı safsataların tekrarı artık ister istemez bir ittati, bir kabulü husule getirmiştir...asıl kurtuluş resmi ideolojinin ve resmi tarihin sunmuş olduğu daha doğrusu dayattığı maval okumalardan tez zamanda kurtulmakla olacaktır...öyle ki akıllları dumura uğratmış, zihniyetleri köreltmiş, ne idüğü belirsiz, köhnemiş safsataları ilmin ve aklın mihenk taşına vurduğumuzda karşımıza söylenenle taban tabana zıt bir durum çıkacaktır.işte o zaman gerçek keşfedilmiş olacak ve yalanlardan, uydurmalardan kurtulmuş olunacaktır...rejim ne kadar saklamaya ve örtmeye çalışsa da inancımız odur ki hakikat bir gün bütün ihtişamı ve görkemiyle arz-ı endam edecek ve düzen değişecektir...sistemin adamlarına ve yardakçılarına da ozaman kendilerine yeni kurtuluş savaşları ve yeni kahramanlar(!),kurtarıcılar(!) ihdas etmekdüşecektir...
-----------------------------Hasssssiktir ordan deyyus allahın yobaz mahluğu Atatürk kökünüzü kazıdı , sen ne suratla buraya yazı yazarsın hangi tarikatın malıysan yaylan orada öt burada senin gibi tiplerin borusu ötmez anca küfrü yer oturursun kodumun dümbüğü.
-----------------------------hafif kalmadımı; bu gerizekalı ondan anlamaz yoluna kodumunun bölücüsü sik. git nereden çıktıysan gir yine oraya !
-
Atatürk şimdi olmasaydı sen avrupalıların elinde yaşıyor olacaktın
bu arada 2. abdulhamit han ülkesini en ii şekilde yönetti onun hakkında bi kaç kitap alın okuyun
bide bu konu hakkında
abi bi şunLARI YAZANLARA BAK ABD katliam demiş o ztn katliamcı ırakta yaptıklarını gördük
rusya ermenileir saldı üstümüze
abi bunları bilen ve gören var bunu herkes biliyor bigün hesap sorulur
-
Fikret Baskaya ,sasirmadim dogrusu , 919 lardan kalma bir kuyruk aciniz var , ortacag duzenini savunan molla takiminin kuyrugu kesildi ,din devleti kurulmasina izin verilmedi , 150 likler listesinde elebaslarinizin kafasi vuruldu ...kuyruk aciniz var ...Fikret Baskaya dedigin adam hicbir oturuma katilmaya cesaret edemeyen dalkavugun tekidir ,yoksa benim ortaokulda kardesim bile Kemalizm konusunda baskayayi göt edebilecek birikime sahiptir...yuzyuze olsak adim adim baskayannin her satirni curuturdum sana...siktimin arap topraklari icin misak-i milliyi elestiren zihniyet iste... :) rahatinza bakin ...ayrica suanki egitim sistemindede molla takiminin etkisi vardir 50yildir...sen bugun said kurdinin risalesini hatmettinmi bakalim :)
-
Atatürk İlke ve İnkılâp'larını savunmayan hiçkimse bu ülke topraklarında yaşamaya devam edemeyecektir.
Gidip istediği ülkede masonluk masörlük dansözlük yapabilir.
Kimse Atatürk'ü sevmek zorunda değil ama herkes saygı duymak zorundadır.
Bugün o beğenmediğiniz adam olmasaydı %99 Hristiyan olarak doğacaktınız.
Azcık şu beyin zerreciklerinizi kullanın. Ve adam gibi Kuran okuyun.
Fatoş ile fetoş ile adam olunmaz.
-
---
-
Bu konuya uzun bir cevap yazmıştım. Sonra düşündüm ki bu tartışılacak bir konu değil, sildim. İşin özeti şudur ki; ates denilen ergenlik çağındaki denyo sağda solda bir iki yazı okumuş, yaşının gerektirdiği gibi de okuduğu yazıları buraya kopyalayarak saçmalamış. Bu suratında ergenlik sivilceleri olan arkadaşın imzasıda dikkatimi çekmedi değil. Nasıl bir kuyruk acısıdır bu lavuk efendi ? :) Çokmu acıdı. :)
-
---
-
Kuyruk acısı olan ates nickli arkadaşa;
İsrail ve Türkiye kuruldu.Ama İsrail parayla Türkiye kanla kuruldu.Ne dediğinin farkında değilsin
-
ates bunu yazdı:
-----------------------------Adını bile adam gibi yazamadığın Atatürk'ün adını ağzına alma sende bu konuyu idrak edebilecek 10 gram beyin yok.
Şu kurduğun cümleleri 18 yaşındaki çoğu insan okuduğu vakit anlamaz bile -ki sen oturup yazmışsın.Ve bunu benimsiyor insanlara anlatmak istiyorsun. Senden daha HAİN bir insan daha var mıdır?
Seni kim destekliyorsa, arkanda kim varsa al onuda defolun gidin.
Ağır konuşurum forum karışır.
Şimdi siktirol git!