B.C. Rich Bronze Warlock Elektro Gitar Hk.
-
Merhaba Arkadaşlar..
Uzun zamandan beri klasik gitar çalıyorum ve son iki haftadan beri elektro gitar çalıyorum, bir elektro gitar almak istiyorum..
Bana uygun olarak B.C. Rich Bronze Warlock'u gördüm..
Bazıları mutlaka Ibanez veya Cort almamı söylecek biliyorum fakat nasıl desem tarzları hoşuma gitmiyor..
Sizce bu gitar iyimidir ? Fiyatı nedir ? İstanbul (Anadolu) içi nerede bulabilirim ?
-
B.C Rich'in tonu sert ve hırçındır çalacağın tarz nedir onu söylersen başka gitarlar da tavsiye edebilirim ?
-
klasik gitarda master of puppets çalıyorum hocam :D
rock - metal tarzı çalarım genelde sert olması iyidir..
-
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------
klasik gitarda master of puppets çalıyorum hocam :D
rock - metal tarzı çalarım genelde sert olması iyidir..
-----------------------------Güzel bir gitardır B.C Rich alırsan pişman olmazsın.Benim tarzım değil ama gene de severim B.C Rich'i :F kuzenim müzik aletleri satıyor ona bir sorayım Anadolu yakasında nerede vardır bunu satan yazarım gene bu konuya ya da pm atarım.
-
teşekkürler hocam..
birde seni bulmuşken amfi işini sorayım ?
100 tl ye felan nasıl bir amfi alabilirim ?
-
angelofhope bunu yazdı:
teşekkürler hocam..
birde seni bulmuşken amfi işini sorayım ?
100 tl ye felan nasıl bir amfi alabilirim ?
-----------------------------100 ytl'ye çok cacık bişey çıkmaz amfiler de birazdaha para koyabilirsen Marshall bir amfi al küçük onlar iyidir.Almadan önce dene çal biraz tonlarını gör başka markalara da bak.Ama ton olarak en iyisi Marshall bana göre.
-
http://www.electricguitarplanet.com/wp-content/uploads/2007/12/ibanez_grg170dx.jpg
Bu gitarı da öneririm ayrıca hem şekli güzel hem tonları sağlam :F. Bence başta çok para sayma elektro da sonra tarzını değiştirirsin falan (bkz. ben ) fazla zarara girmemiş olursun :F
-
hocam ne şanski bende bu şekli sevmiyorum :|
o yüzden ibanez ve cort istemiyorum :|
aslında üçgen gövde diyorlar sanırsam bir aralar onlardan istiyordum ama şuan için sanırsam warlock daha iyi olucak benim için :|
-
angelofhope bunu yazdı:
hocam ne şanski bende bu şekli sevmiyorum :|
o yüzden ibanez ve cort istemiyorum :|
aslında üçgen gövde diyorlar sanırsam bir aralar onlardan istiyordum ama şuan için sanırsam warlock daha iyi olucak benim için :|
-----------------------------hocam birde yamahalara baksana
-

hocam şu şekli sevmiyorum yani.. Nedense bu şekle bir kıllığım var ama anlamış değilim :|
gibsonlarda fena değil ama onlarda bildiğim kadarıyla fiyatları yüksek..
en iyi warlock gibime geliyor ama ?
-
Ibanez alman konusunda samimi bir uyarı yapıyorum sana. Başka markalarda bin doların altındaki modellerden verim alamazsın..