BDP Neden Hala Mecliste

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı
    c0der bunu yazdı

ak partisi yüzünden neden olacak...

adamları meclise alanlar onlar

şimdi uğraşsınlar...

Bu sözünle akp'nin ülkeye demokrasi getirdiğini söylüyorsun farkındamısın bilmiyorum ama?

türkiyenin demokrasisi amerika arkadaş

amerika emir vermiştir bunlarıda meclise alın diye almışlardır

ak partisinin ülkeye bişey getirdiği fln yok

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    c0der bunu yazdı
    pcdoktor636 bunu yazdı
    c0der bunu yazdı

şimdi uğraşsınlar...

Bu sözünle akp'nin ülkeye demokrasi getirdiğini söylüyorsun farkındamısın bilmiyorum ama?

Tamamda Başka Partide yok. Ne Halt edicez bilmiyorum. :( Kahrolası bu gerçekte var.

Yazıdakiler Korkunç Ve Sanırım Doğruluk payı Olan Görüşler.... Trooper in Linkteki yazıyı diyom. Okudumda.

ShockMan tarafından 22/Ağu/12 23:08 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    c0der bunu yazdı
    pcdoktor636 bunu yazdı
    c0der bunu yazdı

şimdi uğraşsınlar...

Tamamda Başka Partide yok. Ne Halt edicez bilmiyorum. :( Kahrolası bu gerçekte var.

Yazıdakiler Korkunç Ve Sanırım Doğruluk payı Olan Görüşler.... Trooper in Linkteki yazıyı diyom. Okudumda.

yapacak bişey yok amerikanın çükünün keyfini bekleyecek bu millet takii amerika sıkılana kadar bana göre...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sosyopatmanik
    sosyopatmanik's avatar
    Erkek

demokrasinin nimetleri : )  almanyada nasıl türklere kürt gözüyle bakılıyorsa ve meclistelerse buradada öyleler. 

eylem olaylarına gelince işin içinde farklı farklı işler var gidin bi askerliğini yapın gelin mümkünse er olarak yapmayın asteğmen olarak yapın doğuda anlarsınız  ergen ateşi ile zıplayan kürtlere orda yaşayan insanlara söven çok insan var . 

vali yazıcıoğlunu araştırın biraz okuyun kitap okuyun olaylara at gözlüğüyle bakmayın 

at avrat silah
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    kadirozdemir bunu yazdı
    Haklısın hocam sadece dağı temizlemek ile bitmiyor. Asıl ele başları belki şehirlerde. Ancak dağdaki terörün daha fazla olduğu ve dağdaki terör nedeni ile şehirlerdekilerinde azması. Hani diyorum benim tavsiyelerim sadece bana kalcak. Ama hani konuyu açma sebebim biz mi bu işleri bu kadar kolay sanıyoruzda olmuyor. Yoksa kolay ama yapması gereken kişiler bunu yapmıyor mu?

işin içinde küresel güçler var hocam. silahı kime satacak? kargaşayı kim çıkaracak? istenilen yasaları millet uyurken kim geçirecek? 

din, terör, futbol gibi konular bazılarının insanları uyutmak istediği konulardır. Akıllarını başka yerlere çevirerek istenilen şeyi gizlice yaparlar.. 

pkk biter hocam gerekli adımlar atılırsa, kürt halkı desteğini keserse onlar yaşayamaz zaten. kürtlerin çoğu da cahillikleri yüzünden destekliyor. bilmiyorlar ki

pkk bir ermeni örgüttür. asalanın kurucuları eğitmiştir pkk yı, apo da anneden de babadan da ermenidir. ama işte insanlar bunları bilmiyor. pkk yı amerika ve

ermenistan bitirir. bitse de başka bir örgüt türeyiverir, gereksiz adam mı yok dünyada ? kaos çıkarmak bazılarının işlerine geldiği için asıl kaynağı yok etmek

gerek. mahsuni şerifin dediği gibi amerika katil katil..

http://www.youtube.com/watch?v=D74tKmR-qHo

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Başlığa cevap: "İnsanlar oy vermeye devam ettikleri için."

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

Siyaset Yasak.

PyramiD tarafından 23/Ağu/12 02:01 tarihinde düzenlenmiştir

Merhabaaaaa
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

bu kadın herzaman yakından takip et
    yabancılar bile kendi basınında bunu tartışıyor ama türk halkı herzamanki gibi görmezden gelir a.k... şehir şebeke suyuna vurdum duymazlık ilacımı döküyolar napıyolar :l

onekine?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Yıkarıdaki fotoğrafı tüm  bdp lilere - pkk lılara ve annelerine armağan ediyorum..Yağlayıp yağlayıp kullansınlar. Anaları doğurmamış oları SIÇMIŞ.......

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
Toplam Hit: 10311 Toplam Mesaj: 75