Beat Çalışmam :)
-
kolay gele
-
müzik kulağından yoksun gençlerin eğlenme biçimi :)
kusura bakma hocam sana değil dediğim benim kendi görüşüm bu müzik olsaydı kimse enstrüman çalmak için uğraşmazdı.
-
galbe yeni başlamışın . gerçek hiphop beat i böle olmas ama tabiki bunu yapamayanlar da var . zamanla herşey yoluna girer.
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------müzik kulağından yoksun gençlerin eğlenme biçimi :)
kusura bakma hocam sana değil dediğim benim kendi görüşüm bu müzik olsaydı kimse enstrüman çalmak için uğraşmazdı.
-----------------------------
hocam herkesin kendi zevkine.sago diyorki tıpçılar rock biyolojiciler cazz ve diğerleri başka başka şeyler dinleseler gruplaşmayla olur mu ? ayrıca rap enstrümansızdır mı diyosun ya da demek istiyosun ? kendi beatini manuel olarak da yapan rapciler yokmudur sence ? -
ats30 bunu yazdı:
Realist bunu yazdı:
-----------------------------müzik kulağından yoksun gençlerin eğlenme biçimi :)
hocam herkesin kendi zevkine.sago diyorki tıpçılar rock biyolojiciler cazz ve diğerleri başka başka şeyler dinleseler gruplaşmayla olur mu ? ayrıca rap enstrümansızdır mı diyosun ya da demek istiyosun ? kendi beatini manuel olarak da yapan rapciler yokmudur sence ?
-----------------------------ben oturup bi rapciyle müzik muhabbeti yapmam hocam.
"bu müzik olsaydı" demişim yani bu wasd' müridimiz bu beati klavyeden yapmadı heralde ordan burdan bulduğu samplelardan oluşturmuş üstüne beatcraftda 2 ritm cakms al sana müzik ?
yoksa ben rap denilen şeyde enstrüman kullanılmaz diye bir şey demedim.
-
Realist bunu yazdı:
ats30 bunu yazdı:
Realist bunu yazdı:
hocam herkesin kendi zevkine.sago diyorki tıpçılar rock biyolojiciler cazz ve diğerleri başka başka şeyler dinleseler gruplaşmayla olur mu ? ayrıca rap enstrümansızdır mı diyosun ya da demek istiyosun ? kendi beatini manuel olarak da yapan rapciler yokmudur sence ?
-----------------------------ben oturup bi rapciyle müzik muhabbeti yapmam hocam.
"bu müzik olsaydı" demişim yani bu wasd' müridimiz bu beati klavyeden yapmadı heralde ordan burdan bulduğu samplelardan oluşturmuş üstüne beatcraftda 2 ritm cakms al sana müzik ?
-----------------------------hocam açık konuş o zaman oturup ta bi rapciyle demiyeceksin ! herhangi bi rapciyle diyeceksin.misal adam beat yapıyodur kendi enstrumanını kendi çalıp yapıyodur olur şahid olduk çünkü.ne bilim saz çalıpta ekliyodur ya da gitar keman.
hazırıda var haklısın ama bu rap müziğin sorunu değil ki ?
sen sanıyo musun ki piyasadaki şıkkıdım şarkıcılar müzikleri kendi yapıyo yada enstruman çalıyo.orhan baba bağlama ustası mesela onunla müzik konuşulur.sagoylada konuşursun.gidipte ajdarla da konuşursun.herkesin kendi zevki.ama anlamsız sözleri yanyana getiripte aha ben rap yaprım diye ortalıkta dolaşanlar ya da ne bilim edebiyat eğitimi almadan şiir yazdım diyenler de var.23 nisan şiiri hepsi de.kültür yoksunu.bence hocam biraz daha ağırdan git.
-
ats30 bunu yazdı:
hocam açık konuş o zaman oturup ta bi rapciyle demiyeceksin ! herhangi bi rapciyle diyeceksin.misal adam beat yapıyodur kendi enstrumanını kendi çalıp yapıyodur olur şahid olduk çünkü.ne bilim saz çalıpta ekliyodur ya da gitar keman.
sen sanıyo musun ki piyasadaki şıkkıdım şarkıcılar müzikleri kendi yapıyo yada enstruman çalıyo.orhan baba bağlama ustası mesela onunla müzik konuşulur.sagoylada konuşursun.gidipte ajdarla da konuşursun.herkesin kendi zevki.ama anlamsız sözleri yanyana getiripte aha ben rap yaprım diye ortalıkta dolaşanlar ya da ne bilim edebiyat eğitimi almadan şiir yazdım diyenler de var.23 nisan şiiri hepsi de.kültür yoksunu.bence hocam biraz daha ağırdan git
-----------------------------:) tmm hocm uzatmaya gerek yok zevk meselesi olduğunu biliyorum zaten
-
ats30 bunu yazdı:
Realist bunu yazdı:
ats30 bunu yazdı:
Realist bunu yazdı:
-----------------------------hocam açık konuş o zaman oturup ta bi rapciyle demiyeceksin ! herhangi bi rapciyle diyeceksin.misal adam beat yapıyodur kendi enstrumanını kendi çalıp yapıyodur olur şahid olduk çünkü.ne bilim saz çalıpta ekliyodur ya da gitar keman.
sen sanıyo musun ki piyasadaki şıkkıdım şarkıcılar müzikleri kendi yapıyo yada enstruman çalıyo.orhan baba bağlama ustası mesela onunla müzik konuşulur.sagoylada konuşursun.gidipte ajdarla da konuşursun.herkesin kendi zevki.ama anlamsız sözleri yanyana getiripte aha ben rap yaprım diye ortalıkta dolaşanlar ya da ne bilim edebiyat eğitimi almadan şiir yazdım diyenler de var.23 nisan şiiri hepsi de.kültür yoksunu.bence hocam biraz daha ağırdan git.
Asıl Sorun Rap Müziğin türkiyede yanlış algılanması Türkiyede hiphop Kültürünü orjinal olarak yaşayan çok az rapçi vardır diğer herkez yaptığı müziğe veya faliyete
Bir turk kültürü harmanlar fakat gerçek rap te farklı kültürleri harmanlayarak yapılan bir müziktir örnek http://www.myspace.com/thenomadical bu kişi newyork tan girin play listindeki Injected prod.snowgoons yazan bir parça var alınan sample sizi şaşırtacak . ben bu yanlış demiyorum herkez hoşuna giden şeyi yapar.
Bu arkadaşımız böle bir tarz hoşuna gidiyormuş öle birşey yapmış bence bunu fazla kurcalamak bize kalmaz dinleyen dniler kullanan kullanır beyenen beyenir.
( saçmaladım galbe xD ) -
@yoyo harbi şaşırttı :)
beat e gelirsek bişeyler eksik gibi hocam hani nerede girecek gibi bekledim ben :) yinede güzel eline sağlık
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------@yoyo harbi şaşırttı :)
beat e gelirsek bişeyler eksik gibi hocam hani nerede girecek gibi bekledim ben :) yinede güzel eline sağlık
xD birde http://www.zshare.net/audio/6752129409e6f0ef/ şu parçanın beat ini dinleyin söleyen kişi bir arkadaşım beat. abimin.
vede beat konusunda Kanli,Dapoet ve Sago yu tek geçerim. i tek geçerim.