Beat Çalışmam :)
-
Arkadaşlar bende beatmaker'm ihtiyacı olan varsı ö.m. atsn
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar bende beatmaker'm ihtiyacı olan varsı ö.m. atsn
-----------------------------myspaceine bakayım dedim kapalı çıktı :) mademki beat vermeye niyetin var,sende paylaş,ihtiyacı olan kullanır :)
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------@ Tariqat_Sapiii : sağol :) aynı ritimi değiştirip kullandım aralarda ama dediğin gibi tekdüze gidiyo,zaten şu bi saat içinde fln başlayıp bitirdim,pekte özenle yapılmış bişey değil yani :D
-----------------------------Beati indiriyordum fakat bu yorumu okuduktan sonra vazgeçtim, emek vermediğini iddia ettiğin birşeyi (HipHop'a Dair) insanlara sunman doğru değil, aynı insanlar emek harcayarak söz konusu emeksiz emeğine zaman harcıyor, genelde karşılaşılan bir durum aslında, olumsuz bir eleştiri direk ''zaten uğraşmamıştım'' yargısını doğuruyor. HipHop adına yapılan herşey manevi anlamda kutsaldır, bu bağlamda bir gerçeklik ortaya koyacaksanız eğer, ya tam olmalı ya da hiç...
-
metronom göklerde, çok fazla hızlı hoca
-
Swool haklı hiphop ve rap adına yapılan herşey kutsal:D ama arkadaşın beat i de güzel olmuş dediği doğrumudur bilmem bence emek isteyen bir beat. Ama ne bileyim sanki birşey eksik amk? ama ne?
-
adam gibi sample lar kullanirsan bir seye benzer.
-
necroshine bunu yazdı:
adam gibi sample lar kullanirsan bir seye benzer.
-----------------------------sample istiyosan looplardan fln hiç uraşmadan bişiler yapar kullanırsın,olay sıfırdan bişeyler yaratmak...
@tor5: eyw.,evet bişeyler eksik,zaten eksikleri gidersem o zaman tamam olacak :P
@iso: hızlı olduğunun farkındayım, 110pbm+hihatide döşedim direk.haliyle hızlı yani :)
@swool: o uraştığım bi saatte bi emektir.baştansavmadan kastım; şaheser çıkarmadım ortaya,alelade bi beat çalışması dedim :)
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------www.necroshine.com a gir bakim
orda demo da bir sarkinin davullari sample ;) hangisi yakalayabilecekmisin. online dinleyebilirsin siteden
midi seslerini saglam programlarla sample kullanip orjinal seslerine donusturebilirsin
ama cok iyi senkronize etmen lazim
Ben loop dan bahsetmedim
her bastigin nota icin bir sample kullanacaksin
cok profesyonel isler yaparsin.
-
necroshine bunu yazdı:
wasd bunu yazdı:
-----------------------------www.necroshine.com a gir bakim
orda demo da bir sarkinin davullari sample ;) hangisi yakalayabilecekmisin. online dinleyebilirsin siteden
midi seslerini saglam programlarla sample kullanip orjinal seslerine donusturebilirsin
ama cok iyi senkronize etmen lazim
Ben loop dan bahsetmedim
her bastigin nota icin bir sample kullanacaksin
cok profesyonel isler yaparsin.
-----------------------------Tam anlayamadım :I ? Hazır kullan ama usulüyle diyosun sanırım :) benim yapmak istediğim olay sıfırdan bişeyler yaratmak.hazır bişeyi kullandımmı anlamı kalmaz gibime geliyo.yani rap için durum böyle,ha rock/metal tarzı müzikte ezdrummerda kullanırsın başka parçalardan sampleda kullanırsın o ayrı :)
Bak mesela, ben yetim şarkısının neyle çalınmış halinde bikaç oynama yaptım, vuruşlarda the game in westside story şarkısının vuruşları olması lazım yanlış hatırlamıyosam :D tabi onlardada biraz değişiklik oldu :) ortaya bu çıktı;http://www.zshare.net/audio/675645813d005d22/
Arabesk rap ama idare ediverin :P
-
beat yapmak okadar kolay degildir ona ruh vermek onu canlı kılmak ben kimera candela hayranıım adam yapıyor :)
eger beat yapan varsa degerlendirilmesini isteyenler varsa birşeyler yapa biliriz gerçektende yeni çıkaracagımız albümlerde kullana biliriz :) yada bir tahribat albümüde çıkara biliriz.