Beat‘S By Dr. Kulaklıklar Şok Fiyata
-
Merhabalar ,
Beat's By Dr. marka dünyanın en iyi kulaklıkları arasında gösterilen , Dj Tiesto'nun kulandıgı piyasa fiyatı 300 Euro
olan kulaklıklar sadece 500 TL.
10 gün içinde adresinizde ve pazarlık payı vardır.
Edit:
Ürün Linki
http://www.beatsbydre.com/products/Products.aspx?pid=B3808&cat=1 -
stüdyo kulaklıklarını hava olsun diye millet sokakta takar oldu.
zavallı var bir sürü..
-
kusura bakma ama şok fiyat nerede göremedimde...
-
iyi satışlar.
yanlış hatırlamıyorsam dartyde yada mediamarktta denemiştim bu kulaklıktan, gerçekten harika bir ses kalitesi var ama
monsterın diğer kulaklıkları gibi çok pahalı :|
-
hocam sahte mevzuları yok dimi ? Çünkü dealextreme den almıştı bi arkadaş görüntüsünden kabına kadar herşeyi aynı ama ürün kalitesi çok kötüydü. Gerçi o sahte olduğunu bilerek aldı da öyle bişey olabilir mi diye sormak istedim
-
normalde 600 tl di zaten 500 e alıcı bulursun bencede hocam , sensation xe yada xl alırsam içinden kulaklıklar çıkacağı için şanslıyım (:
-
erblood bunu yazdı:
-----------------------------kusura bakma ama şok fiyat nerede göremedimde...
-----------------------------sitesinde 299.99€, adam 500 tlye veriyor, daha ne yapsın ?
-
bi iki ünlü eleman kullandı diye hemen moda oldu buda.. kulak içi sennheiserı tercih ederim... abdde 12$ a almıştım bi elektronik firmasından (orjinaldi) hiç bi kulakiçi de aynı performansı yakalayamadım bi daha... Bozulmasa daha kullanırdım, şimdi almak istesem minimum fiyatı 105tl amk...
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------bi iki ünlü eleman kullandı diye hemen moda oldu buda.. kulak içi sennheiserı tercih ederim... abdde 12$ a almıştım bi elektronik firmasından (orjinaldi) hiç bi kulakiçi de aynı performansı yakalayamadım bi daha... Bozulmasa daha kullanırdım, şimdi almak istesem minimum fiyatı 105tl amk...
-----------------------------sennheiser ın yeri farklı bunların farklı hocam (: şahsen kulak içi dre leri çok tizli buldum ama insan alışınca daha farklı geliyor , mesela sennheiser cx150 nin bassları da çok hoşuma gidiyor
-
paran olsa ilerde alınır aslında , ama creative ep 630 resmen obsesifim , her defasında aynı ürünü alıyorum ve her zamanda bir öncekinden daha fazla memnun kalıyorum (:
dipnot: hayırlı satışlar
-
Baltalamak gibi olmasında istanbul üsküdarda 320 TL. Hayırlı satışlar.