folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Beat‘S By Dr. Kulaklıklar Şok Fiyata

Beat‘S By Dr. Kulaklıklar Şok Fiyata

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

edit

destination@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

Pessimistic bunu yazdı:
    -----------------------------

Baltalamak gibi olmasında istanbul üsküdarda 320 TL. Hayırlı satışlar.

320 mi ?  

o fiyata temiz 2. elini bulamazsın bu kulaklıgın :| 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

FCN bunu yazdı:

Pessimistic bunu yazdı:

320 mi ?  

Produksiyon işinde çalışıyorum benden iyi bilemezsin istanbul piyasasını kulaklık, dj setup, midilerin :) hayırlı geceler.

Gel bili bili gates
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

bass icin kulak içimi yoksa dısımı ?

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

Pessimistic bunu yazdı:

FCN bunu yazdı:

Pessimistic bunu yazdı:

320 mi ?  

Produksiyon işinde çalışıyorum benden iyi bilemezsin istanbul piyasasını kulaklık, dj setup, midilerin :) hayırlı geceler.

aynı ürünü 320 tl ye verebiliyorsan, ben alayım bi tane hocam ?

bu arada beats iyidir güzeldir ama şeklinden başka hiçbirşeye para ödemiyorsun. sony akar stüdyo kulaklığı için.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Yani şimdi yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi sokaklarda görür olduk. Adamın bpm'den haberi yok, elektronik müziği bu kulaklıkla dinlediğini hayal edin. :) Ben tiesto değilim 20 tl lik kulaklık, amatör kulaklarım için fazla bile. :)

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

sir bunu yazdı:

Pessimistic bunu yazdı:

FCN bunu yazdı:

Pessimistic bunu yazdı:

320 mi ?  

aynı ürünü 320 tl ye verebiliyorsan, ben alayım bi tane hocam ?

bu arada beats iyidir güzeldir ama şeklinden başka hiçbirşeye para ödemiyorsun. sony akar stüdyo kulaklığı için.

Tabi almayı düşünüyorsan sana ön ayak olup alıp gönderirim veya istanbuldaysan birgün biryerde buluşup üsküdara gider alırız.

Dediğin gibi stüdyo için düşünülüyorsa sony akar.

Edit // kıl olmaya başladım bu kulaklığa eskiden çok severdim şimdi üsküdarda ne kadar amele varsa nerden buluyorsa parayı çin malı çakma iphone + beats kulaklık belediye otobüsü duraklarında boy gösteriyor. Giyinişinden hiç bahsetmiyorum bile. Tamamen özentiler

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=KQ6zr6kCPj8#t=98s

Gel bili bili gates
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Bir arkadaşım aldı 300 tl'e, sadece kabında bir çizik var diye defolu ürün olarak fiyatını direk yarıya düşürüyorlar.
    Öneririm çok kaliteli kulaklıktır. Çoğu studyo kayıtlar için bunları kullanıyor. 

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

çok kaliteli kulaklık evet fiyatı da gayet iyi lakin bilgisayarımın ses kartı ya da dandik mp3 çalarım güler bana bunu alırsam.. donanım mükemmel olmadığından mükemmel kulaklıkla alacağım performansın aynısını 30-40 liralık kulaklıkla alabiliyorum zaten.. sanırım birçok kişi de böyledir.. bir şeylerin profesyonel, harika versiyonunu almak güzel de tam donanım desteği yoksa parayı çöpe atmaktan başka bir şey değil..

sigara değil, balık olan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

izzmarit bunu yazdı:

çok kaliteli kulaklık evet fiyatı da gayet iyi lakin bilgisayarımın ses kartı ya da dandik mp3 çalarım güler bana bunu alırsam.. donanım mükemmel olmadığından mükemmel kulaklıkla alacağım performansın aynısını 30-40 liralık kulaklıkla alabiliyorum zaten.. sanırım birçok kişi de böyledir.. bir şeylerin profesyonel, harika versiyonunu almak güzel de tam donanım desteği yoksa parayı çöpe atmaktan başka bir şey değil..

bir yere kadar doğru, 30-40 liralık kulaklıklar senin ses kartını ve mp3 playerında ki ses kalitesini bile tam anlamıyla veremezler. mid ler tizler ve basları ciddi bir kulaklıkla dinlemek arasında çok fark vardır. şöyle ki bu kulakların bir çoğu bile hepsini tam anlamda veremez. kimini tizi üstündür, kiminin bası kulağına ve kafana ciddi basınç yapar.. önemli olan ne için ne amaçla aldığındır ki, benim gibi sürekli kulaklığı bozan kabloları bir şekilde kırmayı başaran biri için belli özellikleri sağlayan bi kulaklık alıp (çıkarılabilir kablolar, yassı kablolar gibi) 10 kere 30 liralık kulaklık almamı engelleyebilir. ve mp3 playerın yada ses kartın sana gülmez , daha kaliteli müzik dinleyeceğin kesindir tek sorun biraz daha fazla zengin müzik için x10 fiyat gereklimidir.

Melik bunu yazdı:

Bir arkadaşım aldı 300 tl'e, sadece kabında bir çizik var diye defolu ürün olarak fiyatını direk yarıya düşürüyorlar.
    Öneririm çok kaliteli kulaklıktır. Çoğu studyo kayıtlar için bunları kullanıyor. 

kayıtlar için bunu kullanan stüdyolar bu işte ya çok yenidir yada havalı olsun stüdyom hevesi vardır. genelde kullanılan sony mdr serisi gradolar sennheiserın üst modelleridir. yıllarını vermiş kulaklıklardır bunlar bi sony 20 yıldır aynı model kulaklığı neden üretsin yoksa ? isim değişikliği bile yapmadan. bu kalitedir.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
Toplam Hit: 7415 Toplam Mesaj: 27