Bebek Katili Apo Asılsın İmza Kampanyası
-
Sence bizim imzamızla asarlarmı?
-
Hit için açılmış bir site, yukardakilerinde çokta umrundaydı bu sitede milletin yazdıkları.
-
keşke imzayla asılsa. ama olmuyor hocam olmuyor halkın sesini duymuyorlar. ya da biz sesimizi çıkarmasını bilmiyoruz.
hadi bi referandum yapılsın asılsın mı diye neler olur görürsün. ama yapmıyorlar işte.
yapamıyorlar demiyorum başım belaya girmesin :-/
-
ad soyad meslek dahil güncel mailist yapmak için güzel yöntem...
-
imzaylada hemen asıldı zaten arkadaşın dediği gibi maillist ve hit olayı için güzel yöntemler üretiyolar.
-
http://tr.wikipedia.org/wiki/D%C3%BCnya_n%C3%BCfusu
tüm dünya nüfusu imza kampanyasına katıldı diyelim.hatta ufo gören masum köylülerimizde bu kampanyaya destek olmak için gördükleri uzaylılardan imza toplasın .o kdr imzadan sonra apo asılcak mı bunu söyleyin bana
-
parmak bassak olmazmı? (ne kadar gerekli bi site ise o kadar gerekli bi cevap)
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------1-Bence imza toplamayla bir yere varılamaz.
2-70 milyon imza toplansa kimse asamaz.
3-Bu site kimin?Yeterli Hit toplandıkdan sonra satılmaz umarım.
-----------------------------
3.görüş açısı mükemmel.. ben şahsen facebookta her uye ıcın bır kız okula gönderilıyor,her uye için bir fidan dikiliyor tzarı kampanyalara küfür etmek istiyorum ve edıyorumda neysee ki burası tbt .. tbt yi basitleştirmek istemıyorum.. hoş benım isteğimlede basitleşmez zaten şöyle diyim yorumları basitleştirmek istemıyorum..
Halkın duygularını asıl sömuren insanlar bunlar ! Hadi toplucam imza sana net alemınde tanıdık,tanımadık herkesi uye yaptırıcam asamazsan apoyu ?? -
hiçbirşey yapamazlar. boşuna kasmayın kendinizi
-
atsakda hiç bişe olmıcak o ibneye.
serefsize bizden iyi bakıyolar dır, depremde kafasına tuğla düstü diye indircektinn asaaya o zaman imzaya gerek kalmazdı .. :/