Bebek Katili Apo Asılsın İmza Kampanyası
-
bu herif için diyemediler şunu :
Asmayalım da besleyelim mi?
-
şu zamanın şartlarında değil imza kampanyası 70milyon imralıya yürüse asmazlar.
bu iti ölene kadar beslemeye mecburuz.
-
sizinleyiz ama asmazlar bu kawatı :S
-
O iş ilk alındıgında yapılmalıydı.
gözü karartıp ya herro ya merro deyip asacaklardı serefsizi..
ama pazarlıklar var işte..
şu saatten sonra asılırsa kahraman olur birilerinin gözünde..
keske 1 degil 1000 kere asılsa ama imkansız maalesef..
anlayamadıgım bi nokta var ergenekondan tutuklu bulunanlar nasıl oluyorda sırayla düşüyor basını bi yere carpıyor rahatsızlanıyor hastaneye kaldırılıyorda, bu serefsize hiç bişey olmuyor ACABA..??
-
senin benin imzama bakmaz bu iş ;)
-
imza kampanyası falan aponun asılmasına sebep değildir.
70 milyonun imzasını toplasan gene astıramassın + 70 milyonun imzasını değil %1 ini toplayamassın + ülke içerisinde bir bölücülük bir kargaşa meydana gelir + buda aponun asılmasından daha feci olabilir duruma gelir.
o.ç olabilir bebek katilide olabilir
ama asılmasına karşıyım.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------keşke imzayla asılsa. ama olmuyor hocam olmuyor halkın sesini duymuyorlar. ya da biz sesimizi çıkarmasını bilmiyoruz.
hadi bi referandum yapılsın asılsın mı diye neler olur görürsün. ama yapmıyorlar işte.
yapamıyorlar demiyorum başım belaya girmesin :-/
-----------------------------
hocam herşey senin benim milletin özgürlüğü altında olsaydı ne bu toplum buraya gelebilirdi nede böyle bir toplum oluşabilirdi.yukardakilerin yerine koy kendini. biraz mantık
-
NoName bunu yazdı:
-----------------------------bu herif için diyemediler şunu :
Asmayalım da besleyelim mi?
ben bunu biryerlerden hatırlıyorum :) -
a.q olunu bu ülkede asacak kimse yok ama olurda onu elime verirlerse bütün kemiklerini kırtıktan sonra derisini yüzüpp tuz dolu bir kuvetin içine attıktan sonra üstüne kızgın yağ döküp vucudunun tamamen yandığını seyredip parmaklarını kesip ona zorla yedirip dilini yakıpta yüzündeki acıyı görmeyi ne kadar çok istiyorum bir bilseniz
-
Never-More bunu yazdı:
ad soyad meslek dahil güncel mailist yapmak için güzel yöntem...