Bedava Hosting Kampanyası (Parti 1) Sınırlı Sayıda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

Önce Bi Duyuru Yapayım Arkadaşlar

1 gün önce markafoni limongo ve trendyol davetiyeleri dağıtmak için konu açmıştım akşama geldiğimde ise banlandığımı gördüm

sebep; mürid üzerinden kazanç 48 saat ban Allah Allah dedim konuyada yetişemedim bakalım bi ne olmuş dedim trend yol hesabımı açtım 3 davetiye istenmiş üye olunmamış durumu çaktım demekki konu orada büyümüş

1) Ben kimsenin üstünden  para kazanmak amaçlı bir o konuyu açmadım insanları hadi üye olun diye kandırmadım siteyi anlattım ki zaten üye olduğunuzda bana hediye çeki felan gelmiyordu siz üye olunca alışveriş yaparsanız eğer bana 10 lira hediye çeki geliyordu yani üye olduğunuzda zaten görüyosunuz yazıyor alışveriş yaparsan yaparsın yapmazsan yapmazsın

2)Bu sitelere doğrudan üyelik kapalıdır yani bu linklerin referans olarak algılanması bana göre doğru değil siz eğer bu sitelere üye olmak istiyosanız birinden davetiye almak zorundasınız yani eğer mesela hotfile gibi olsa normal üyelik açık olmasına rağmen ben size referans link verip burdan üye olun desem bu konuda haklı olabilirsiniz ama bu durum başka

3) Beni bu sitede tanıyanlar bilir  kimsenin üstünden kazanç sağlama gibi bi niyetim olmayacağını ve son olarakta şunu diyorum ben bu konuda hakkımda böyle düşünenlere hakkımı helal etmiyorum çünkü ben 3 ü 5 i hesaplayan bir insan değilim

Metin Öz/Yalniz Türk

-------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar 3 gündür planladığım tahribata özel bedava hosting dağıtım kampanyasını başlatıyorum ilk seferde 20 adet dağıtacağım sonra 2 ve 3 partilerlede 60 adet hosting dağıtmayı planlıyorum

Teknik Özellikler:

• Kota: 1 GB
    • Bandwidth 5 GB
    • Max Ftp ACC 5 tane
    • Max Emaik ACC 5 Tane
    • Max Email List 5 Tane
    • Max Database 100 tane
    • Max Sub Domain 10 tane

Sunucular Türkiye Lokasyondur

--------------------------------

Not: Malesef adult warez ve benzeri siteler kurmak yasaktır (kaç firmayla konuştum hepsi aynı şartı sundular artık mecburi)

Not 2:Bwsi az gelirse kullanımına göre 2 katına çıkartabilirim bildirirsiniz

Not 3:Dağıtım kura ile olacaktır

--------> İlk gelen alır sistemini adil görmüyorum belki daha ihtiyacı olan biri olabilir ondan dolayı kura çekecem kura ise tamamen kendime özgü :D

3 zar atacam 1. Zar Sayfayı 2. Zar + 3.Zar ise kişiyi belirlicek

Örnek veriyorum  1. zarda 3 2. zarda 2 3. zarda 6 attım        hostun biri   3. Sayfadaki 3+6 = 9. kişiye gidecektir burada şöyle bi durum meydana çıkıyor

sayfadaki 1. mesajları 2 zar atmak sebebiyle atlamış oluyorum ondan dolayı her sayfanın 1. msjlarına  vermiş olacam kurayı zarla çekeceğimden dolayı

ilk 6 sayfa için geçerlidir

şimdi ben rağbetin çok olacağını düşünüyorum bide 2 sayfayla kapanırsa konu hepten hayal kırıklığı :D

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

Zarlar atılmıştır beyler cümleden hayırlı olsun kendi msjlarım çıktığında zarları ikinci kez attım 

Kazananlar:

Zeyrekli (Her Sayfanın 1. msjına host )

angelofhope(Her Sayfanın 1. msjına host )

e2 (Her Sayfanın 1. msjına host )

PsychoDawn  (Her Sayfanın 1. msjına host )

ArmadA      (Her Sayfanın 1. msjına host )

Smirnoff

Panxer 

Blitz

spear

wrongly

MaviGozluDev

Efendi

beykozlu57

rstr617

Fuzulli

rebellisch

DeaD_BY

Maldonado

SpermMan

carnager

aytekinet

20 host demiştim ama durum aciliyetinden 21.ciyi aytekinete 22.ciyi bayzine verdim  bu kampanya burada bitmiştir arkadaşlar 2 gün sonra 18 adet host daha dağıtacağım o konuyu takip edebilirsiniz

tekrar hatırlatıyorum warez adult içerik yasaktır (reselleri aldığım firmanın şartı ki artık her türk firması aynı şartı koşuyor)

kazanan muridler profilime yorum yapabilir yapmazlarsada canları sağ olsun

kazananlar irtibata geçsin

msn: metinoz@hotmail.de

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Önceki konuyu bilmiyorum bile dostum ne diyelim hatada insanlar için var boşver. Bende burayı alayım..

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    burayida ben alayim hocam Bana reseller verirmsn hocam 1g lik alani hazir site kurma araci varsa,php script kurma durumu varsa cok makbule gecer Yoksada makbule gecer

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THE_MILLER
    THE_MILLER's avatar
    Erkek

Burayıda ben alayım

Türkiye'nin geleceği çelikten yoğruluyor; belki biz olmayacağız ama bu çelik aldığı suyu unutmayacak.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

zarda 1 gelcekte 1.sayfadan çıkçazda ohoh :) ben gende alayım burayı :)

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek

burasıda bende kalsın

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carnager
    carnager's avatar
    Erkek

şansımı deniyim, bu aralar host arıyodum zaten

EVERY MAN DIES, NOT EVERY MAN REALLY LIVES ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

bedavaysa evet

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek
    Buralar eskiden hep bos arsaydi.almadik ama simdi host iyi olur.bura benim.

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
Toplam Hit: 8352 Toplam Mesaj: 64