Bedava Hosting Kampanyası (Parti 1) Sınırlı Sayıda
-
Önce Bi Duyuru Yapayım Arkadaşlar
1 gün önce markafoni limongo ve trendyol davetiyeleri dağıtmak için konu açmıştım akşama geldiğimde ise banlandığımı gördüm
sebep; mürid üzerinden kazanç 48 saat ban Allah Allah dedim konuyada yetişemedim bakalım bi ne olmuş dedim trend yol hesabımı açtım 3 davetiye istenmiş üye olunmamış durumu çaktım demekki konu orada büyümüş
1) Ben kimsenin üstünden para kazanmak amaçlı bir o konuyu açmadım insanları hadi üye olun diye kandırmadım siteyi anlattım ki zaten üye olduğunuzda bana hediye çeki felan gelmiyordu siz üye olunca alışveriş yaparsanız eğer bana 10 lira hediye çeki geliyordu yani üye olduğunuzda zaten görüyosunuz yazıyor alışveriş yaparsan yaparsın yapmazsan yapmazsın
2)Bu sitelere doğrudan üyelik kapalıdır yani bu linklerin referans olarak algılanması bana göre doğru değil siz eğer bu sitelere üye olmak istiyosanız birinden davetiye almak zorundasınız yani eğer mesela hotfile gibi olsa normal üyelik açık olmasına rağmen ben size referans link verip burdan üye olun desem bu konuda haklı olabilirsiniz ama bu durum başka
3) Beni bu sitede tanıyanlar bilir kimsenin üstünden kazanç sağlama gibi bi niyetim olmayacağını ve son olarakta şunu diyorum ben bu konuda hakkımda böyle düşünenlere hakkımı helal etmiyorum çünkü ben 3 ü 5 i hesaplayan bir insan değilim
Metin Öz/Yalniz Türk
-------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar 3 gündür planladığım tahribata özel bedava hosting dağıtım kampanyasını başlatıyorum ilk seferde 20 adet dağıtacağım sonra 2 ve 3 partilerlede 60 adet hosting dağıtmayı planlıyorum
Teknik Özellikler:
-
Kota: 1 GB
-
Bandwidth 5 GB
-
Max Ftp ACC 5 tane
-
Max Emaik ACC 5 Tane
-
Max Email List 5 Tane
-
Max Database 100 tane
-
Max Sub Domain 10 tane
Sunucular Türkiye Lokasyondur
--------------------------------
Not: Malesef adult warez ve benzeri siteler kurmak yasaktır (kaç firmayla konuştum hepsi aynı şartı sundular artık mecburi)
Not 2:Bwsi az gelirse kullanımına göre 2 katına çıkartabilirim bildirirsiniz
Not 3:Dağıtım kura ile olacaktır
--------> İlk gelen alır sistemini adil görmüyorum belki daha ihtiyacı olan biri olabilir ondan dolayı kura çekecem kura ise tamamen kendime özgü :D
3 zar atacam 1. Zar Sayfayı 2. Zar + 3.Zar ise kişiyi belirlicek
Örnek veriyorum 1. zarda 3 2. zarda 2 3. zarda 6 attım hostun biri 3. Sayfadaki 3+6 = 9. kişiye gidecektir burada şöyle bi durum meydana çıkıyor
sayfadaki 1. mesajları 2 zar atmak sebebiyle atlamış oluyorum ondan dolayı her sayfanın 1. msjlarına vermiş olacam kurayı zarla çekeceğimden dolayı
ilk 6 sayfa için geçerlidir
şimdi ben rağbetin çok olacağını düşünüyorum bide 2 sayfayla kapanırsa konu hepten hayal kırıklığı :D
-
-
Zarlar atılmıştır beyler cümleden hayırlı olsun kendi msjlarım çıktığında zarları ikinci kez attım
Kazananlar:
Zeyrekli (Her Sayfanın 1. msjına host )
angelofhope(Her Sayfanın 1. msjına host )
e2 (Her Sayfanın 1. msjına host )
PsychoDawn (Her Sayfanın 1. msjına host )
ArmadA (Her Sayfanın 1. msjına host )
Smirnoff
Panxer
Blitz
spear
wrongly
MaviGozluDev
Efendi
beykozlu57
rstr617
Fuzulli
rebellisch
DeaD_BY
Maldonado
SpermMan
carnager
aytekinet
20 host demiştim ama durum aciliyetinden 21.ciyi aytekinete 22.ciyi bayzine verdim bu kampanya burada bitmiştir arkadaşlar 2 gün sonra 18 adet host daha dağıtacağım o konuyu takip edebilirsiniz
tekrar hatırlatıyorum warez adult içerik yasaktır (reselleri aldığım firmanın şartı ki artık her türk firması aynı şartı koşuyor)
kazanan muridler profilime yorum yapabilir yapmazlarsada canları sağ olsun
kazananlar irtibata geçsin
msn: metinoz@hotmail.de
-
Önceki konuyu bilmiyorum bile dostum ne diyelim hatada insanlar için var boşver. Bende burayı alayım..
-
burayida ben alayim hocam Bana reseller verirmsn hocam 1g lik alani hazir site kurma araci varsa,php script kurma durumu varsa cok makbule gecer Yoksada makbule gecer
-
Burayıda ben alayım
-
zarda 1 gelcekte 1.sayfadan çıkçazda ohoh :) ben gende alayım burayı :)
-
burasıda bende kalsın
-
şansımı deniyim, bu aralar host arıyodum zaten
-
bedavaysa evet
-
Buralar eskiden hep bos arsaydi.almadik ama simdi host iyi olur.bura benim.