Bedavadan Banka Satın Alma
-
arkadaşlar aslında bi bankadan kredi alıp o krediyle bankayı satın alsak banka bizim olduğu için krediyi ödememiz de gerekmez bedavadan bankamız olr nasıl fikir =)
-
Yani sen bana bir bankanın sana tüm varlığını kredi olarak vereceğini mi söylüyorsun? :D
-
süpersin ya |:
-
böle şeyler düşünüyo olmanı direk bizi teğet geçen krize bağlıyorum ve tayyiP beye sesleniyorum
Velev ki Van Minüt teğet geçti ee ozaman nie benim halkım böle şeyler dşünüo kardeşim.. -
TheWorm bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar aslında bi bankadan kredi alıp o krediyle bankayı satın alsak banka bizim olduğu için krediyi ödememiz de gerekmez bedavadan bankamız olr nasıl fikir =)
-----------------------------Sende zaten büyük iş adamısın banka sana o kadar para verecek.Ayrıca kredi çektiğin için satın alamazsın sanırım bankayı :)
-
ornegi yok degil ya :)
damat albayrak larin aldiklari kamu mallarina bakabilirsin
-
türkiyede bunun örenekleri çoooook var.banka omasada petrol ofisi türk telekom bunların başında gelir sen geyige almışsın ama işte:)
-
cok süper olur hiç olmasa bizim borclarıda silersin :)
-
hyro bunu yazdı:
Yani sen bana bir bankanın sana tüm varlığını kredi olarak vereceğini mi söylüyorsun? :D
hahahah cevap 10 numara :D -
zeka
-
be_cool bunu yazdı:
hyro bunu yazdı:
hahahah cevap 10 numara :D
Sağolasın :D
Toplam Hit: 4283 Toplam Mesaj: 26