Bedavadan Banka Satın Alma
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Atv grubunu çalıkların cebinden nerdeyse beş kurus çıkmadan devlet bankalarından alınan krediyle alınmıştır
-
be_cool bunu yazdı:
hyro bunu yazdı:
Yani sen bana bir bankanın sana tüm varlığını kredi olarak vereceğini mi söylüyorsun? :D
hahahah cevap 10 numara :D
-----------------------------aynen :D
-
Süper Zeka
-
siz burda geyik yaparken ben 2 banka aldım bile :):)
-
svs bunu yazdı:
siz burda geyik yaparken ben 2 banka aldım bile :):)
-----------------------------iğrenç :|
-
hocam benimde öyle aklıma cok fikirler var :) fabrika kurmayı düşünüyorum bende kıredi alıp
-
TheWorm bunu yazdı:
arkadaşlar aslında bi bankadan kredi alıp o krediyle bankayı satın alsak banka bizim olduğu için krediyi ödememiz de gerekmez bedavadan bankamız olr nasıl fikir =)
Bu teori yanlış... Hemen çürüteyim tezini :)
Şimdi Banka 5 milyar değerinde dıyelım ve sen bankadan 5 mılyar kredi cekıyorsun ama onu almaya gittiğinde..
" Bankayı bütün mal varlığıyla bırlıkte alıcaksan değeri 5 + dış borcu(sana verdiği kredi) = 10 milyar eder... Yani bu imkansız..." Tabi niyetin sadece o mekanı kiralamak veya adını satın almak değilse :) -
Kehanet bunu yazdı:
TheWorm bunu yazdı:
arkadaşlar aslında bi bankadan kredi alıp o krediyle bankayı satın alsak banka bizim olduğu için krediyi ödememiz de gerekmez bedavadan bankamız olr nasıl fikir =)
Şimdi Banka 5 milyar değerinde dıyelım ve sen bankadan 5 mılyar kredi cekıyorsun ama onu almaya gittiğinde..
" Bankayı bütün mal varlığıyla bırlıkte alıcaksan değeri 5 + dış borcu(sana verdiği kredi) = 10 milyar eder... Yani bu imkansız..." Tabi niyetin sadece o mekanı kiralamak veya adını satın almak değilse :)
hemen çürüttün hacı :D -
TheWorm bunu yazdı:
Kehanet bunu yazdı:
TheWorm bunu yazdı:
" Bankayı bütün mal varlığıyla bırlıkte alıcaksan değeri 5 + dış borcu(sana verdiği kredi) = 10 milyar eder... Yani bu imkansız..." Tabi niyetin sadece o mekanı kiralamak veya adını satın almak değilse :)
hemen çürüttün hacı :D
-----------------------------neden kasıyorsunki bankayı direkt sana versinler
-
yha daşak olsun die bi konu açtık :D herkes frklı bişe sölüo gülün la sadece bu kdar basit çok mu zor bişe :D