Ben AŞIK Oldum :(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zinar
    zinar's avatar
    Erkek

vay ağalar sağolunda bunlarla 10 sms gider ben kız olsam okumam bile 10 sms i :D

BANA Bifikir veri  yaWW

silbakem final (3.103 bayt) 83 satır tamamen orjinal :D silbakem 1112 satır oldu orjinallik morjinallik kalmadı :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amorf
    amorf's avatar
    Erkek
    Dert ettiğin şeye bak!ben sana kontör gönderiyorum şimdi..34254325553 #65754..Doya doya çek msjları.Olmadı bide saxo yapayım kendine gel.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek
    ilk önncelikle geçmiş olsun diyorum gerçekten işin zor çünkü gördüğüm kadarıyla bu konuda pek cesur görünmüyon ama benim bildiğimkadarıyla kızlar direk kendileri ile konuşulmasından hoşlanırlar onn için bence direk kendisi ile konuş ama istersen önce bir önaraştırma yap kız hakkında çıktığı veya takıldığı olmadı sevdiği biri varmı yok mu diye ondan sonrada kendini toparla ve direk kendisiile konuş....ALLAH

Carpe Diem
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

vay a.k. bi aşk denmiş millet DESTAN YAZMIŞ :P ney aşkmış a.k.

birader en iyi aşk oyun ve bilgisayar aşkıdır ;)

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaP_che
    RaP_che's avatar
    Erkek

HADI ZINAR ABİ ARKANDAYIZ TUM TAHRIBAT SENINLE GURUR DUYUYOR INSALLAH ISTEDIKLERINI ALIRSIN

RoMaNtiKİsYaNkAr 

Yanlızca Yürekler Sustuğunda Serseriler Ağlar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zinar
    zinar's avatar
    Erkek

Vay a.q yaw gece ben mesaj Çektim tavsiyelerinizin üzerine işte nasilsin falan dedim yarın işin yoksa buluşma şansımız varmı gibisinden bir şeyler yazdım KARInın lafına bak a.q 

"sağol iyim ... ama yarın buluşma şansımız yok çünkü buluşursak sen daha çok ümitlenirsin k.i.b, iyi geceler"

be a.q karısı tövbe tövbe ben sana aşkmı dedim de sen bana boyle diyon alt tarafı dedimki buluşmak istermisin + ümitlenmeyi nerden çıkartın kaltak....(ona karşı bir şeyler hissettiğimi söylmedim belli bile etmedim yani normal arkadaşmışız gibi davranıyordum)....

ya sikerim aşki meşki a.q yaşaasın Hack a.q her yerin görün baq

silbakem final (3.103 bayt) 83 satır tamamen orjinal :D silbakem 1112 satır oldu orjinallik morjinallik kalmadı :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoguTuCu
    SoguTuCu's avatar
    Erkek

olmaz

Farkedermi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ah0
    Ah0's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı:

+sonsuz :D:D:D

abi ben aşık oldum ne hack hayatım kaldı ne oyun ne de okul a.q. aşkın olmayın arkadaşlar kızlara kötü davranın ya bırakın bak ne güzel o forum senın bu program benim gezioz missss yaşa kardeş hayatını bırak böle entel işleri a.q.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    abüü kötü oturmuşsun yav sen yerinde olmak istemezdim valla
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sacrifice
    sacrifice's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı:

abicim doğru söze ne denir ya walla helal sana ben 2. sınıfta aldım bu makinayı elime o gün bu gün aşığım arada kazık attı bana yüz çevirdi ama deli gibi seviyoruz birbirimizi arada tuz biber olacak tabe...:D.D::D:D

#Coding Sacrifice Perl FSO#
Toplam Hit: 3738 Toplam Mesaj: 23