Ben AŞIK Oldum :(
-
vay ağalar sağolunda bunlarla 10 sms gider ben kız olsam okumam bile 10 sms i :D
BANA Bifikir veri yaWW
-
Dert ettiğin şeye bak!ben sana kontör gönderiyorum şimdi..34254325553 #65754..Doya doya çek msjları.Olmadı bide saxo yapayım kendine gel.
-
ilk önncelikle geçmiş olsun diyorum gerçekten işin zor çünkü gördüğüm kadarıyla bu konuda pek cesur görünmüyon ama benim bildiğimkadarıyla kızlar direk kendileri ile konuşulmasından hoşlanırlar onn için bence direk kendisi ile konuş ama istersen önce bir önaraştırma yap kız hakkında çıktığı veya takıldığı olmadı sevdiği biri varmı yok mu diye ondan sonrada kendini toparla ve direk kendisiile konuş....ALLAH
-
vay a.k. bi aşk denmiş millet DESTAN YAZMIŞ :P ney aşkmış a.k.
birader en iyi aşk oyun ve bilgisayar aşkıdır ;)
-
HADI ZINAR ABİ ARKANDAYIZ TUM TAHRIBAT SENINLE GURUR DUYUYOR INSALLAH ISTEDIKLERINI ALIRSIN
♥RoMaNtiK♥İsYaNkAr ♥ -
Vay a.q yaw gece ben mesaj Çektim tavsiyelerinizin üzerine işte nasilsin falan dedim yarın işin yoksa buluşma şansımız varmı gibisinden bir şeyler yazdım KARInın lafına bak a.q
"sağol iyim ... ama yarın buluşma şansımız yok çünkü buluşursak sen daha çok ümitlenirsin k.i.b, iyi geceler"
be a.q karısı tövbe tövbe ben sana aşkmı dedim de sen bana boyle diyon alt tarafı dedimki buluşmak istermisin + ümitlenmeyi nerden çıkartın kaltak....(ona karşı bir şeyler hissettiğimi söylmedim belli bile etmedim yani normal arkadaşmışız gibi davranıyordum)....
ya sikerim aşki meşki a.q yaşaasın Hack a.q her yerin görün baq
-
olmaz
-
DrKill bunu yazdı:
+sonsuz :D:D:Dabi ben aşık oldum ne hack hayatım kaldı ne oyun ne de okul a.q. aşkın olmayın arkadaşlar kızlara kötü davranın ya bırakın bak ne güzel o forum senın bu program benim gezioz missss yaşa kardeş hayatını bırak böle entel işleri a.q.
-
abüü kötü oturmuşsun yav sen yerinde olmak istemezdim valla
-
DrKill bunu yazdı:
abicim doğru söze ne denir ya walla helal sana ben 2. sınıfta aldım bu makinayı elime o gün bu gün aşığım arada kazık attı bana yüz çevirdi ama deli gibi seviyoruz birbirimizi arada tuz biber olacak tabe...:D.D::D:D