folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Ben De Ubuntu Kullanmak İstiyorum Bir Fikirleriniz Alalim

Ben De Ubuntu Kullanmak İstiyorum Bir Fikirleriniz Alalim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Nerede o Yazan Cizen Abilerimiz. Bi yardim edin . Wirelessi nasil tanitacagim. Windows gibi ise kolay degilse işimiz var.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanacasta
    sanacasta's avatar
    Erkek

Artık linux'a at gözlüğü ile bakmayı bırakın. Driver problemi windows'ta vardır, linux'da driver sorunu yok. wireless driverı sen bişey yapmadan yüklenecektir sen direk bağlan keyfine bak.

http://www.youtube.com/watch?v=NJvB97cmrWk

sanacasta tarafından 01/Ara/12 17:28 tarihinde düzenlenmiştir

https://twitter.com/ElliotticianRB
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam ilgin için tsk ederimde Ben flasha kurdum bu fark etmez biliyorsun.  Simdi o wireless ikonuna gelince disconnection yaziyor. arti wirelessleri göstermiyor gösterse zaten benim modemi ben girecegim benim modemi göstermiyor. sıkıntı orada. enable yapiyorum yine yok 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Formatsız : 5 yıl XP, 4 yıl Vista kulladım.

Vista ya sallayanlar eminim bir kaç saatten fazla vista kullanmamışlardır. Çöktüğünden değil, P4 makinaları vistayı kaldırmadığındandır :)

Şu bir gerçek ki biz microsoft la büyüdük. Sallarken bari birazcık bunu düşününde sallayın.

Linux yükle kullan. Nasılsa geri windows a döneceksin. Sike sike yani kızma :)

Arge diyonuzda microsoft un arge sinden bizene hoca?

Solak Cerrah
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı

Beyler Tartiştiniz Tartiştiniz. İyi Güzel Ama Gercekten Windows Tamam kullanişli Bütün programlari caliştiriyor piyasasi yüksek bir sorunla karsilastiginda yardimci olacak cok Kullanicisi fazla Ama artik yeter. Neyse

ubuntuyu kurdum 12,04 ilk karsilastigim ekran çok güzel ve sistem hizli flasha kurmama ragmen gercekten hizli.

ilk karsilastigim sey wirelessi kuramadim . wirelessten nete giremedim. Windowstan yaziyorum suanda Bir yardim etsin. wireless ayarlari için.

Sorun nedir ?

Bilgisayarın marka ve modeli nedir ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

dün güzelce xubuntu 12.04 ü kurdum güncellemelerini tamamladım restart attım, masaüstü geldi sonra masaüstü bir anlığına donup kaldı 1 dakika sonra reset attım ve bamm işletim sistemi çöktü :D sonrada win7 yi geri kurdum

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bilgisayar Toshiba satellite c860-976  modeli 

işlemci i3 4gb ram. 2,10 ghz.  ekran karti 1 gb

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

bir işletim sistemini kullanmaısnı bilene her işletim sistemi güzeldir... ve microsoftun bu çökme olayları bana hep reklam taktiği gib gelmiştir nedense.. reklamın iyisi ve kötüsü olmaz..

ayrıca xpden sonra iyi işletim sistemi çıkmadı değil xp bilgisayarımdan 8'e geçtim xp'yi aramıyorum çok daha hızlı,stabil... tabi nasıl kullanıldığına bağlı ..

ubuntuyu sanal makinede gördüm kullandım diyemem ama arayüzü yabancı.. birde komut filan girmen gerkeiyor bir şeyler için.. ama php geliştiricisiysen olumlu sonuç verebilir...

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

Arkadaşlar hazır konusu açılmışken elimde flash disk yada taşınabilir hard disk yok pardusu nasıl kurabilirim.Sitesin de dvd

ile kurulabilir diyor.Şimdi ben boş bir dvd aldıkdan sonra ne yapmam gerekiyor.Anlayabileceğim şekilde anlatabilir misiniz lütfen.

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    MADTAMER bunu yazdı

Arkadaşlar hazır konusu açılmışken elimde flash disk yada taşınabilir hard disk yok pardusu nasıl kurabilirim.Sitesin de dvd

ile kurulabilir diyor.Şimdi ben boş bir dvd aldıkdan sonra ne yapmam gerekiyor.Anlayabileceğim şekilde anlatabilir misiniz lütfen.

Bi flash bellek alman daha dogru olur hocam. Zaten başka işlerindede kullanirsin. arti istediginde cıkarttin mi bitti ubuntu maceran. ben 2 gündür daha nete giremedim ubuntudan oyle duruyor. 

Toplam Hit: 5476 Toplam Mesaj: 51