Ben De Ubuntu Kullanmak İstiyorum Bir Fikirleriniz Alalim
-
Amd-x bunu yazdı
mint yükle gerisine karışma, zaten " gerisini o hallediyor.. "
Mint mi? :O
Neler çektiğimizi biliyorsun... :D
-
hocam öneriyle fikirle bi yere varamazsın :D yükle gitsin seversen kullanırsın işte :) :) shell le fln uğraşacağını zaten sanmıyorum tipi ve kullanımı hoşuna giderse kullanırsın işte :D
-
pSkpt bunu yazdıAmd-x bunu yazdı
mint yükle gerisine karışma, zaten " gerisini o hallediyor.. "
Mint mi? :O
Neler çektiğimizi biliyorsun... :D
sen uzak dur la mintten :W
-
Mintten uzak dur sicti. Ubuntu LTS kur. Windows mu ? Siktir et o beceriksizleri. Her sene ar-ge deli gibi para harcayip bi bok gerceklestiremediler. 2002'de tabletleri tutmadi; 2012'de telefon konusunda pazar pati berbat. Windows 8 geldi. İzleyipgorecegiz ne kadar sacmaladiklarini.
-
wasd bunu yazdıDaft bunu yazdı
4- bu lafım sana değil, üzerine alınacak herkese, bütün ürünleri orjinal kullanıyormuş gibi (antivirusu crackli kullanmak nasıl bir zihniyettir misal) microsoft şöyle böyle. kardeşim hangi yazılıma para veriyorsunuz da, bozuldugunda hesap soruyorsunuz
hiçbir zaman durduk yere bozulan windows görmedim. hep hatalı kullanıcılar vardı.
orjinal windows7 kullanıcısıyım ve windowsa bayılmıyorum. Hatta bu okuduklarını şu anda ubuntudan yazıyorum :)
kimseye bayılsın demiyorum, microsoft'u da savunmuyorum.
sadece mantıklı yaklaşıyorum olaya. crackli kullanıp da microsoft çok boktan ya, sürekli sorun çıkarıo dien adamın aklından zoru vardır :)
olay bu.
-
Daft bunu yazdıwasd bunu yazdıDaft bunu yazdı
4- bu lafım sana değil, üzerine alınacak herkese, bütün ürünleri orjinal kullanıyormuş gibi (antivirusu crackli kullanmak nasıl bir zihniyettir misal) microsoft şöyle böyle. kardeşim hangi yazılıma para veriyorsunuz da, bozuldugunda hesap soruyorsunuz
hiçbir zaman durduk yere bozulan windows görmedim. hep hatalı kullanıcılar vardı.
orjinal windows7 kullanıcısıyım ve windowsa bayılmıyorum. Hatta bu okuduklarını şu anda ubuntudan yazıyorum :)
sadece mantıklı yaklaşıyorum olaya. crackli kullanıp da microsoft çok boktan ya, sürekli sorun çıkarıo dien adamın aklından zoru vardır :)
olay bu.
Doğru diyon :) ben de zaten "para versende vermesende linux biraz daha iyi,bakma win alışkanlık oldu diyom "
-
wasd bunu yazdıDaft bunu yazdıwasd bunu yazdıDaft bunu yazdı
olay bu.
Doğru diyon :) ben de zaten "para versende vermesende linux biraz daha iyi,bakma win alışkanlık oldu diyom "
olabilir, senin fikrin güzel kardeşim, saygı duyarım.
-
gereksiz bir işletim sistemi. windowstan şaşma.
-
RETRET bunu yazdı
gereksiz bir işletim sistemi. windowstan şaşma.
ha? kim? ney? -
Daft bunu yazdı
1- microsofttan kurtulmak nasıl bir söz öbeğidir :)
2- güncelleme yapma hoca? o senin saçmalığın
3- en iyi linux, usb'deki live linuxtur
hocam kusura bakmada son söylediğin için, ilkkez insanlara windows 98, vista, 8 için sunum yaptıklarında sistemi çöken marka mircosoft değilmiydi , adamlar ilkkez kullanıcıya bi ürünü tanıtıcak ve ürün hobaa çöküyo bide sanki hiç bişey olmamış gibi gidip yan masadan yeni başka bi cahazı alıp sunumuna devm ediyo(bkz:mircrosoft surface tanıtımda çöktü), ben bu kadar çirkef bi şirket görmedim o yüzden hiç boşuna windows deme bence hocam