Ben Mehmet !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

İşte bu çok güzel bir fikir destekliyorum. 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı

olm deniz feneri mi sandınız lan mehmetçik vakfını, amk ekşi de yazın bunları. adamlara bak lan. 

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı
    Daniel-Koo bunu yazdı

olm deniz feneri mi sandınız lan mehmetçik vakfını, amk ekşi de yazın bunları. adamlara bak lan. 

Eğer laf bana ise, siteye bakmadan cevap yazdım, o kadar zamanım olmadı çünkü. Resmi mehmetçik Vakfı ise, elbette güvenilirdir. Yanlış anlaşılma için kusura bakmayın o zaman. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı
    ozgunlu bunu yazdı
    Daniel-Koo bunu yazdı

Eğer laf bana ise, siteye bakmadan cevap yazdım, o kadar zamanım olmadı çünkü. Resmi mehmetçik Vakfı ise, elbette güvenilirdir. Yanlış anlaşılma için kusura bakmayın o zaman. 

ottoman denen elemana dedim ya. 

ne diyon?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı
    cuneyd bunu yazdı
    ozgunlu bunu yazdı
    Daniel-Koo bunu yazdı

Kardeş Mehmetçik vakfi nin yillık geliri bagişi ne kadar verdigi ne kadar hangi şehit ailesine destek olmuş bagişlanan paralardan şehit ailesi bize şu kadar para geldi dedi hani cok paylaşılan şehidin ailesinin ayakkabisi olmaması durumunda mehmetçık vakfi ayakkabı mı almış getirmiş ben göremedim orada

http://izleneo.net/sehit-babasinin-yirtik-ayakkabilari-cok-sey-anlatti/

vakıftan biri geldi mi 

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Birazdan bir kaç yobaz çıkıp Yardımlar komutanların içki masasına gidiyor filanda der :) 

benim gazi tanıdığım var maddi anlamda çok destek gördüğünü söylüyor gazi maaşı 3 kuruş çünkü bu yan gelir iyi oluyor Muş

ben fakir askerlere de bu Vakfı'n yardımı olduğunu biliyorum hem ailesine hem kendine bunlar tespit ediliyor zaten 

SeRDaR tarafından 08/Eyl/15 18:31 tarihinde düzenlenmiştir

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    ottomanmurat bunu yazdı
    Daniel-Koo bunu yazdı
    cuneyd bunu yazdı
    ozgunlu bunu yazdı
    Daniel-Koo bunu yazdı

Kardeş Mehmetçik vakfi nin yillık geliri bagişi ne kadar verdigi ne kadar hangi şehit ailesine destek olmuş bagişlanan paralardan şehit ailesi bize şu kadar para geldi dedi hani cok paylaşılan şehidin ailesinin ayakkabisi olmaması durumunda mehmetçık vakfi ayakkabı mı almış getirmiş ben göremedim orada

http://izleneo.net/sehit-babasinin-yirtik-ayakkabilari-cok-sey-anlatti/

vakıftan biri geldi mi 

adamlar senin zihniyetin gibi "afişe" etmek ya da "bakın biz de böyle şeyler yapıyos <3<3<3 çohiyi insanlarız aslında" demiyor. 

kalk git adamların yanına, yığsınlar önüne. yersiz konuşmanın manası yok, siteyi de iyi incele. sitede herkesin adına soyadına kadar ne verildiğini yazacak değil. 

ne diyon?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

aq varsa yoksa ibneler askere saldırsın. bahane bulacaklar ya saldırmak için götlerini satarlar. yok geliri ne kadar gideri ne kadarmış beyin hücrelerini ziktiğimin malları link verdik onu da okuyamıyolar

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Bu Konu tartismaya donmesin lutfen, konunun acilma amaci belli yapilmasi gereken harekette belli. Bu konuda duyarlı olalım lütfen.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

edit : neyse

manhyak tarafından 08/Eyl/15 23:26 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 4221 Toplam Mesaj: 25
mehmetçik vakfı mehmetçik