Ben Mehmet !
-
İşte bu çok güzel bir fikir destekliyorum.
-
Daniel-Koo bunu yazdı
olm deniz feneri mi sandınız lan mehmetçik vakfını, amk ekşi de yazın bunları. adamlara bak lan.
-
ozgunlu bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
olm deniz feneri mi sandınız lan mehmetçik vakfını, amk ekşi de yazın bunları. adamlara bak lan.
Eğer laf bana ise, siteye bakmadan cevap yazdım, o kadar zamanım olmadı çünkü. Resmi mehmetçik Vakfı ise, elbette güvenilirdir. Yanlış anlaşılma için kusura bakmayın o zaman.
-
cuneyd bunu yazdıozgunlu bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
Eğer laf bana ise, siteye bakmadan cevap yazdım, o kadar zamanım olmadı çünkü. Resmi mehmetçik Vakfı ise, elbette güvenilirdir. Yanlış anlaşılma için kusura bakmayın o zaman.
ottoman denen elemana dedim ya.
-
Daniel-Koo bunu yazdıcuneyd bunu yazdıozgunlu bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
Kardeş Mehmetçik vakfi nin yillık geliri bagişi ne kadar verdigi ne kadar hangi şehit ailesine destek olmuş bagişlanan paralardan şehit ailesi bize şu kadar para geldi dedi hani cok paylaşılan şehidin ailesinin ayakkabisi olmaması durumunda mehmetçık vakfi ayakkabı mı almış getirmiş ben göremedim orada
http://izleneo.net/sehit-babasinin-yirtik-ayakkabilari-cok-sey-anlatti/
vakıftan biri geldi mi
-
Birazdan bir kaç yobaz çıkıp Yardımlar komutanların içki masasına gidiyor filanda der :)
benim gazi tanıdığım var maddi anlamda çok destek gördüğünü söylüyor gazi maaşı 3 kuruş çünkü bu yan gelir iyi oluyor Muş
ben fakir askerlere de bu Vakfı'n yardımı olduğunu biliyorum hem ailesine hem kendine bunlar tespit ediliyor zaten
-
ottomanmurat bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdıcuneyd bunu yazdıozgunlu bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
Kardeş Mehmetçik vakfi nin yillık geliri bagişi ne kadar verdigi ne kadar hangi şehit ailesine destek olmuş bagişlanan paralardan şehit ailesi bize şu kadar para geldi dedi hani cok paylaşılan şehidin ailesinin ayakkabisi olmaması durumunda mehmetçık vakfi ayakkabı mı almış getirmiş ben göremedim orada
http://izleneo.net/sehit-babasinin-yirtik-ayakkabilari-cok-sey-anlatti/
vakıftan biri geldi mi
adamlar senin zihniyetin gibi "afişe" etmek ya da "bakın biz de böyle şeyler yapıyos <3<3<3 çohiyi insanlarız aslında" demiyor.
kalk git adamların yanına, yığsınlar önüne. yersiz konuşmanın manası yok, siteyi de iyi incele. sitede herkesin adına soyadına kadar ne verildiğini yazacak değil.
-
aq varsa yoksa ibneler askere saldırsın. bahane bulacaklar ya saldırmak için götlerini satarlar. yok geliri ne kadar gideri ne kadarmış beyin hücrelerini ziktiğimin malları link verdik onu da okuyamıyolar
-
Bu Konu tartismaya donmesin lutfen, konunun acilma amaci belli yapilmasi gereken harekette belli. Bu konuda duyarlı olalım lütfen.
-