folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Ben Seo İşi Yapmıyorum. İş İçin Bana Gelmeyin. Nedenmi ??? Girin İçeri Seo İşi Neymiş Öğrenelim!

Ben Seo İşi Yapmıyorum. İş İçin Bana Gelmeyin. Nedenmi ??? Girin İçeri Seo İşi Neymiş Öğrenelim!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arakdaşlar artık haddinden fazla pm gelmeye başladı. 10 lira teklif edende var 1 nilyar teklif edende var gel bizim seo işini yap diye.

Yapmam arkadaş. Neden mi ?

Çünkü ben kimseyi kandıramamda hak etmediğim parayı alamamda. Gelin bu işi biraz daha açalım.

Kaç senedir arama motoru optimizasyonu araştırmaları ile uğraştığımı felan söylemeyeceğim.

Çünkü SEOCU DİYE BİŞEY YOKTUR!! Seo tamam yaptım oldu diyebileceğiniz bişey değildir! Seo bir sitenin başlangıcından sonuna kadar her an her gün her saat devamlı ilgilenilmesi gereken bir şeydir!

ben seo firmalarına inanamıyorum arkadaş. adam 2 - 3 ayda seni ilk sıraya çıakrtıcam diyor. Vay amk google yazılım ekibindeki mühendisler bile biz bu işin sadece bir takımıyız biz bile kesin cevaplar veremeyiz derken sen gelipte kimsinde bu kadar kesin konuşabiliyorsun.

Al işte görmedikmi google 2 tane güncelleme yaptı r10 da felan webmaster kılıklıların yada seocuların bile %80 i ağlamadımı sitem sıralamalardan silindi diye ?

Senmisin google ın bütün algoritma ekibinin başındaki adamda bu kadar kesin konuşabiliyorsun ??

Aynı anda aynı şartlarda aynı pozisyondaki sitelerimde yaptığım deneylerde bile farklı sonuçlar çıkabiliyor sen neyin derdindesin ?

2 ayda bende seni tepelere çıkartırımda sonraki 2 ayda siteni google sildiği zaman ne bok yiyeceksin ?

Ya tekrar tekrar söylüyorum google trend analisti veya spam sorumlusu mühendislerden john mueller veya mat cutts bile kesin konuşamıyorken sen nasıl yapabiliyorsun ?

Şu seocuları toplayıp hepsini bi mülakata çekmek istiyorum ya. Google güncellemelerinden, algoritma değişikliklerinden birinden tam haberleri olsun ellerini öpüp gidecem gerisi umrumda bile değil.

Lan müridler düşmeyin bu hatalara ya. Eğer ticaret siteniz varsa yada çok büyük bir siteyseniz belli yardımlara ihtiyacınız olabilir bu çok farklı bişey ama bunun dışında bunların hepsi yalan. Nedenmi yalan ? Burdaki makalelerimi okuyun yada 3iki.com daki deneylerimi okuyun yada klendiniz deney yapın yada resmi hesapları okuyun kendiniz öğrenin diyorum milletten medet ummayın.

Kaç mürid bana pm attı sitelerini bi inceledim. adam backlink almış veya bi wp eklentisi kurmuş al seo yaptım diyip parasını almış. Bas bas bağırdım backlinkin seo ile alakası yoktur diye bi kulağınızı açıp dinleyin amk bi makaleleri okuyun.

Mat cutts ın bile aslında google adına iyi polkisi oynayan ve işleri karıştıran adam olduğunu herkes öğrendi. Be amk larım bu adam bile yalan söylerken sen kimin neyini okuyupta seocuyum yada bu işin virtüözüyüm diyebiliyorsun.

Kaç tane seo firmasının geçtim eklentileri geçtim reklamları ( backlink ) gelipte sizin kodlarınızı incelediğinizi gördünüz. Kaç tanesi size siz ekstra kod yazmışsınız bunu kısaltalım diyip kodlarınızı dahi düzenlediğini gördünüz ?

Seo = arama motoru optimizasyonu!! Arama motorlarının sitenizi en iyi şekilde indexlemesi için en iyi optimize anlamına gelir. backlink vermekle bloglara yazmakla hiçbir alakası yoktur.

Kaç firmanın 1 aylık siteniz için seo anlaşmasında siteniz daha 1 aylık 6 - 9 aydan öcne yapılan her hareket risklidir dediğini duydunuz ?

Mallık yapmayın! Paranızı kaptırmaktan vazgeçin artık! Siize ne diyorum ya google algoritma ekibindeki adamlar dahi kesin konuşamayız diyorlar!! Çünkü google da sadece arama algoritmasını güncelleyen 27 ekip var! Adam diyor ki kendi ekibim bişey yapıyor ama diğer ekibin en küçük dğeişikliği farklı şeylere yol açabiliyor bu yüzden kesin konuşamayız derken siz kim oluyorsunuzda seocuyum diyebiliyorsunuz ?

Yukarıdada dedim matt cutts ın dedikleri artık saçma gelmeye başladığı için kendi deneylerimi yaptım ve sözde mühendisin dediklerinin yanlış olduğu ortaya çıktı. Yabancı forumlar çalkalanıyor artık millet mühendis bloglarının güvenirliliğini tartışırken herkes artık kendi deneyleri ile yani kendi gizli verileri ile iş yapmaya kalkarken bizimkiler hala 2 3 ayda 1. sıra diyor.

2 ayda bende . sıraya çıakrtırım seni yeterki paradan haber ver. Peki 2 ay sonra ne olacak. Oturur ağlarsın sitem google da çıkmıyo diye. Hangi firma size güvenililirlik veya risk anlaşması sözü verebiliyor ???

Paranızı çarçur etmeyin. Size gerekli olan tel şey şu arkadaşlar = ingilizce + internet + bilgisayar gerisinin amk.

Yazacak daha çok şeyim var. Deliriyorum şu seocu gençlği gördüğümde ya. Ulan ne kolaymış bu işler ya..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

ErotikPanda'yı severim, hiç ters cevap veresim gelmedi :)

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

hiç alakam yok ben ezildim büzüldüm okurken niye bilmiyorum :D

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ekleyeceklerim var. Buraya eklerim. İşim var.

Edit 1 : en basiti herkesin kullandığı wordpress den bahsedelim.

Adam demiş ki türklerden host alınmaz gel sana şurdan alalım diye.

Be amk um artık yandex başta olmak üzere google nin bile kendi localliğine önem verdiğini bilmeyenmi kaldı. Google ip ye bir bakıyor kimsenin bakmadığı o türk ip sinin ne kadar önemli olduğundan kimsenin haberi yok.

Kendim araştırdım ya amerika hostlu sitemi türkiyeye aldırdım al sana 2 katına yandex hiti gelmeye başladı al sana deney. bunu denemek bu kadar mı zordu ?? ama seoculara sorsan hiç bi önemi yoktur. neden kendi resellerine alacak para kazanacak amk.

Gidip wp ye all in one seo eklentisini yüklemiş. Be amk um 2 tane meta açıklama satırını index e ekleyemedinmi ??? Bunu yapmak yerine gidip eklenti kullanıyosun hem boyutu arttırıyprsun hemde wp gibi siktimin ağır sriptinde açılış hızını azaltıyosun. bunu kimse söylemiyor ama

Kaç tane firmanın sizin temanızda css  hatası var diyip düzelttiğini gördünüz.

Ya bi siktirin gidin demek istiyorum.

Gidin okuyun araştırın sitenizin seosunu yani arama motorunun sorunsuz indexlemesi için gerekli ayarlamaları yapın geri kalan paranızla kaliteli reklam alın o secuların yapacağının 10 katını elde edersiniz.

Edit 2 : Ekleyecem.

iLLuMiNaTi tarafından 18/Ara/12 20:16 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

yazılarının çoguna katılmamak elde değil ama bu google de kafasına göre listelemiyor heralde mutlaka bir algoritması vardır ortada ticari bir olay varsa mutlaka googlede üste çıkmak isteği ve bunun karşılıgı bir bedel olacaktır garanti meselesi ise biraz karışık çünkü elinde olan birşey değil 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Vay be Ammada Doluymuşun Hocam..  Allahtan Ben Bişi İstememişim.. :))

Ama Vallaha Haklı... Billahada Haklı.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    K4R4B4S4N bunu yazdı

yazılarının çoguna katılmamak elde değil ama bu google de kafasına göre listelemiyor heralde mutlaka bir algoritması vardır ortada ticari bir olay varsa mutlaka googlede üste çıkmak isteği ve bunun karşılıgı bir bedel olacaktır garanti meselesi ise biraz karışık çünkü elinde olan birşey değil 

Özellikle yazdım oraya hocam sitenin başlangıcından sonuna kadar her zaman siteyle uğraşacaksan adam tutacaksan sorun yok. e o kadar paranızda olmadığına göre bu neyin nesi ?? Kendiniz öğrenin bilader !!

Bi seo firmasına yazdım şu işlem hakkında google a sordunuzmu dedim adam bana güldü google a nasıl sorca diye. adamların dünyadan haberi yok. Google mail olarakta twitter olarakta sana cevap veriyo ama adamlar nato mermer nato kafa

Google diyor ki 365 günde 500 -600 den fazla güncelleme yapıyoruz diyor. Amk un bi emd güncellemesi bide panda güncellemesi dışında bilgisi olan yada araştırması olan varmı ??

Adamlar yazmış

2 blog backlink işte bilmem kaç pr li site backlinki bilm ne edu backlink 50 lira. be amk um bunu kendinde yaparsın adama ne hacet ?

Biraz kafa ya biraz kafa başka bişi dğeil. Millet parasını saçmaya ne meraklıymış. 2 gram şerefsiz olacaksın bi site açacaksın paranın amk sın ya

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek

Arkadaşa birşey hatırlatmak istiyorum. Seo yazılarının en başında kimse bilgisini paylaşmıyor yazmak istemiyor ben bildiklerimi buradan yayınlamak istiyorum diye birşey yazmıştı diye hatırlıyorum. ( Yanlış hatırlıyorsam kusra kalmasın. )

Şimdi durumdan şikayetçi. Belki o arkadaşların neden paylaşmadığını yazmadığının göstergesidir belkide.

Durumunu anlayabiliyorum. Bu yazının linkini PM yazan arkadaşlara reply olarak gönderebilirsin :)

www.dunyadailkler.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

tepki verdiğin konuların hepsine buradaki birçok kişi zaten hakim ve aynı kanaati paylaşıyor. 2 ayda 1.sıra garanti sığlığında  taahüt veren soytarılar hakkında söylediklerine katılmakla birlikte bu işleri alnının akıyla yapan firmaların da olduğunu söylemek isterim. bence en iyi seocu amatör ruhu koruyan seocudur. yani araştıran, takip eden. istersen 5 yıldır deli gibi seo çalış. son 1,2 senedir bir bok öğrenememişsen o 5 yıllık emeğin çöptür.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hakan363 bunu yazdı

Arkadaşa birşey hatırlatmak istiyorum. Seo yazılarının en başında kimse bilgisini paylaşmıyor yazmak istemiyor ben bildiklerimi buradan yayınlamak istiyorum diye birşey yazmıştı diye hatırlıyorum. ( Yanlış hatırlıyorsam kusra kalmasın. )

Şimdi durumdan şikayetçi. Belki o arkadaşların neden paylaşmadığını yazmadığının göstergesidir belkide.

Durumunu anlayabiliyorum. Bu yazının linkini PM yazan arkadaşlara reply olarak gönderebilirsin :)

Kafam 1 milyon banamı laf çarpıttın anlayamadım ama genel bir cevap vereyim.

Her yazımın altına şunu ekledim gidipte e book lara para vermeyin dedim kendiniz araştırın dedim.

Ve ben deneylerimi içeriği ile beraber sonuçlarını ekledim görün diye.

Burdada bunu söylüyorum inandırıcı gelmiyorsa yada eksik görüyorsanız banada inanmayın amk gidin kendiniz öğrenin kendiniz yapın. Milletin eline baktıkça para üstüne paranız gidecek. Kendi işinizin kralı olun bu kadar basit ya. alın size örnekleri ile beraber yazdım açık ve net ?!?!

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

takma hoca 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
Toplam Hit: 5695 Toplam Mesaj: 47