Bendeki Bu Şanssızlık
-
MbK bunu yazdıarcsinx bunu yazdıMbK bunu yazdı
Yukarda yazdıklarımı iyi oku yoksa üstüne su içersin.
hocam telefonu kapattırırsam hiç bulunmaz dediler karakolda
Sen bilirsin hocam.Şuan onu çalan her türlü okuttu.
Kapatmasan bile Savcılığa gidip dosyanı takip et. ;-)
savcılığa gidicem hocam haftaya inşallah sallarlar beni orada o işler de sıkıntı
-
Koduğumun evlatları.. Şerrefsiz adi pezevenkler.. armut dalı sokacan bunların götlerine..
-
Bu devirde ekmek gerçekten çok zor kazanılıyor. Emeğin adı var, paranın adı var. Çalınmasına gerçekten çok üzüldüm müritcan ama hırsızın hiç mi suçu yok diyesim geliyor. Zira;
- Öğrenci adamsın ne işin var 2,000 Liralık telefonla?
- Hadi aldın diyelim, neden dikkat etmezsin be adam?
- Hadi dikkat etmedin kapağı filan kırdın ettin, İstanbul gibi bi yerde yaşıyorsun niye gözü kapalı hareket ediyorsun?
Neyse canını sıkmayayım. Belki bir müsibet belki bin nasihatten evla olur. Umarım en kısa sürede telefonuna kavuşursun.
-
Rabinski bunu yazdı
Bu devirde ekmek gerçekten çok zor kazanılıyor. Emeğin adı var, paranın adı var. Çalınmasına gerçekten çok üzüldüm müritcan ama hırsızın hiç mi suçu yok diyesim geliyor. Zira;
- Hadi dikkat etmedin kapağı filan kırdın ettin, İstanbul gibi bi yerde yaşıyorsun niye gözü kapalı hareket ediyorsun?
Neyse canını sıkmayayım. Belki bir müsibet belki bin nasihatten evla olur. Umarım en kısa sürede telefonuna kavuşursun.
şerefsizler organize hocam o anda dalgın birini gözlerine kestirip çarpıyorlar.o duraktan yarım saatte bir şikayet geliyomuş.organize ve hala polis nasıl önlem almıyor insan hayret ediyor.bu şerefsizleri emek düşmanlarını sallandırasım var.bunlar gibiler yüzünden köye yerleşip dede mesleği yapasım var.metropollerin amk. yaşanmaz hale geldiler artık
-
apple telefonlar neden bu kadar çok çalınıyor??
-
Noyan bunu yazdı
apple telefonlar neden bu kadar çok çalınıyor??
çünkü 2. elini pahalıya okutuyor adam.neden başka telefon çalsın ki
-
Rabinski bunu yazdı
şu saçma sapan soruları bi tarafınla umursama hacı.
geçmiş olsun.
-
keşke kilitleseydin ama geç değil ara apple
Apple Online Store
Telefon ile alışveriş yapmak için Pazartesi-Cuma günleri 09:00-18:00 saatleri arasında; sabit hattan
00800 448 829 873 numaralı telefonu (ücretsiz) veya cep telefonunuzdan 0 (216) 282 15 11 numaralı telefonu (yerel ücretler uygulanır) arayabilirsiniz.çünkü ben aşağıda ki olayda kendim kilitlemiştim sonra aradım anlattım durumu efendim siz bizim yapacaklarımızı kendiniz yapmışsınız zaten dedi. burdan şu sonuç çıkar telefonun senin olduğunu kanıtlayan faturan var ise da prosedür nedir bilmem ama kilitlerler. çünkü sen artık icoulddan kilitleyemezsin muhtemelen sıfırlamışlardır telefonu.
geçmiş olsun inş sende kavuşursun telefonuna. ben en azından bana yar olmayan başkasına da yar olmasın diye direk kilitlemiştim.
http://www.tahribat.com/Forum-Calinan-Iphone-5-Sonrasi-Hirsiz-Bilgi-Ve-Resimli-190129/
-
inşallah hocam,şerefsizlere bişey de olmuyormuş.salınıveriyorlarmış.onu öğrenincede sinir oldum
-
hocam naptın telefonu