folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bendeki Bu Şanssızlık

Bendeki Bu Şanssızlık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arcsinx
    arcsinx's avatar
    Erkek
    MbK bunu yazdı
    arcsinx bunu yazdı
    MbK bunu yazdı

Yukarda yazdıklarımı iyi oku yoksa üstüne su içersin.

hocam telefonu kapattırırsam hiç bulunmaz dediler karakolda

Sen bilirsin hocam.Şuan onu çalan her türlü okuttu. 

Kapatmasan bile Savcılığa gidip dosyanı takip et. ;-)

savcılığa gidicem hocam haftaya inşallah sallarlar beni orada o işler de sıkıntı

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Koduğumun evlatları.. Şerrefsiz adi pezevenkler.. armut dalı sokacan bunların götlerine..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu devirde ekmek gerçekten çok zor kazanılıyor. Emeğin adı var, paranın adı var. Çalınmasına gerçekten çok üzüldüm müritcan ama hırsızın hiç mi suçu yok diyesim geliyor. Zira;

- Öğrenci adamsın ne işin var 2,000 Liralık telefonla?

- Hadi aldın diyelim, neden dikkat etmezsin be adam?

- Hadi dikkat etmedin kapağı filan kırdın ettin, İstanbul gibi bi yerde yaşıyorsun niye gözü kapalı hareket ediyorsun?

Neyse canını sıkmayayım. Belki bir müsibet belki bin nasihatten evla olur. Umarım en kısa sürede telefonuna kavuşursun.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arcsinx
    arcsinx's avatar
    Erkek
    Rabinski bunu yazdı

Bu devirde ekmek gerçekten çok zor kazanılıyor. Emeğin adı var, paranın adı var. Çalınmasına gerçekten çok üzüldüm müritcan ama hırsızın hiç mi suçu yok diyesim geliyor. Zira;

- Hadi dikkat etmedin kapağı filan kırdın ettin, İstanbul gibi bi yerde yaşıyorsun niye gözü kapalı hareket ediyorsun?

Neyse canını sıkmayayım. Belki bir müsibet belki bin nasihatten evla olur. Umarım en kısa sürede telefonuna kavuşursun.

şerefsizler organize hocam o anda dalgın birini gözlerine kestirip çarpıyorlar.o duraktan yarım saatte bir şikayet geliyomuş.organize ve hala polis nasıl önlem almıyor insan hayret ediyor.bu şerefsizleri emek düşmanlarını sallandırasım var.bunlar gibiler yüzünden köye yerleşip dede mesleği yapasım var.metropollerin amk. yaşanmaz hale geldiler artık

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

apple telefonlar neden bu kadar çok çalınıyor??

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arcsinx
    arcsinx's avatar
    Erkek
    Noyan bunu yazdı

apple telefonlar neden bu kadar çok çalınıyor??

çünkü 2. elini pahalıya okutuyor adam.neden başka telefon çalsın ki

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek
    Rabinski bunu yazdı

şu saçma sapan soruları bi tarafınla umursama hacı.

geçmiş olsun.

He is finding himself.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

keşke kilitleseydin ama geç değil ara apple

Apple Online Store

Telefon ile alışveriş yapmak için Pazartesi-Cuma günleri 09:00-18:00 saatleri arasında; sabit hattan 
    00800 448 829 873 numaralı telefonu (ücretsiz) veya cep telefonunuzdan 0 (216) 282 15 11 numaralı telefonu (yerel ücretler uygulanır) arayabilirsiniz.

çünkü ben aşağıda ki olayda kendim kilitlemiştim sonra aradım anlattım durumu efendim siz bizim yapacaklarımızı kendiniz yapmışsınız zaten dedi. burdan şu sonuç çıkar telefonun senin olduğunu kanıtlayan faturan var ise da prosedür nedir bilmem ama kilitlerler. çünkü sen artık icoulddan kilitleyemezsin muhtemelen sıfırlamışlardır telefonu.

geçmiş olsun inş sende kavuşursun telefonuna. ben en azından bana yar olmayan başkasına da yar olmasın diye direk kilitlemiştim.

http://www.tahribat.com/Forum-Calinan-Iphone-5-Sonrasi-Hirsiz-Bilgi-Ve-Resimli-190129/   

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arcsinx
    arcsinx's avatar
    Erkek

inşallah hocam,şerefsizlere bişey de olmuyormuş.salınıveriyorlarmış.onu öğrenincede sinir oldum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

hocam naptın telefonu

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
Toplam Hit: 4984 Toplam Mesaj: 42