Betebe Kaplı Duvardan Anarşist Yazısı Çıkarmak ?
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------
lapaci bunu yazdı:
-----------------------------vukuat bunu yazdı:
-----------------------------Aseton sellozik tiner kostik gibi malzemeler mutlak çıkarır. Ben olsam yazıyı silmem TKP nin ....... diye altına not yazar bırakırım.
-----------------------------slogan yazdıklarına göre o bölgede oturan yoldaşlar yazmıstır..
çok iyi cevap verirler emin olun
yoldaşlarına söyle o zaman duvarlara yazı yazmasın .cevap verirken sözlü versinler.
-----------------------------gerektiği zaman sözlü gerektiği zaman yazılıcevaplar veriliyor merak etmeyin arkadaslar
-
peki o zaman tkp li birisinin evinin duvarına koministler moskovaya yazıp gitsek size göre normal dir yani.
-
vukuat bunu yazdı:
peki o zaman tkp li birisinin evinin duvarına koministler moskovaya yazıp gitsek size göre normal dir yani.
Yaz kardeşim meydan senin. Propoganda denen bişey war. Bazılarının beyni yetmez. Cenabettirler. Algılayamazlar. Küfür yazarlar küfür ederler.
Misal ".... dış cepe kaplamasına götverenin birisi tkp bilmem...."
Yani propoganda da sorun yok insancıl olduğu sürece=)
-
Zaten ülkücüler akepe! liler veyahut diğer siyasi teskilatlar heryere slogarlar afişler sticmerlar yazıp asıyorlar..
Fakat biz birsey yaptığımızda yer yerinden oynuyor. Faşistlik budur iste..
-
lapaci bunu yazdı:
Yaparken yakalarsam söyle yaparım böyle yaparım diyenler.. adresinizi verin ve bir saat söyleyin.. gelelim.. bakalım neler yapıyorsunuz..
İnternet delikanlılığıda biryere kadar
yazık bunlarda bizle aynı havayı soluyo
-----------------------------ne varmıs bizde ?
asıl malesef biz senin gibi fasistlerle aynı havayı soluyoruz.. malesef..
konunun içine eden, bununla kalmayıp forumda kışkırtma,huzurbozanlık yapan bu ve bunun gibi arkadaşlarla ilgili gerekli işlemlerin yapılmasını, en azından bir mesajla uyarılmalarını yönetimden talep ediyorum.siyasi görüşü ya da yakın olduğu parti bunu yazmamda kesinlikle etken değildir yaptıkları önemlidir.
-
lapaci bunu yazdı:
-----------------------------Zaten ülkücüler akepe! liler veyahut diğer siyasi teskilatlar heryere slogarlar afişler sticmerlar yazıp asıyorlar..
-
o6u2 bunu yazdı:
lapaci bunu yazdı:Yaparken yakalarsam söyle yaparım böyle yaparım diyenler.. adresinizi verin ve bir saat söyleyin.. gelelim.. bakalım neler yapıyorsunuz..
İnternet delikanlılığıda biryere kadar
yazık bunlarda bizle aynı havayı soluyo
-----------------------------ne varmıs bizde ?
asıl malesef biz senin gibi fasistlerle aynı havayı soluyoruz.. malesef..
konunun içine eden, bununla kalmayıp forumda kışkırtma,huzurbozanlık yapan bu ve bunun arkadaşlarla ilgili gerekli işlemlerin yapılmasını, en azından bir mesajla uyarılmalarını yönetimden talep ediyorum.siyasi görüşü ya da yakın olduğu parti bunu yazmamda kesinlikle etken değildir yaptıkları önemlidir.
Bende konu açılırken Türkiyenin İlk Kurulan partisinin ve de siyasi bir partinin götveren olarak adlandırılmasını we bunu destekleyenlerle ilgili gerekli işlemlerin
yapılmasını istiyorum.
Warmı başka sorunun??
-
bunlarin ailecek forumdan uzaklastirilmalarini talep ediyorum..
-
nuggets54 bunu yazdı:
-----------------------------lapaci bunu yazdı:
-----------------------------Zaten ülkücüler akepe! liler veyahut diğer siyasi teskilatlar heryere slogarlar afişler sticmerlar yazıp asıyorlar..
-----------------------------bu gün sabah gördügüm manzarayla yıkıldım binamızın yeni yaptırılmış olan sarı renkli betebe dış cepe kaplamasına götverenin birisi tkp bilmem kaç yaşında diye kırmızı boyayla resmen duvara sıçmış bu gavatlıgı yaparken görseydim eger Allah şahidim olsun sıkacaktım ayaklarına. şimdi beyler ben bunu nasıl temizlerim betebe araları da dahil olmak üzere tiner olmadı denedim başka bir yolu varmıdır bu işin ?
bu sekilde yardım istenilmez.
Ayrıca konuyu ben değil diğer üyeler buraya çekti. ben yanlızca cevap verdim
-
aLsanCaK bunu yazdı:
bunlarin ailecek forumdan uzaklastirilmalarini talep ediyorum..
-----------------------------Bizde sizlerin forumdan uzaklastırılmanızı talep ediyoruz. Resmen provakasyon yaptınız. Tuzağa düsürüp yoldasları TBT den attıracaksınız. Çok sinsi ve çakalsınız.