Better Call Saul - Yeni Dizi
-
var ya daha iyi bir haber duyamazdım :D çok iyi geldi bu hiç haberimde yoktu :)
-
u235 bunu yazdıswalker bunu yazdı
İlk bölüm rating'i IMDB'de 9,6
yuh
bakalım nasıl bişey indiriyorum :D
imdb ilk bölümlere 10 verip ordan geri düşürüyormuş oylara göre
-
Breaking bad'i bir haftada falan bitirmiştim ard arda. Bölüm bitti next episode aradım ama, nasıl geçecek zaman şimdi :/
-
Orospu skyler
-
swalker bunu yazdı
Breaking bad'i bir haftada falan bitirmiştim ard arda. Bölüm bitti next episode aradım ama, nasıl geçecek zaman şimdi :/
Her hafta Pazartesi yeni bölüm var . İşin yoksa bekle. :(
-
DadasAdam bunu yazdı
Amerikalılara salak, iqsu düşük falan deniliyor ama adamlar müthiş senaryo çıkarıyor bu nasıl salaklık :D
hocam o geri kalmış toplumların kendini avutma mekanizması. adamlar aya çıkıyor diyosun ama salaklar diyolar. :DD:d
-
soyadı yeterli adamın :D
-
daha ilk bölümden saksaklamanın alemi yok, breaking bad'in sıkı takipcileri biraz da duygusallıkla 10'ları yapıstırmıstır tabi.
ben de begendim. yine o breaking bad'e özgü cekim tekniklerinden midir nedir, bi breaking bad havasını aldım yine ilk bölümde, yine de bastan "cok iyi olacak" demek sacma olur, bekleyip görecegiz.
-
Harika bölümdü saul'da yavaş yavaş kötüye evrilecek tutar bencede bu dizi zaten benim gibi bb hayranlarına kalsa izlenir
-
Sebnem bunu yazdı
Orospu skyler
Breaking Bad'in tutma sebeplerinden biride bu. A karakterini severken, öbür bölüm nefret edip B karakterini sevebiliyorsunuz. Diğer dizilerde iyi hep iyidir, kötü hep kötüdür.
Edit : 2 Bölüm çikmis :
http://onlinedizi.co/better-call-saul-1-sezon-2-bolum/
mkyb tarafından 10/Şub/15 13:42 tarihinde düzenlenmiştir