Beyin Rahatlatmak
-
Beyninizi nasıl rahatlatıyorsunuz? İş stresinden vb.. nasıl uzaklaşıyorsunuz?
Ben bi ara hipnomeditasyon cd leri ile yapıyordum ama sanırım bünye alıştı. Artık dalamadığım için rahatlayamıyorum.Sanki kafamda 100kg yükle dolaşıyorum. Sürekli bi uğultu var beynimde.
Stresten uzaklaşmak için sizler ne yapıyorsunuz?
-
Duman dinliyor , bağrış çağrış şarkı söylüyorum.
Duman şarkılarının melodileri kulagıma öyle hoş geliyorki Dinlediğim zaman psikoloji sarhoşu oluyorum hatta şimdide dinliyecem.
Duman - Dibine kadar. -
vucudun rahatlamasi iki gunluk 2 tane yapilmasi gereken bosaltim var,
1 sindirim sistemi
2 beyin
-
1 kolay da 2. icin film izlemek, muzik dinlemek, sessiz ortamda bulunmak gibi seyler deneyebilirsin
-
Daha fazla çalışarak, arkasından derin güzel bir uyku,
-
Hocam en güzel yöntem Balık tutmak çok bunalınca gidiyorum galataya çayımı sigaramı içiyorum yok böyle keyif herşeyi unutursun
-
ONEMUNITE'e sor. onun içtiğinden iç. kafan rahatlar :P
-
balık tutmak çok iyidir hacı kafa dağıtmak için..
-
thekurdo bunu yazdı
ONEMUNITE'e sor. onun içtiğinden iç. kafan rahatlar :P
sen rehatiye bah... (melisa çayı iyimiş,öyle dio abiler)
-
lacuradeamore bunu yazdı
Hocam en güzel yöntem Balık tutmak çok bunalınca gidiyorum galataya çayımı sigaramı içiyorum yok böyle keyif herşeyi unutursun
Yurtdışında ve havanın -30ları bulduğu, güneşi aylardır görmediğim bir yerde yaşıyorum.
Son 1 yılımın 9 ayını şanslıysam 8:00 - 19:00 mesai saatleri ve yine şanslıysam 2 hafta da bir pazar tatili yaparak dünyanın en salak halkıyla(türkmenler) geçirdim. Şuanda tek farkı hafta da 1 gün tatil yapıyorum ve cumartesi günleri 9-17:00 çalışıp nezih insanlarla muhattap oluyorum. Bu ay sonunda 15 günlüğüne memlekete gelicem. Ama sonra yine başlayacak...
Eskilerde yaşamak vardı... Şuan da hayatın bu stresinden nasıl uzaklaşıyorsunuz onu bilmek istiyorum...
Denemeyen varsa hipnomeditasyon denesin. Ofelya Thomas bu konu da gayet iyi.
-
Bisiklete binip uzaklara gidiyorum. bir süre sonra tek sorun geri dönebilmek oluyor.
minecraft da fena değil
-
Müzik,müzik ve müzik