folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Beyin Rahatlatmak

Beyin Rahatlatmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

Müzik..

Özellikle enstrümental müzik..

Kitaro mesela..

Chill-out müzikleri..

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Yüzmek. Bütün sinir, stress, aşırı yüklenme vs.. vs.. herşeyi rahatlatıyor. Yüzüyorsun, akşama eve gelip yemek yerken uyuya kalıyorsun (: Bedensel ve zihinsel rahatlama tamam.

Birde bol kahkaha gerek.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek

muhabbet kuşu balık ve bitki beslemek hele kuşun evcilsee varyaa 

İts My Life. NOW or NEVER
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    beyin rahatlatmak için kılmasakta namazda beyin rahatliyor dunya dertlerindn kurtarıyor
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

ofiste böyle beynim patlayacak gibi olunca açıyorum müziği yayılıyorum iyice bir sigara içiyorum herşey uçup gidiyor akşamda çok yorgun hissediyorsam yine malak gibi yayılıp biraz dizi film izliyorum kafa temiz 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Düşünmeyi durdurabilirsek rahatsız hissetmeyiz. Olaylar bizde bir düşünceye düşüncelerde duyguya neden olur.

Şayet düşünceleri değiştirirsek duygularımızda değişir.

Abd de 3 işçi,

Güneşin altında akşama kadar taş kırıyormuş, 1. işçiye ne yapıyorsun demişler işçi lanet olası güneşin altında geberiyorum demiş 2. işçi bu günaş altında çalışıp evime para götürmem gerek demiş 3. işçiye sormuşlar sen ne yapıyorsun. Adam Taşlarla bir şahaser inşa ediyorum demiş.

:)

Bakış açınızı değiştirin dünya değişsin. 

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    en ucuzu müzik heralde,
    göze ve kulaga hitab eden videolar var.
    yavaşve ritmi anidün degişmeyen müzikler eşliginde, geniş ova ve/veya kanyonların oldugu videolar.
    göz ve kulak yoluyla beyin bayram ediyo... örnek ~ le ciel de schıvaliers mi ~ neydi fr filninden bi sahne
    kokuya yönelik bulamadım henüz. :B

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nobel
    Nobel's avatar
    Erkek

tek kesin yol bu kardeş

http://goo.gl/0i2Fv
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Bisiklete binip uzaklara gidiyorum. bir süre sonra tek sorun geri dönebilmek oluyor.

minecraft da fena değil

Bisiklete binip uzaklara gidiyorum. bir süre sonra tek sorun geri dönebilmek oluyor. 

Beğendim bu sözü. :)

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

farklı düşünmeyi ve gevşemeyi sağlayan her nane olabilir. Ancak meditasyon zımbırtılarındansa nefes egzersizi ve sportif faaliyetler seni rahatlaabilir. spor yapmaya vakit ayırmak istemiyorsan kesilikle nefes egzerzisi yapmalısın. Bunun yanında öfkelenmeni, üzülmeni veya nahoş hissetmene neden olan düşüncelerini tespit edip fayda sağlayacağın çözümsel düşüncelere yönelmen önemli.Bu bir beceridir ve ne çok kolaydır ne de çok zordur. ama denemek ve zaman vermelisin kendine.

1-nefesi burnundan alıyorsun.(ciğeri değil göbeği şişirerek)

2-ağzından veriyorsun(Nefesi aldığın sürenin 5 katı sürede veriyorsun.)

*** 5-10 dakikadan az olmamak üzere bunu yaparsan narkoz etkisine benzer bi etki yaratıyor. Tabi açık ve temiz havanın olduğu yerlerde yaparsan daha etkili olur.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
Toplam Hit: 5818 Toplam Mesaj: 46