Beyin Uyku Moduna Geçemiyor
-
FoKMaN bunu yazdı:
-----------------------------yorulacaksın.. yorulmazsan uyuyamazsın :)
eğer yine uyuyamıyorsan. bir miktar alkol al.
-----------------------------ev arkadaşım yapiyordu o yöntemi her akşam 4 bira içiyordu uyumak için :)
-
bende de aynı sorun vardı geceleri düşüncelerim daldan dala atladığı için uyuyamıyordum. yatarken radyo dinleyerek çözdüm o sorunu 2 senedir radyo yada televizyon sesiyle uyuyorum bi dene istersen
-
ya banada biri uyutmayan bşi yazssın gözünü seveym aga güvenliğim geceleri kayıyo ya uyumamam lazım .s
-
WitchKing bunu yazdı:
-----------------------------işte geçen gün köpek ısırdı,susturuculu silahla vuruldum,ebru gündeş :D hocam böyle daldan dala yapmışsın cenke benzemiş :)
hoca benim sana önerim yatmadan önce fiziksel yorgunluğu artırman olacak bunu nasıl sağlayacağın senin elinde, ama ben yatmadan önce ufak setler böyle hareketler yapmanı öneririm hem daha sağlıklı bir vücuda sahip olursun hem de uykuya dalman daha kolay olacaktır fiziksel yorgunluk önemli bu konuda gerçekten.dediğim gibi nasıl yoracağın senin elinde benim tavsiyem bu yönde ha bi de mastrubasyon falan da var da sen birinci dediğimi yap daha iyi :)
-----------------------------
yatmadan önce mahallede bisiklet ile biraz tur atıp yorulsam iyi olur. Hem biraz kilo veririm. Ama bisikletin tekeri patladı :( Yaptırsam mı acaba ? Biraz da kış geldi diye tamir ettirmedim. Dediğin doğru, eskiden köyde tarlada ağır işlerde çalışırdım. hem fiziğim daha düzgün ve kaslıydı hem de çok erken uyuyordum. Spor yapmak lazım. Bunu yazdım bir kenara. -
alli bunu yazdı:
-----------------------------bende de aynı sorun vardı geceleri düşüncelerim daldan dala atladığı için uyuyamıyordum. yatarken radyo dinleyerek çözdüm o sorunu 2 senedir radyo yada televizyon sesiyle uyuyorum bi dene istersen
-----------------------------
bugün kral fm ile uyumayı deneyeceğim. eskiden senin gibi yapardım. sabaha kadar açık olurdu. Bi deneyim bakalım nasıl olacak. -
müzik dinle.
-
hacı senin durumu aslında en iyi bu özetliyor :)
-
depresyona giriş sıralarinda olabilirsin. çalişmiyorsan bir iş bul kendine çaliş bazen boşluktanda olur böyle şeyler.
-
hacı değişik yatış pozisyonları dene, misal bi dönem şu pozisyon hariç asla uyuyamıyordum:
şimdilerde ise, sağ tarafıma dönünce asla uyuyamıyorum, illa önce 5 dk sağda, sonra solda bekleyince uyuyabiliyorum
sağ tarafına dönüp uyuma daha yararlı diyolar ama bi türlü yapamıyorum direk sola dönünce de uyuyamıyorum :S illa önce sağ sonra sol.
ama mp3 player dinleyerek yatınca ne tarafa döndügüm farketmiyor
ne bilim 31 falan çek?
değişik stiller dene, bişey düşünme
-
Senden uykuya bi çözüm bulmanı ve uykuyu ortadan kaldırmanı beklerdim. :)
Şaka tabi, uykuya dalmakta zorlanıyorsan az uyumalısın. normal uyku süreni 2 saat azalt, böylece çok güzel uyuyacaksın. Emin ol.