Beyin Yakan Zaman Makinesi Konulu Bir Film
-
byercie bunu yazdırappermcs bunu yazdı
zaman zaman mantık hataları var :) bu tarz için tavsiyem ve tek geçtiğim film source code. İzleyin ne demek istediğimi anlarsınız :)
http://www.filmifullizle.com/yasam-sifresi-source-code-2011-film-izle.html
edit: 720p buldum
http://www.ultrafilmizle.com/source-code-yasam-sifresi-turkce-dublaj-hd-izle/
bakıyorum
Birader avatarın hiç hoş değil söyliyim .d
-
Haftasonu listeme ekliyorum.
-
biri diyor mükemmel biri diyor berbat. ortada buluşan yok mu
-
mantık hatası var anasını satıyım, ilk olarak nasıl girmiş makinaya sonuçta 3 tane o adamdan yok döngüya nasıl giriyo çok saçma, her defasında çoğalması gerekmiyormuydu
Memento : Bu filmi izleyip ilkinde anlayabilen varsa helal olsun diycem
ArduouS tarafından 12/May/14 13:27 tarihinde düzenlenmiştir -
ArduouS bunu yazdı
mantık hatası var anasını satıyım, ilk olarak nasıl girmiş makinaya sonuçta 3 tane o adamdan yok döngüya nasıl giriyo çok saçma, her defasında çoğalması gerekmiyormuydu
ilk olarak diye bir sey yok iste, zaman paradokslarında, hatta paradoksların tamamında bu düsünceyi soyut olarak kabul etmek zorundasın. bizim baslangıcta ilk sandıgımız adam aslında ikincisiydi ve ücüncüsü tarafından hareket ettiriliyordu ki bu durumda timeline'ın tepesindeki adam da o oluyordu. burada bir döngü söz konusu evet, harry potter and the prisoner of azkaban'ı izleyenler bilir, orada da benzer bir muhabbet vardı, biz o anki durumlarını görüyorduk ve gecmise gitmek onların ellerindeyken bunu yaparak asıl zamanda izledigimiz eylemleri yapıyorlardı. iste paradoks da burada baslıyor. ya gecmise gitmekten vazgecselerdi ? simdiki zamanda yasanılan, gelecekten gelenlerin yaptıgı eylemler ne olacaktı bu durumda ? burada da izledigimiz ikinci adam makineye girmekten vazgecebilirdi ancak bu da asıl elemanın zamandan silinmesine yol acacaktı belki. sonuc itibariyle "ilk olarak nasıl girmis" sorusu hep havada kalacak.
her defasında cogaldıgı dogrudur, zira son sahnede "yagmurun yagmasına daha var" dedi ve kamera uzaklasırken arabaya binip giden hector'u zaten filmin ortalarında izlemistik. yani evet döngüye girdi bizim eleman, o cümleyi söyledigine göre zaten 4. hector da vardı zaman cizgisinde. gerci o yagmur mevzusu sundan dolayı da olabilir, ikinci hector elemanla konusurken bir süre sonrasında yagmur yagıyordu, gerci aynı cizgide ücüncü hector bundan haberdar mıydı bilemedim simdi ama ilk teori daha olası.
Andrei tarafından 12/May/14 15:53 tarihinde düzenlenmiştir -
Prometheus bunu yazdı
altyazıda varsa paylaşırmısın
-
ArduouS bunu yazdı
ben anladım bişey yoktu o kadar :-/
-
işyerinde indirdim şimdi evdeyim yemekten sonra çay eşliğinde izleyecem..inşallah misafir falan gelmez s.ktrle kovarım evden.cumartesiden beri seyretmek izliyorum filmi :D
-
çizik
-
Ne hector muş arkadaş sıradan bir adam piskopata bağladı durdu,
Beğendiğim yanı paralel evrenler olmayışıydı, hepsi tek zamanda geçti, ama sonu boktandı,
Robinson_Crusoe tarafından 13/May/14 16:24 tarihinde düzenlenmiştir