Beyin Yakan Zaman Makinesi Konulu Bir Film

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    byercie bunu yazdı
    rappermcs bunu yazdı

zaman zaman mantık hataları var :) bu tarz için tavsiyem ve tek geçtiğim film source code.  İzleyin ne demek istediğimi anlarsınız :)

http://www.filmifullizle.com/yasam-sifresi-source-code-2011-film-izle.html

edit: 720p  buldum 

http://www.ultrafilmizle.com/source-code-yasam-sifresi-turkce-dublaj-hd-izle/

bakıyorum

Birader avatarın hiç hoş değil söyliyim .d

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Haftasonu listeme ekliyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

biri diyor mükemmel biri diyor berbat. ortada buluşan yok mu

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

mantık hatası var anasını satıyım, ilk olarak nasıl girmiş makinaya sonuçta 3 tane o adamdan yok döngüya nasıl giriyo çok saçma, her defasında çoğalması gerekmiyormuydu

Memento : Bu filmi izleyip ilkinde anlayabilen varsa helal olsun diycem

ArduouS tarafından 12/May/14 13:27 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı

mantık hatası var anasını satıyım, ilk olarak nasıl girmiş makinaya sonuçta 3 tane o adamdan yok döngüya nasıl giriyo çok saçma, her defasında çoğalması gerekmiyormuydu

ilk olarak diye bir sey yok iste, zaman paradokslarında, hatta paradoksların tamamında bu düsünceyi soyut olarak kabul etmek zorundasın. bizim baslangıcta ilk sandıgımız adam aslında ikincisiydi ve ücüncüsü tarafından hareket ettiriliyordu ki bu durumda timeline'ın tepesindeki adam da o oluyordu. burada bir döngü söz konusu evet, harry potter and the prisoner of azkaban'ı izleyenler bilir, orada da benzer bir muhabbet vardı, biz o anki durumlarını görüyorduk ve gecmise gitmek onların ellerindeyken bunu yaparak asıl zamanda izledigimiz eylemleri yapıyorlardı. iste paradoks da burada baslıyor. ya gecmise gitmekten vazgecselerdi ? simdiki zamanda yasanılan, gelecekten gelenlerin yaptıgı eylemler ne olacaktı bu durumda ? burada da izledigimiz ikinci adam makineye girmekten vazgecebilirdi ancak bu da asıl elemanın zamandan silinmesine yol acacaktı belki. sonuc itibariyle "ilk olarak nasıl girmis" sorusu hep havada kalacak.

her defasında cogaldıgı dogrudur, zira son sahnede "yagmurun yagmasına daha var" dedi ve kamera uzaklasırken arabaya binip giden hector'u zaten filmin ortalarında izlemistik. yani evet döngüye girdi bizim eleman, o cümleyi söyledigine göre zaten 4. hector da vardı zaman cizgisinde. gerci o yagmur mevzusu sundan dolayı da olabilir, ikinci hector elemanla konusurken bir süre sonrasında yagmur yagıyordu, gerci aynı cizgide ücüncü hector bundan haberdar mıydı bilemedim simdi ama ilk teori daha olası.

Andrei tarafından 12/May/14 15:53 tarihinde düzenlenmiştir

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

720p indirip izleyin beyler

http://yadi.sk/d/V_pb_vxOPmPgD

altyazıda varsa paylaşırmısın

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    ArduouS bunu yazdı

ben anladım bişey yoktu o kadar :-/

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

işyerinde indirdim şimdi evdeyim yemekten sonra çay eşliğinde izleyecem..inşallah misafir falan gelmez s.ktrle kovarım evden.cumartesiden beri seyretmek izliyorum filmi :D

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    juniourfalcon
    juniourfalcon's avatar
    Erkek

çizik

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Ne hector muş arkadaş sıradan bir adam piskopata bağladı durdu,

Beğendiğim yanı paralel evrenler olmayışıydı, hepsi tek zamanda geçti, ama sonu boktandı,

Robinson_Crusoe tarafından 13/May/14 16:24 tarihinde düzenlenmiştir

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 15411 Toplam Mesaj: 98