folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bi Düğün Yapmak Kaça Patlar ?

Bi Düğün Yapmak Kaça Patlar ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

15k üstü ( orta bişey)

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

atma kendini ateşe :/

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

evet yuzyilin konulari listesine eklemeye aday buluyorum konuyu acikcasi, cok ince bir noktaya barnak basmis arkasimiz :)

simdi ilk once herseyin en ucuzuna kacsan, evi mevi karistirmadan sadece dugun, ki buna gelinlik falan ekleniyor dogal olarak orda sasma olmasin;

en az 10 bin (cok iyi niyetliyim burda acikcasi), ki imkansiza yakin seylerden bahsediyorum, calgici malgici falan tanidik olacak falan...

ha gelelim esas konuya :D aslinda muridin dedigi ne kadar dogru;

"dugun yapma mq, hatuna araba al."

evet. keske dunya oyle donse mq, ama oyle islemiyor sistem bizim milletimizde, haha...

o dugun var ya o dugun, aklina hic gelmeyecek insanlar icin, asla tahmin edemeyecegin seyler ifade ediyor, oyle bi durum var

:D

anca gidersin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

4-5 bin liraya orta halli salon tutabilirsin bakırköyde falan.

varoş semtlere gittikçe fiyat düşer ama.

iki aileye de yakın sayılabilecek yerde tutarsanız salonu daha mantıklı olur ki iki ailenin de akrabaları düğüne katılsın.

en azından salonun masrafı çıkar ortadan :-)

inş hayırlı olur sizin için evlilik mutluluklar şimdiden.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

3 ay önce düğün yapmış biri olarak yardımcı olmaya çalışacağım,en azından aklında bir fikir olur.

Öncelikle Istanbul'da yaptığın düğün ile Van'da yaptığın bir düğün arasında miktar olarak mutlaki farklar olacaktır, her yerin adeti başka ve her kalemin fiyatı bölgeye göre değişir.

Ben düğünü Manisa'da yaptım, masrafa gerek yok düğün yapmasan da olur eski adetler şöyle böyle diyenler olmuş, öncelikle onlara yanıt vereyim.

Ev eşyasını mutlaka alıcaksın zateb düğün yapsanda yapmasanda;

Takı olayı bana göre masraftan sayılmaz,geleceğiniz için bir yatırım aracı,

Geriye ne kalıyor düğün salonu,çalgı çengi,foto vs. bunların tutacağı 10 ila 13 bin Tl. düğünü yaparsan takı gelir ve verdiğinin kat kat fazlasını zaten alırsın.

Yani demem o ki düğün belki masraf olarak görünebilir ama aslında öyle değil,sosyallik durumuna göre düğündeki takı ile masraflarını her türlü karşılarsın.

Bizde nişanı kız tarafı yapar (adettendir) kayınpeder sağolsun eşyaları a'dan z'ye beğenin ne tuttuysa yarı yarıya ödeyelim dedi, o şekil yaptık. Düğün bu şekilde bana takılar dahil 45-50 bin civarına patladı.

Düğün sonunda yani her şey bittiğinde bu kadar paranın nereye gittiğini düşünüyosun ve bulamıyosun tabii :) Düğünde takılan takılarla bu işi az biraz karla kapattım (Eşyalar düğün vs.vs. her şey dahil) . 

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek
    recobaba bunu yazdı

3 ay önce düğün yapmış biri olarak yardımcı olmaya çalışacağım,en azından aklında bir fikir olur.

Öncelikle Istanbul'da yaptığın düğün ile Van'da yaptığın bir düğün arasında miktar olarak mutlaki farklar olacaktır, her yerin adeti başka ve her kalemin fiyatı bölgeye göre değişir.

Ben düğünü Manisa'da yaptım, masrafa gerek yok düğün yapmasan da olur eski adetler şöyle böyle diyenler olmuş, öncelikle onlara yanıt vereyim.

Ev eşyasını mutlaka alıcaksın zateb düğün yapsanda yapmasanda;

Takı olayı bana göre masraftan sayılmaz,geleceğiniz için bir yatırım aracı,

Geriye ne kalıyor düğün salonu,çalgı çengi,foto vs. bunların tutacağı 10 ila 13 bin Tl. düğünü yaparsan takı gelir ve verdiğinin kat kat fazlasını zaten alırsın.

Yani demem o ki düğün belki masraf olarak görünebilir ama aslında öyle değil,sosyallik durumuna göre düğündeki takı ile masraflarını her türlü karşılarsın.

Bizde nişanı kız tarafı yapar (adettendir) kayınpeder sağolsun eşyaları a'dan z'ye beğenin ne tuttuysa yarı yarıya ödeyelim dedi, o şekil yaptık. Düğün bu şekilde bana takılar dahil 45-50 bin civarına patladı.

Düğün sonunda yani her şey bittiğinde bu kadar paranın nereye gittiğini düşünüyosun ve bulamıyosun tabii :) Düğünde takılan takılarla bu işi az biraz karla kapattım (Eşyalar düğün vs.vs. her şey dahil) . 

senin memleket nere hocam? hayır ilerde evlenmek için falan ordan bulalım nişanı kız tarafı yapıyo biraz daha iteleriz en az zararla çıkarız :D

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

bu arada ben söylemeyi unuttum ben istanbuldayım kız canakkalede muhtemelen istanbulda olur dügün :)

bide düğünde takılardan ne kadar kaldırırız :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

İmkanın varsa acıma paraya bu hayatta bir kere evleniyorsun ve kız alıyorsun ayrıca sen erkek tarafısın, dosta düşmana karşı vur patlasın çal oynasın yap, benim düğünüm de sadece babam gilin çalgıcılara attığı para miktarı 7000 tl yi geçmişti,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

bu arada ben söylemeyi unuttum ben istanbuldayım kız canakkalede muhtemelen istanbulda olur dügün :)

bide düğünde takılardan ne kadar kaldırırız :)

Takı için çevrene bağlı hocam bütün TBT ailesine mail ile daviteyi gönder yada PTT ile 1 er çeyrek alıp göndersinler sana :D

25059 Bu kadar üye var gerisini sen düşün artık

JuMaN tarafından 22/Ağu/13 22:53 tarihinde düzenlenmiştir

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Düğününe göre degısır hocam 10.000 TL ye de yaparsın (Yapan arkadasım var)

20.000 - 25.000 TL ye de yaparsın (Kendı masraflarım) :)

50.000 - 85.000.000 $ a deayapar (Bu kampanya bizlerı asar) :P

(Bknz : http://www.maxicep.com/konu-disi/tarihin-en-pahali-dugunu-85-milyon-dolar-23332.html

İmza YOK !!!
Toplam Hit: 8930 Toplam Mesaj: 67