Biber Gazı Bulundurmak?
-
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------
kimden korkuyorsunuz onu bir acıklayın.Kavga edeceksen gözün yemıyorsa öyle bir ortama girmeyeceksin zaten.Aklını kullanmayıp kavga etmeye kalkarsan tabiki olmadık şeyler cıkar karşına yalan mı?.Herkese höyt diyip biber gazı sıkmak ne kadar mertlik?.kız olsanız hadi anlıcam savunmasızsın o zaman biber gazı paranı ben yollayım.Ama nerede "erk" lik?.
cordelian'a hak veriyorum bu konuda -
MiqRoP bunu yazdı:
cordelian bunu yazdı:
kimden korkuyorsunuz onu bir acıklayın.Kavga edeceksen gözün yemıyorsa öyle bir ortama girmeyeceksin zaten.Aklını kullanmayıp kavga etmeye kalkarsan tabiki olmadık şeyler cıkar karşına yalan mı?.Herkese höyt diyip biber gazı sıkmak ne kadar mertlik?.kız olsanız hadi anlıcam savunmasızsın o zaman biber gazı paranı ben yollayım.Ama nerede "erk" lik?.
cordelian'a hak veriyorum bu konuda
-----------------------------bi gün birine iyice gıcık olursun sıkarsın biber gazını yatırır yere pert edersin hem fazlada güç harcamassın, bence bu devirde emanet şart.
-
O adamı o şekilde harcadıgını gören sana helal olsun adam gibi "adam" mı diyecek :) güldürmeyin hocam.O şekilde birisini döversen sadece gülerler sana "namert" diye.bence güc harcamak degil konu.Arkadan vurup hile yapmak.
-
999Epineprin bunu yazdı:
MiqRoP bunu yazdı:
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------kimden korkuyorsunuz onu bir acıklayın.Kavga edeceksen gözün yemıyorsa öyle bir ortama girmeyeceksin zaten.Aklını kullanmayıp kavga etmeye kalkarsan tabiki olmadık şeyler cıkar karşına yalan mı?.Herkese höyt diyip biber gazı sıkmak ne kadar mertlik?.kız olsanız hadi anlıcam savunmasızsın o zaman biber gazı paranı ben yollayım.Ama nerede "erk" lik?.
cordelian'a hak veriyorum bu konuda
-----------------------------bi gün birine iyice gıcık olursun sıkarsın biber gazını yatırır yere pert edersin hem fazlada güç harcamassın, bence bu devirde emanet şart.
emanet şart ama emaneti kullanıcağın yeri bilmen gerek mesela taşı yanında bi bıçak pikniğe falan gittiğnde domates kes niye milleti kesmeyi düşünüyon ki :D -
ya tabikide taşırsın arkadaşım ama karşındaki sana çekerse çekersin emanetini.Millette ne bu merak ya.bi adam diyorki kelebek aldım polisin önünde düştü yanlışlıkla sonra berbere gittim sacımı kestirdim v.s v.s. bilader o emaneti taşıyorsan o kadar yürek varsa niye polisin önünde düşürünce kacıyorsun :D. Ne bu özentilik ya.paranoyak olmayın.Yok şurdan terörist cıkcak yok sapık cıkcak yok organ mafyası cıkacak.Eger varsa kaderinde seve seve yaşarsın onu.Biber gazı degil roket atar getirsen kacamazsın.
edit: eğer sen boşken karşındaki birşey çekerse sana karşı kullanmak için.Onu nasıl etkisiz hale getirecegini ögrenin bence silaha meraklı arkadaşlarım.hem spor olmuş olur size.
-
Hayır Hojam Kesinlikle Ama Kesinlikle Suç Değildir ve Yanınızda Taşımanızı Bizzat Toplum Destekli Polisleri İstiyor !!! Bu Bir Suç Aleti Değil Bilakis Yasal Olarak Savunma Aleti ! Yaralama , Darp , Sakat Bırakma Vs.vs. Gibi Bi Özelliği Taşımadığı İçin Tehlike Anını Yatıştırma Yada Tehlike Anından Kurtulma Amaçlı Yapılmıştır !!!
-
ne çok delikanlı varmış tbt de...Taşımayın diyor, kavgaya bilek gücüyle girecekmişiz..
La dışarıda kaç tane korkak, delikanı olmayan şerefsiz var biliyor musunuz siz ? Karşıdakinde silah yokken , silah çeken mi dersin ; 1 kişiye 5 kişi dalanmı dersin.
O kadar delikanlılık yapmayın.Delikanlı adama delikanlılık yapılır.
-
cordelian bunu yazdı:
O adamı o şekilde harcadıgını gören sana helal olsun adam gibi "adam" mı diyecek :) güldürmeyin hocam.O şekilde birisini döversen sadece gülerler sana "namert" diye.bence güc harcamak degil konu.Arkadan vurup hile yapmak.
-----------------------------birkaç şey söyleyeyim. Birincisi sen kavga etmek istemesen ya da öyle bir ortamda olmasanda gasp vb. yollar ile itin tekinin seni bulması imkansız değildir. İkincisi O adamı öyle harcamayıp bıçağı ya da mermiyi yediğinde kimse arkandan helal olsun "mert" bir şekilde öldü demeyecek. "Ne şehittir ne gazi b*k yoluna gitti niyazı" diyecekler. Kusura bakma ama sen b*k yoluna gitmeyi yeğleyebilirsin ancak ben arkamdan öyle dedirtmeyi düşünmem. O nedenle taşıyan arkadaşı namert olarak görmeye gerek yok.
-
cordelian bunu yazdı:
ya tabikide taşırsın arkadaşım ama karşındaki sana çekerse çekersin emanetini.Millette ne bu merak ya.bi adam diyorki kelebek aldım polisin önünde düştü yanlışlıkla sonra berbere gittim sacımı kestirdim v.s v.s. bilader o emaneti taşıyorsan o kadar yürek varsa niye polisin önünde düşürünce kacıyorsun :D. Ne bu özentilik ya.paranoyak olmayın.Yok şurdan terörist cıkcak yok sapık cıkcak yok organ mafyası cıkacak.Eger varsa kaderinde seve seve yaşarsın onu.Biber gazı degil roket atar getirsen kacamazsın.
edit: eğer sen boşken karşındaki birşey çekerse sana karşı kullanmak için.Onu nasıl etkisiz hale getirecegini ögrenin bence silaha meraklı arkadaşlarım.hem spor olmuş olur size.
-----------------------------arkadaşım tabiki 1v1 de adamın suratına sıkıp dövmek kahpelikten başka birşey degildir. ama sen bunu taşıyan insana korkak damgasını nasıl yapıştırırsın. bende taşımıyorum ama egerki sakat bir durum oluşursa ve gözüm yemezse kaçarım bacaklara güvenim var :) bunuda adam gibi söylerim yani ayıp degil çünkü o kadar çok şerefsiz varki ne yapıcakları hiç belli olmaz. bıçak biber gazı falan silah olmaktan çıktı. tabanca taşıyor adamlar :) arkadaşlar birşeyden sıkıntınız varsa taşıyın en azından içiniz rahat eder. korkak falan degilsiniz. sadece önlem alıyorsunuz :)
-
korkaksınız demedim.Veya kendim icinde öyleyim böyledim demedim.Bu ara genelde silahlanma merakı arttı dedim.Ayrıca tbtde ne kadar delikanlı varmış lafının sahibini dürtecek bir durum yok [ zumsuk ]benim laflarımda.Sadece amacın ne diyorum neyden korkuyorsun diyorum adam cevap veremiyor.Adam diyorki bana gıcık oldugun adamın yüzüne sıkarsın sonra doversın dıyor bende dıyorum kı senın yaptıgın mertlik degil.Önce bir lafları anlayın.Savunmak icin taşırsın ama bi arkadaşın dedigi gibi elma kesersin sana çekerlerse çekersin cebindekini.aaa ben bu adama tav oldum aaa bu benım manıtama baktı diyip biber gazını,kelebeğini cıkartırsan ne kadar dogru yapmış olursun?.Benim asıl amacım düzgün örnek olunması.Herkesin kücük erkek kardeşi var.Ben kelebek taşırsam hergün cebimde. o ilerde maça giderken satır götürür.İstanbulda durum nasıl bılmem ama izmirde boş gezsemde birşey olmadı (20 yıldır boş geziyorum).Tekrar düzeltiyorum herkes özgür isterse roketatar taşısın.Ama Yerinde kullansın gerekirse ve düzgün örnek olsun.O kadar.