Bıçaklandım
-
yuh...
çok geçmiş olsun.
-
kocaeli'ndeki bu tarz olaylara anlam veremiyorum. sanki adamlar insan değil. bu kaçıncı olay. Bu arada çok çok geçmiş olsun. inş böyle bir durumla bir daha karşılaşmazsın.
-
geçmiş olsun hafız..
-
Darkparadise bunu yazdı
kocaeli'ndeki bu tarz olaylara anlam veremiyorum. sanki adamlar insan değil. bu kaçıncı olay. Bu arada çok çok geçmiş olsun. inş böyle bir durumla bir daha karşılaşmazsın.
la kocaelinde değil istanbul otogarında çıkıştaki üst geçit var orada orada baya kalabalık oluyo arada sırada hayret ama bende ayda 2 3 defa geçerim hep tedirginimdir oralardan iti kopuğu dolu oralarda
-
bensiz_aglama bunu yazdıDarkparadise bunu yazdı
la kocaelinde değil istanbul otogarında çıkıştaki üst geçit var orada orada baya kalabalık oluyo arada sırada hayret ama bende ayda 2 3 defa geçerim hep tedirginimdir oralardan iti kopuğu dolu oralarda
kocaeli'yi görünce :D yapıştırdım lafı. ama kocaelinde de bir sürü olay oluyor. neyse istanbuldaki otogara da tek gidilmeyeceğini anlamış olduk.
-
Orospu çocukluğu böyle bir şey işte. Hayatım boyunca çok orospu çocuğu gördüğüm için garipsemedim bile. Geçmiş olsun müdür.
-
Bi ara istanbul otogarında gece metroya gittim. Bekliyordum metronun gelmesini. Bi velet arkamda beni bekliyordu. Başka yere gittim. Gene geldi. Beni kesiyordu yani :) son bi yer daha değiştirip onun gözüne gözüne baktım.. Sonra gelmedi :)
geçmiş olsun hocam. Ne manyaklar var yav.. -
bir de şeriat gelmesin diyorsunuz amk tamam tam olarak gelmesin de cezai yaptırımlarını alalım bu ülke ortalığın anasını siker.
ben de çok çektim böyle orospu çocuklarından kimisinde biraz yaralandım kimisinde kollarını bacaklarını kırdım.
düşünsene sana bunu yaptığı için kısas yapılacak , bir daha bıçakla gezmeyi değil o saatte orda bulunmayı bile aklının ucundan geçirmez.
bu arada geçmiş olsun.
Cradex tarafından 29/Nis/13 11:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Anneciğini papiklediğimin, içlerinde gram erkeklik olmayan o.ç'ları bunlar, bunları varya içinde 1000 fare olan daracık odaya koyucan, duvarlı olucak kapı olmucak kuyu gibi mk.
Ne fareler çıkabilecek ne o.
Anasını .. evlatları ya. -
geçmiş olsun hocam polis niye yapmadı bişey onu anlamadım nefsi müdaafa mı oluyo yani vay amk. Bide bıçak taşımak suç değil mi?