Bıçaklandım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

yuh...

çok geçmiş olsun.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi

kocaeli'ndeki bu tarz olaylara anlam veremiyorum. sanki adamlar insan değil. bu kaçıncı olay. Bu arada çok çok geçmiş olsun. inş böyle bir durumla bir daha karşılaşmazsın.

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kakaO
    kakaO's avatar
    Erkek

geçmiş olsun hafız..

zafer yakındır!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek
    Darkparadise bunu yazdı

kocaeli'ndeki bu tarz olaylara anlam veremiyorum. sanki adamlar insan değil. bu kaçıncı olay. Bu arada çok çok geçmiş olsun. inş böyle bir durumla bir daha karşılaşmazsın.

la kocaelinde değil istanbul otogarında çıkıştaki üst geçit var orada orada baya kalabalık oluyo arada sırada hayret ama bende  ayda 2  3  defa geçerim hep tedirginimdir oralardan iti kopuğu dolu oralarda

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi
    bensiz_aglama bunu yazdı
    Darkparadise bunu yazdı

la kocaelinde değil istanbul otogarında çıkıştaki üst geçit var orada orada baya kalabalık oluyo arada sırada hayret ama bende  ayda 2  3  defa geçerim hep tedirginimdir oralardan iti kopuğu dolu oralarda

kocaeli'yi görünce :D yapıştırdım lafı. ama kocaelinde de bir sürü olay oluyor. neyse istanbuldaki otogara da tek gidilmeyeceğini anlamış olduk.

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Orospu çocukluğu böyle bir şey işte. Hayatım boyunca çok orospu çocuğu gördüğüm için garipsemedim bile. Geçmiş olsun müdür.

while (1<2)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Bi ara istanbul otogarında gece metroya gittim. Bekliyordum metronun gelmesini. Bi velet arkamda beni bekliyordu. Başka yere gittim. Gene geldi. Beni kesiyordu yani :) son bi yer daha değiştirip onun gözüne gözüne baktım.. Sonra gelmedi :)
    geçmiş olsun hocam. Ne manyaklar var yav..

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradex
    Cradex's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bir de şeriat gelmesin diyorsunuz amk tamam tam olarak gelmesin de cezai yaptırımlarını alalım bu ülke ortalığın anasını siker.

ben de çok çektim böyle orospu çocuklarından kimisinde biraz yaralandım kimisinde kollarını bacaklarını kırdım.

düşünsene sana bunu yaptığı için kısas yapılacak , bir daha bıçakla gezmeyi değil o saatte orda bulunmayı bile aklının ucundan geçirmez.

bu arada geçmiş olsun.

Cradex tarafından 29/Nis/13 11:06 tarihinde düzenlenmiştir

Stanford University
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Anneciğini papiklediğimin, içlerinde gram erkeklik olmayan o.ç'ları bunlar, bunları varya içinde 1000 fare olan daracık odaya koyucan, duvarlı olucak kapı olmucak kuyu gibi mk.

Ne fareler çıkabilecek ne o.

Anasını .. evlatları ya.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    geçmiş olsun hocam polis niye yapmadı bişey onu anlamadım nefsi müdaafa mı oluyo yani vay amk. Bide bıçak taşımak suç değil mi?
Toplam Hit: 16915 Toplam Mesaj: 108