Bıçaklandım
-
hocam cok gecmis olsun.
mk ulkesi artik vahsi bati gibi olmus. Gecen Turkiye'ye gelmistim, adana'da dukkanin birinden telefon karti sordum, adam "yok" dedi ama nasil yok dedi. mk herif psikopat.
Sonra hanim dedi "la bu ulkeyemi yerlesecegiz?"
Valla TR de artik silah tasimak kanun ile zorunlu kilinmasi lazim.
-
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sağlık durumum gene orta uyuyamıyorum adam akıllı, terliyorum bir kıpranışta sanki iğneler batıyor gibi oluyor, birde tuvalet olayı var oturunca eğilince kasların gerilmesi olayı var ki dayanılmaz bir acı.
Mahkeme kağıdının gelmesi 3 ay davanın görülmesi de bir 3 ay daha etti 6 ay. P*ç kurusunun bu süre zarfı içinde TUTUKSUZ elini kolunu sallaya sallaya ben reisim ben kralım havalarında dolaşmasına gönlüm el vermiyor.
Ya doktor arkadaşların dediğine göre kaslar bir daha kaynamazmış. Dokular birleşir ama kaslar kaynamaz dediler. Çok hızlı koşan biriyim artık dediklerine göre aşırı hareketlerden kaçınmalıymışım. Birde yüzme olayı var tabi kramp girme ihtimaline karşı (kaslar yok ya) kıyıda takılmamı tembihlediler.
Olay şimdilik bundan ibaret ...
-
adamın adı sanı var mı ? Bir araştırma yapalım ?
Konu gizlenirse daha iyi olur.
-
HighElf bunu yazdı
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sağlık durumum gene orta uyuyamıyorum adam akıllı, terliyorum bir kıpranışta sanki iğneler batıyor gibi oluyor, birde tuvalet olayı var oturunca eğilince kasların gerilmesi olayı var ki dayanılmaz bir acı.
Mahkeme kağıdının gelmesi 3 ay davanın görülmesi de bir 3 ay daha etti 6 ay. P*ç kurusunun bu süre zarfı içinde TUTUKSUZ elini kolunu sallaya sallaya ben reisim ben kralım havalarında dolaşmasına gönlüm el vermiyor.
Ya doktor arkadaşların dediğine göre kaslar bir daha kaynamazmış. Dokular birleşir ama kaslar kaynamaz dediler. Çok hızlı koşan biriyim artık dediklerine göre aşırı hareketlerden kaçınmalıymışım. Birde yüzme olayı var tabi kramp girme ihtimaline karşı (kaslar yok ya) kıyıda takılmamı tembihlediler.
Abi simdi ne olacak biliyonmu?
bu oruspu cocugu, mahkemece yaralama sucundan 6 ay ceza yiyecek, denetimli serbestlik ile iceri girmeden dolasacak. olan ise sana oldu.
Tanidigin falan yokmu? , gidin bu pici yasadigi yerde bulun koyun arabaya, goturp dagin basinda kafasina sikin bi tane.
-
sniperscope bunu yazdı
hocam cok gecmis olsun.
mk ulkesi artik vahsi bati gibi olmus. Gecen Turkiye'ye gelmistim, adana'da dukkanin birinden telefon karti sordum, adam "yok" dedi ama nasil yok dedi. mk herif psikopat.
Sonra hanim dedi "la bu ulkeyemi yerlesecegiz?"
Valla TR de artik silah tasimak kanun ile zorunlu kilinmasi lazim.
ya hocam senide anlamıyorum. Japonya gibi dünyanın en gelişmiş, en saygılı insanlarıyla dolu heryönden çok güzel bir ülkede yaşıyorsun. Anlamıyorum ki Türkiyeye neden gelmek istiyorsun. İğrenç bir ülke oldu burası artık. Arada tatile gel yeter.
-
Tengri bunu yazdı
ya hocam senide anlamıyorum. Japonya gibi dünyanın en gelişmiş, en saygılı insanlarıyla dolu heryönden çok güzel bir ülkede yaşıyorsun. Anlamıyorum ki Türkiyeye neden gelmek istiyorsun. İğrenç bir ülke oldu burası artık. Arada tatile gel yeter.
Bulbulu altin kafese koymuslar yinede vatanim demis.
Ama bazende gelmekten korkmuyor degilim. Gelsem herhalde bir ayda katil olurum.
-
sniperscope bunu yazdıHighElf bunu yazdı
Abi simdi ne olacak biliyonmu?
bu oruspu cocugu, mahkemece yaralama sucundan 6 ay ceza yiyecek, denetimli serbestlik ile iceri girmeden dolasacak. olan ise sana oldu.
Tanidigin falan yokmu? , gidin bu pici yasadigi yerde bulun koyun arabaya, goturp dagin basinda kafasina sikin bi tane.
şiddet göstererek intikam alıncaksa bence kafasıan sıkmak yersiz.. iki bacağınıda arkadan, yukardan aşağıya yarıcan bırakıcan bi köşede.. anca anlar o.ç.
la nası bişe bu yolda adama bıçak saplamış herif, sabah okuduğumda uyuz olduydum şimdi okuyunca gene uyuz geldi.
@sniperscope, hocam yanlış hatırlamıyosam eşinde japondu çocuğun felan fotosunu paylaştıydın. yapma etme hiç buraya yerleşip yazık etmeyin. yemişim sıla hasretini şunu bunu, disiplinin kol gezdiği ülkelerde doğup yetişip Tr gibi bi yere taşınsam ben pişman olurdum heralde, muhtemelen eşinde olur. düzeninizde kuruluysa hiç kasmayın bence buraya yerleşmek vs için. -
bıçak tutan elinin baş ve işaret parmaklarını kesmek kafidir.
-
zumsuk bunu yazdı
adamın adı sanı var mı ? Bir araştırma yapalım ?
Konu gizlenirse daha iyi olur.
Çocuk namına hiç birşey bilmiyorum ki, ya bilsem birşeyler yaparım gibime geliyor ama çocuk hakkında tek bildiğim çocuğu hiç tanımadığım. Bunların düzenli yaşadıkları yer de yok. Bir gece şu parkta öteki gece öbür parkta.
Yeminle bunlar yüzünden komşuları parklara salmayın diyorum. Bunlar normal değil, kaç tane haber okuyoruz çocuklara tecavüz haberi diye işte onlar bunlar.
Şeytan diyor ki ne kadar tanıdığın varsa topla al eline beyzbol sopalarını başla mahallenin başından ne kadar köprü altında oturan parklarda oturan serseri tipli adam varsa yığ bir kenara sonra belediye toplasın ipneleri
-
sniperscope bunu yazdıTengri bunu yazdı
Bulbulu altin kafese koymuslar yinede vatanim demis.
aynı ben de bu durumun olmasından korkuyorum iste, 7.5 senedir ailemden ayrı yasamaya alısıgım ama ailem, akrabalarım, arkadaslarım, yani herkes buradayken yurtdısına adapte olabilir miyim bilmiyorum.
simdi ise rüyalarıma girmeye basladı yurtdısına cıkma düsüncesi, bu ülkeden bi bok olmaz, insanı da düzelmez bu gidisle. ayrıca kendi bölümüm adına, bircok avrupa ülkesinde burada gösterilenden daha cok el üstünde tutulabilecegimi düsünüyorum.
bence cocugunun istikbalini de hesaba kat, burada alacagı egitimle japonya'da alacagı egitim arasında devasa bir fark olur heralde, tabii yas olarak da benden kat kat tecrübelisin ama benim gibi cevresine baglı bir insan bile yurtdısına kacıp kurtulmayı düsünüyorsa, sen buraya kesin dönüs yapmadan iyice bir düsün derim.