folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bildiğiniz Gizemli Olaylar

Bildiğiniz Gizemli Olaylar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

Hacılar selam, bildiğiniz gizemli olaylar var mı, konu sınırlaması yok, cin türü olaylar da olabilir, mesela bu sürekli evde yangın çıkması gibi olaylarda olabilir, bilimsel gizemlerde olabilir.Liste yapmaya çalışıyorum ve bu tarz şeyler ilgimi çekiyor da...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

her baktığımda ayakkabı bağcığım çözülüyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    whopper bunu yazdı

töbe bismillah

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Öncelikle bilimde gizem diye birşey yoktur. Onun haricinde bilimsel geçerliliği olmayan rüyalarda uyarılma (gerek geçmiş gerek gelecekle ilgili) yada telekinezi yada "cin" olayları ile ilgili olarak anlatabileceğim bir olay var ki canlı şahidiyim.

Benim hanımın bi arkadaşı var x diyelim bu arkadaşına x ile aynı yurtta kalıyorlardır üniversitedeyken. Yalnız bu x'in bir çevresi varmış ve x hep bu çevresindeki 2-3 kişi ile birlikte geziyormuş. İşte ikisi çocuk biri yetişkin 2-3 yıldır hep birlikte geziyorlardı. Neyse bu x yurttan çıktı felan başka bir ile gitti kendisi bir gün hanım (boynunda hep cevşen takar rahat uyuyabilmek için) boynundan cevşenini çıkarıp yatıyor dahasonra gece x hanımı arıyor diyorki "abla cevşenini çıkarmışsın onu takar mısın lütfen haber verdiler bana cevşenini çıkarmışsın diye". 

True story.

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı

her çözüldüğünde bakıyor olabilirsin :) 

bir tane aklıma geldi, sadettin teksoy vardı onun programında görmüştüm, arabayı bırakıyorsun araba geri geri rampa mı çıkıyordu öyle bir durumlar vardı.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kardes o gizemli degil ya orasi rampa yukari gozukuyor ama o yer altinda bulunan madenlerden dolayi olusan manyatik alan rampa asagi gibi bi etki yaratiyordu o yuzden bosa aldigin araba kendiliginden cikiyordu

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Bu yaşanmış bir olaya dayanıyor diye başlıyorum film gibi :D

Neyse, çok uzun bir zaman olmadı 1 veya 2 ay oluyor gece annem yatarken odanın kapısında babamı görmüş, babam el sallayarak annemi çağırmış gel diyerek sonra benim valide kalkmış noldu birşey mi oldu felan diyerek bir gitmiş peder ortada yok babam da oturma odasında uyuya kalmış kaldırmış babamı sormuş noldu diye çağırdın diye babam uyku sersemi tabi olayı anlamaya çalışmış yok ben çağırmadım demiş. Sonra valide anlamış olayı tabiki.

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Bigün arkadaşın evinde kaldık 5 kişiydik.Yarım pasta artmıştı sabah yeriz dedik attık dolaba herkez uyumaya gitti.Ben millet uyudukdan sonra kalktım mutfağa gidip kalan pastayı yemeye ulan pasta gitmiş amk.

Halbuki herkez yatalı anca yarım saat falan olmuştu.

O pastayı ertesi sabah kime sorduysak herkes ben yemedim dedi.Böyle bir gizemli anımdır buda.

u235 tarafından 21/Nis/13 01:35 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek
    syklops bunu yazdı
    whopper bunu yazdı

bir tane aklıma geldi, sadettin teksoy vardı onun programında görmüştüm, arabayı bırakıyorsun araba geri geri rampa mı çıkıyordu öyle bir durumlar vardı.

EDİT: karakule açıklamış olayı erzurumda olan bir olay bizzat yaşadık

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Devilcode bunu yazdı
    syklops bunu yazdı
    whopper bunu yazdı

erzurumda olan bir olay lakin bilimsel açıklaması varmıydı?

Hacım açıklıyoz ya bak benim üstteki postuma

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suleyman07
    suleyman07's avatar
    Erkek
    Devilcode bunu yazdı
    syklops bunu yazdı
    whopper bunu yazdı

erzurumda olan bir olay lakin bilimsel açıklaması varmıydı?

Göz yanılmasıydı hocam o olay. Eğim ters taraftaydı arabaya göre :)

Ruhunda sükunete kavuşmak ve mutlu olmak isteyen insanlar inanmalı ve iman etmelidir, ama hakikatin peşindeki insanlar iç huzurundan vazgeçip yaşamlarını bu sorgulamaya adamak zorundadır.
Toplam Hit: 4317 Toplam Mesaj: 41