Bildiğiniz Gizemli Olaylar
-
Hacılar selam, bildiğiniz gizemli olaylar var mı, konu sınırlaması yok, cin türü olaylar da olabilir, mesela bu sürekli evde yangın çıkması gibi olaylarda olabilir, bilimsel gizemlerde olabilir.Liste yapmaya çalışıyorum ve bu tarz şeyler ilgimi çekiyor da...
-
her baktığımda ayakkabı bağcığım çözülüyor.
-
whopper bunu yazdı
töbe bismillah
-
Öncelikle bilimde gizem diye birşey yoktur. Onun haricinde bilimsel geçerliliği olmayan rüyalarda uyarılma (gerek geçmiş gerek gelecekle ilgili) yada telekinezi yada "cin" olayları ile ilgili olarak anlatabileceğim bir olay var ki canlı şahidiyim.
Benim hanımın bi arkadaşı var x diyelim bu arkadaşına x ile aynı yurtta kalıyorlardır üniversitedeyken. Yalnız bu x'in bir çevresi varmış ve x hep bu çevresindeki 2-3 kişi ile birlikte geziyormuş. İşte ikisi çocuk biri yetişkin 2-3 yıldır hep birlikte geziyorlardı. Neyse bu x yurttan çıktı felan başka bir ile gitti kendisi bir gün hanım (boynunda hep cevşen takar rahat uyuyabilmek için) boynundan cevşenini çıkarıp yatıyor dahasonra gece x hanımı arıyor diyorki "abla cevşenini çıkarmışsın onu takar mısın lütfen haber verdiler bana cevşenini çıkarmışsın diye".
True story.
-
whopper bunu yazdı
her çözüldüğünde bakıyor olabilirsin :)
bir tane aklıma geldi, sadettin teksoy vardı onun programında görmüştüm, arabayı bırakıyorsun araba geri geri rampa mı çıkıyordu öyle bir durumlar vardı.
-
kardes o gizemli degil ya orasi rampa yukari gozukuyor ama o yer altinda bulunan madenlerden dolayi olusan manyatik alan rampa asagi gibi bi etki yaratiyordu o yuzden bosa aldigin araba kendiliginden cikiyordu
-
Bu yaşanmış bir olaya dayanıyor diye başlıyorum film gibi :D
Neyse, çok uzun bir zaman olmadı 1 veya 2 ay oluyor gece annem yatarken odanın kapısında babamı görmüş, babam el sallayarak annemi çağırmış gel diyerek sonra benim valide kalkmış noldu birşey mi oldu felan diyerek bir gitmiş peder ortada yok babam da oturma odasında uyuya kalmış kaldırmış babamı sormuş noldu diye çağırdın diye babam uyku sersemi tabi olayı anlamaya çalışmış yok ben çağırmadım demiş. Sonra valide anlamış olayı tabiki.
-
Bigün arkadaşın evinde kaldık 5 kişiydik.Yarım pasta artmıştı sabah yeriz dedik attık dolaba herkez uyumaya gitti.Ben millet uyudukdan sonra kalktım mutfağa gidip kalan pastayı yemeye ulan pasta gitmiş amk.
Halbuki herkez yatalı anca yarım saat falan olmuştu.
O pastayı ertesi sabah kime sorduysak herkes ben yemedim dedi.Böyle bir gizemli anımdır buda.
u235 tarafından 21/Nis/13 01:35 tarihinde düzenlenmiştir -
syklops bunu yazdıwhopper bunu yazdı
bir tane aklıma geldi, sadettin teksoy vardı onun programında görmüştüm, arabayı bırakıyorsun araba geri geri rampa mı çıkıyordu öyle bir durumlar vardı.
EDİT: karakule açıklamış olayı erzurumda olan bir olay bizzat yaşadık
-
Devilcode bunu yazdısyklops bunu yazdıwhopper bunu yazdı
erzurumda olan bir olay lakin bilimsel açıklaması varmıydı?
Hacım açıklıyoz ya bak benim üstteki postuma
-
Devilcode bunu yazdısyklops bunu yazdıwhopper bunu yazdı
erzurumda olan bir olay lakin bilimsel açıklaması varmıydı?
Göz yanılmasıydı hocam o olay. Eğim ters taraftaydı arabaya göre :)