folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bildiğiniz Gizemli Olaylar

Bildiğiniz Gizemli Olaylar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Devilcode bunu yazdı
    syklops bunu yazdı
    whopper bunu yazdı

her baktığımda ayakkabı bağcığım çözülüyor.

her çözüldüğünde bakıyor olabilirsin :) 

bir tane aklıma geldi, sadettin teksoy vardı onun programında görmüştüm, arabayı bırakıyorsun araba geri geri rampa mı çıkıyordu öyle bir durumlar vardı.

EDİT: karakule açıklamış olayı erzurumda olan bir olay bizzat yaşadık

Yok hacı o göz yanilmasi. Aslında o tarafa dogru bir eğim var diye bir yerde okumuştum.  Egimden dolayı araç gidiyor. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

normalde böyle paranormal olayları ciddi ciddi anlatanlara güler gecerim ama basımdan gecen su hadiseyi anlatmadan gecemeyecegim.

2010 eylül ayı, abimin dügününde babam, ben ve 1-2 kisi daha salonun girisindeyiz, gelenleri karsılıyoruz, bir ara ben oradan uzaklastım, dısarıda oturanlara selam vermeye gittim, o sırada 60'lı yaslarda bir amca adımla bana seslendi, ilk basta ne konustugumuzu maalesef hatırlayamıyorum ama ben adımla seslendigi icin kim oldugunu sormadım pot kırmamak adına, sanırım koluma girdi, dısarıya yürüdük, para istedi benden, corba icecekti hatta, o sırada yanımızda birileri yoktu ama halen insanlar geliyordu salona dogru.

o an cebimde bütün 50 ya da 100 vardı hatırlamıyorum, adamı da tanımadıgım icin para yok dedim, sonra uzaklastı gitti. onun pismanlıgını yasıyorum ama asıl olay, ben bunu anneme ve birkac kisiye daha anlattıgımda, o adamı kimse tanıyamadı, dügün kasetine bakmıstım, orada da göremedim maalesef.

halen merak ederim kim oldugunu, gece gece aklıma geldi yine bak.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

benim aradığım aslında bilimle açıklanabilecek ama keşfedilmemiş gizemler, sallıyorum mesela ağlayan taş diye bir taş olsun, halka sorsan derler ki bu taş efsunlu falan filan, ama halbuki taş çatlaktır odur budur falan işte, mesela iznikte kale surlarında hayvan figürleri falan var, yıllarca önce duymuştum o zamanlar için bu hayvan insan figürlerine gevurlar taş olmuş falan derlerdi.Sonra yine sadettin teksoy da olabilir davul çalınmayan köy vardı, bir tane kaya vardı o kaya sanki elinde davul çalan bir adama benziyordu, bu yüzden o köyde kimse davul çalmıyordu.

Bu tarz gizemler arıyorum, yada biri sadettin teksoy boxset  torrent versin içimdeki açlığı gidereyim :) ama cinli yada bu tarz hikayelerde hoşuma gidiyor :) her ne kadar çözümü olmasada heyecan veriyor

İznikteki bahsettiğim figürler

syklops tarafından 21/Nis/13 01:46 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı

normalde böyle paranormal olayları ciddi ciddi anlatanlara güler gecerim ama basımdan gecen su hadiseyi anlatmadan gecemeyecegim.

2010 eylül ayı, abimin dügününde babam, ben ve 1-2 kisi daha salonun girisindeyiz, gelenleri karsılıyoruz, bir ara ben oradan uzaklastım, dısarıda oturanlara selam vermeye gittim, o sırada 60'lı yaslarda bir amca adımla bana seslendi, ilk basta ne konustugumuzu maalesef hatırlayamıyorum ama ben adımla seslendigi icin kim oldugunu sormadım pot kırmamak adına, sanırım koluma girdi, dısarıya yürüdük, para istedi benden, corba icecekti hatta, o sırada yanımızda birileri yoktu ama halen insanlar geliyordu salona dogru.

o an cebimde bütün 50 ya da 100 vardı hatırlamıyorum, adamı da tanımadıgım icin para yok dedim, sonra uzaklastı gitti. onun pismanlıgını yasıyorum ama asıl olay, ben bunu anneme ve birkac kisiye daha anlattıgımda, o adamı kimse tanıyamadı, dügün kasetine bakmıstım, orada da göremedim maalesef.

sen Hızırı kovmuşsun hacı.50 lirayı korumuşun ama Hızırıda kaçırmışın.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    Andrei bunu yazdı

sen Hızırı kovmuşsun hacı.50 lirayı korumuşun ama Hızırıda kaçırmışın.

Yuh bunu okuyunca aklıma gelene bakın ya

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=5KJvQZEraYc#t=45s

KaRaKuLe tarafından 21/Nis/13 01:53 tarihinde düzenlenmiştir

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

bi gün oturmuşum gene bu saatler tahibatta takılıyorum , ışıklarıda kapamıştım sadece pc ışığla oda ayınlanıyor..her neyse ayağım yere uzatılmış şekildeydim başparmağım hafif tatlı acı hissi uyandırdı tedirgin oldum merakımdan ayağımı hiç kıpırdatmadım yanımdaki telefonun ışığını açıp ayağıma tuttum bide ne göreyim..

....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Media bunu yazdı

bi gün oturmuşum gene bu saatler tahibatta takılıyorum , ışıklarıda kapamıştım sadece pc ışığla oda ayınlanıyor..her neyse ayağım yere uzatılmış şekildeydim başparmağım hafif tatlı acı hissi uyandırdı tedirgin oldum merakımdan ayağımı hiç kıpırdatmadım yanımdaki telefonun ışığını açıp ayağıma tuttum bide ne göreyim..

ne göresin yahu yazsana :/ kedi dersen o mousun tekerleğinin tık tık eden yeri bozulur ya böyle kayma hissi verir de gıcık eder adamı aynen ondan olsun inşallah

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı
    Devilcode bunu yazdı
    syklops bunu yazdı
    whopper bunu yazdı

her baktığımda ayakkabı bağcığım çözülüyor.

her çözüldüğünde bakıyor olabilirsin :) 

bir tane aklıma geldi, sadettin teksoy vardı onun programında görmüştüm, arabayı bırakıyorsun araba geri geri rampa mı çıkıyordu öyle bir durumlar vardı.

erzurumda olan bir olay lakin bilimsel açıklaması varmıydı?

Hacım açıklıyoz ya bak benim üstteki postuma

aynen hoca  manyetik bi alan oldugundan dolayi  onun bilimsel incelemsi yapildi ayrica sadece  erzuruma özel degil istanbul  büyüçkemece çatalca  arasında  yine öyle olan bi rampa var ama  gizemli degil yani :D

Nev-i Şahsına Münhasır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

hiç tanımadığım ve beni hiç tanımayan biri bankada çalışacaksın sen dedi ve aradan yarim saat geçmeden bir arkadasimdan yapikredi  ise alim sinavi yapicak başvur istersen diye bi mesaj gelmişti.. şoke olmuştum. ama bankada çalışmıyorum o ayrı.

god tarafından 21/Nis/13 02:01 tarihinde düzenlenmiştir

All is well
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

bizim orada ağlayan kız diye birşey vardı ne biçim birşeyse sadeece bi gün vardı oda hıdırellez sabahı erkenden ağlardı yani 1-2 saat oradan su akardı millet topraklı suyu içerdi şifalı diye 2-3 hikayesini duymuştum bizim bi tanıdık ailesine gönderiyor suyunu işte hamile kalmayan kadın bu seferki denemede hamile kalıyor felan gibi efsaneleri vardı

Toplam Hit: 4311 Toplam Mesaj: 41