Bilecik De Sokakda Kaldim Yurt Abart Bulamiyorum Tanidigi Olan Yafa Fikri
-
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------
ya ben cok kararsiz kaldim tercih yapamiyorum iki tane cami var hangisinde kalcam diye dusunuyorum fdsafasd :S
-----------------------------hoca yatsi namazında git kıl namazını sonra nafiyele başla hoca hoca gelsede bozma namazı 1-2 saat sonra hoca bıkar gider sende yatar uyursun :)
-
vayviyanasını sayın seyirciler adam sokakta kalmış senin gibi kalanlarda varsa hocam tv leri aramaya başlayın gidin yurtkurun önüne oturun geldiklerinde de veryansın edin cami cami gezecez artık deyin.
-
Arkadaşım senin yapabileceğin tek şey kalmış bilecik te misin bilmiyorum ama oranın belediye başkanlığına git valiliğine git valiliğin özel kalemine git milli eğitim müdürlüğüne git maliye müdürlüğüne git yani ne kadar resmi kurum varsa git derdini anlat.biri yollarsa ötekine git o olmazsa ötekine git mutlakak biri sana yardımcı olur kardeşim.Sen yeterki git durumunu insanlara anlat.rektörüne git fakülte dekanına git anlat arkadaşım insanlara sesini duyur.Muhakkak biri seni yurda sokar.
-
Gercekten Sagolun... Demiyorum :) Cünkü Siz Benim Ailemsiniz...
Pmler aldim askerdeki holy bile yardimci olabilecegini söylemiş destekleriniz için cok sagolun... Bu hafta bu olayi cözerim umarim yarin bilecige gidicem gerekli mercilere ile konusucam....
-
bilecikde olsaydım bi kaç gün misafir ederdim ama malesef kütahyadayım şu an inş. en yakın zaman da bişiler bulursun
-
canafar bunu yazdı:
bilecikde olsaydım bi kaç gün misafir ederdim ama malesef kütahyadayım şu an inş. en yakın zaman da bişiler bulursun
Sagolasin düşünmen yeter -
hocam carsi merkesinde fidan pansiyon var aylik 300 lira ister daha sonra ilim yayma cemiyeti diye bi yurt var ayda 250 ister edebali erkek yurdu var oda 250-275 ugurcan pansiyon fln var arasi ister ev bulman suanlik biras zordur cunku var olan yerler dolmustur buyuk ihtimal bu arada hangi bolum ?
-
hocam pansiyonlar dolmus bi tane yurt pansiyon arasi bi yervar otogarin orda 3 kişilik oda peşin 3,400 diyo a.q
edebi midir nedir orasida dolu bi yere gitdim bu ilim yayma gibi onlarda insan degil köle ariyolar 9-10 yurtda olucan 5 vakit namaz şart kurani bilicen şart hergün 45 dk zorumlu kitap okuma allah bilir ne okutcaklar zorumlu sohbetler var + cocuklara ögretmenlik yapicakmişiz...
Ben party time calişmayi dusunuyorum ona olmaz diyolar para siz mi vericeksiniz diyorum hayir diyolar...
Bende ee Allah iniz Kitap iniz varmi desem verecekleri cvpdan korkuyorum ki Bunlarda bilen yer kalmamiş
Bi adam buldum KAFADAR inşaat bilmem ne bi yer yapmişlar 2 katli 2-3 odalar boktan bi yer yemek yok vs yok İnşaat işcileri filanda kaliyo ayda 200 lira... orasini dusunuyorum ama eşyalarimi caldirma olasiligim biraz yüksek duruyo
-
bak hocam gel merkesde ataturk heykelinin orada in yurtlari sirayla gez olmadi en son fidan pansiyona gel umit kebap salonu var onun yaninda zaten direk bulursun idareye gel deki iste ben ibrahim abiyle goruscem adamlar cemaatci deiller sana yardimci olurlar diger turlu esyalarini fln caldirirsin bide galiba suleymancilarin yurdu vardi kucuk sanayinin orada ayda 100 lira sanirim
-
tamam haci sagol dün gezdim bütün şehiri kariş kariş arkadaşlar sagolsun yardimcida oldular ama bu suleymancilarinkine gitmedim bu gun netden araştirikende gördum bide oraya gidiyim