Bilecik De Sokakda Kaldim Yurt Abart Bulamiyorum Tanidigi Olan Yafa Fikri
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
yine bu iyi erzurumda kış olimpiyatları olacak diye 10 bin öğrenciyi yurtdan attılar çocuklar nerede kalacaklarını bilemiyor :))
Öyle bişe yok hocam . Kimse yurttan atılmadı . Ama merdivenlerde yatan öğrencileriin sayısı fazla . Bu yüzden öğrenciler ev aramaya başladı , ev bulanlar eve çıktı bulamayanlar merdivende yatmaya devam . Ek yurt binaları yapıldı zaten ihtiyacı gidermek için .
AmoR aklıma gelen tek şey eski püskü ucuz bir eve çıkman . Maddiyat sıkıntın olduğu içinde biraz saçma fikir galiba ! -
tosun bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
yine bu iyi erzurumda kış olimpiyatları olacak diye 10 bin öğrenciyi yurtdan attılar çocuklar nerede kalacaklarını bilemiyor :))
Öyle bişe yok hocam . Kimse yurttan atılmadı . Ama merdivenlerde yatan öğrencileriin sayısı fazla . Bu yüzden öğrenciler ev aramaya başladı , ev bulanlar eve çıktı bulamayanlar merdivende yatmaya devam . Ek yurt binaları yapıldı zaten ihtiyacı gidermek için .
AmoR aklıma gelen tek şey eski püskü ucuz bir eve çıkman . Maddiyat sıkıntın olduğu içinde biraz saçma fikir galiba !
-----------------------------tosun eruzurumda görüşseldik :)
-
görüşseldik ne alper :) anlamadımki sendemi erzurumdasn .pm at
-
dersimlihacker bunu yazdı:
-----------------------------bak hocam gel merkesde ataturk heykelinin orada in yurtlari sirayla gez olmadi en son fidan pansiyona gel umit kebap salonu var onun yaninda zaten direk bulursun idareye gel deki iste ben ibrahim abiyle goruscem adamlar cemaatci deiller sana yardimci olurlar diger turlu esyalarini fln caldirirsin bide galiba suleymancilarin yurdu vardi kucuk sanayinin orada ayda 100 lira sanirim
hocam sen ne diyosun yav süleyman müleyman aklın yerinde mi_? ben cemaat yurdundan atılmadan önce yurda süleymancıların yurdundan bi eleman geldi, kot giymek yasak demişti, sonradan bi kaç kişi daha buldum orada kalanlardan harbiden yasakmış. ama ilim yayma cemiyeti hakkında cemaat gibi olmadıgını duymuştum. bu arada her ne kadar cemaate kıl da olsam, ilk sene çok rahat, 2-3 abiyede posta koydunmu rahatsızda etmezler... -
************************:D Mutlu Son ***********************
sonunda kalicak bi yer buldum pansiyon tarsi biyer ayda 200 lira vericem :D kafami sokucam yani
Herkese Çok Tşkler Özellikle irwa , HeadBanger
Böyük bir aile olmanin faydalarindan biri daha :):)
-
kurbandan sonra bilecik buluşmasımı yapsak acaba gelen olur mu ki =)
-
canafar bunu yazdı:
kurbandan sonra bilecik buluşmasımı yapsak acaba gelen olur mu ki =)
-----------------------------hacı valla orda bulundum 1 ay kadar keşke askerliğime orda devam etseydim süper olurdu ya :D
-
hayirli olsun hocam kalicak bi yer bulmussun
-
Hocam öncelikle hayırlı olsun ama bence devlet yurdu secenegini eleme hemen. yurt müdürüyle konuş tekrar durumunu anlat araya hocalarını sok yardımcı olurlar. yurtlar ne kadar dolu olsada 1-2 hafta misafir edebilecek yatakları oluyor dediğim gibi misafir ediyorlar ücret almıyorlar zaten o zamana kadar da yurttan ayrılmaya başlar ögrenciler sende yerleşirsin. Yoksa diğer türlü 250 tl ile geçinmen gerçekten çok zor ki o durumda da part time iş bulman gerekecek
-
Acemiliğini bilecikte yapan bi tanıdık bir söz soylemisti bana bilecği çok iyi anlatan iyi bulmussun yoksa halin kotuydu
BİLECİK BİR LİMAN BEN BİR GEMİ...BİR DAHA GELİRSEM ..KSİNLER BENİ....