Bilgisayar Adını Gizleme Hakkında Yardım.
-
Bilgisayar adını nasıl gizliyebiliriz girdiğim sitelerde bilgisayarın adının görünmesini istemiyorum..
-
daha önce yaptığım trojan da bilgisayarın adını bir api ile alıyordum. O apinin nereden aldığını buldum.. büyük ihtimal web sitesi de oradan alıyor..
başlat çalıştıra regedit yaz aşağıdaki yere git
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\ComputerName\ComputerName
yukarıdaki klasöre girince sağ tarafta ComputerName var oradaki ismi değiştirsen hallolur. istiyorsan basit bir exe yapayım senin için, ismini istdiğin gibi değiştirebilirsin
-
hocam bilgisayarın isminin değişmesini istemiyorum,
bilgisayarın adının gözükmemesini istiyorum bi nevi gizlenmek.
-
nasıl gizleyeceksin ki? site registrydan bu veriyi alıyorsa gizleyemezsin sanırım.. ek programlar varsa da o bilgisayar adını siliyordur sonra eski şekline getiriyordur. Mantık böyledir. proksi de de mantık budur. yazdığın proksiler registrya kaydolur ve internete o ip ve portla çıkış yaparsın.bu veri de registrydan alınır
-
tmm işte bende saklanmanın yollarını arıyorum. (;
-
sanırım bir anlaşmazlık var aramızda :) ben de diyorum ki gizlemek için sana bir program yapayım.. bilgisayarın ismini değiştirsin.sonra o siteden çıktıktan sonra o programı tekrar açarak eski haline getirirsin, bir nevi sahte isim kullanmış oluyorsun! oldu mu böyle?
-
legion_of_doom bunu yazdı:
-----------------------------sanırım bir anlaşmazlık var aramızda :) ben de diyorum ki gizlemek için sana bir program yapayım.. bilgisayarın ismini değiştirsin.sonra o siteden çıktıktan sonra o programı tekrar açarak eski haline getirirsin, bir nevi sahte isim kullanmış oluyorsun! oldu mu böyle?
-----------------------------Tmm şimdi anlaştık, Çok süper olur hemde. (;
-
hocam ne tür sitelerden bahsediyon?
-
exe ile çalışan.
-
legion_of_doom bunu yazdı:
-----------------------------daha önce yaptığım trojan da bilgisayarın adını bir api ile alıyordum. O apinin nereden aldığını buldum.. büyük ihtimal web sitesi de oradan alıyor..
başlat çalıştıra regedit yaz aşağıdaki yere git
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\ComputerName\ComputerName
yukarıdaki klasöre girince sağ tarafta ComputerName var oradaki ismi değiştirsen hallolur. istiyorsan basit bir exe yapayım senin için, ismini istdiğin gibi değiştirebilirsin
-----------------------------bu komutlar elinde döküman halinde varmı yoksa googlew kullanıp buluyormusun
eger elinde bi döküman varsa paylaşbılırmısın
-
http://www.sendspace.com/file/kdvbq5
buradada online avden taratılmış link var.. içinde virus & trojan yok diye..
http://virusscan.jotti.org/en/scanresult/0f12ab53a80928223157cf4f26845c3b77f1587e
edit: eğer programda bir değişiklik istersen yaparım