Bilgisayar Arıza Tahmini Lütfen
-
aleti sifirla bence. son güncellemeyle temiz bi kurulum yapsın sıfırlama ile. ,
ardından tün driverleri güncel bir şekilde kur.
ardından yine aynı arızaları verirse ram leri teker teker sök arıza kesilene kadar :)
-
hocam anakartı vs herşeyi kasadan sök kasanın dışarısında montajı yap.. belki bi yere temas edip şase yapıyor olabilir.
-
Makina overclock lumu?
-
bios u varsayılan ayarlara al
-
Bluescreenwiew programını kur hocam mavi ekranın sebepleri filan yazar paylaş bakalım bi yardımcı olmaya çalışim
-
olay gunluklerini paylaşsan yine nete dogru bir cevp verilir ama soyledigin kadariyla birkac olasilik var;
ramde sorun olabilir, mavi ekranin nedenlerinden biridir.
anakart catlaklari olabilir, kullandigin programlar ciddi isinmaya neden olabilir ani isi degisiklikleri board uzerinde catlaklara neden olup alakasiz zamanlarda mavi ekran +resetle sonuçlanabilir.
flash playerdaki bir guncelleme hatasi sebebiyle mavi ekran verebilir.
flash player i komple kaldirip temiz kurulum yaparak denemen lazim. bu olasiligi elersen ramleri cikart tek tek dene. tek ramla yuklen biraz.
ama olay gunluklerinde kirmizi konulari bir incele derim ilk once.
-
başka bi ekran kartıyla dene hocam sorun muhtemelen ekran kartında
-
TaRuZ bunu yazdı
olay gunluklerini paylaşsan yine nete dogru bir cevp verilir ama soyledigin kadariyla birkac olasilik var;
ramde sorun olabilir, mavi ekranin nedenlerinden biridir.
anakart catlaklari olabilir, kullandigin programlar ciddi isinmaya neden olabilir ani isi degisiklikleri board uzerinde catlaklara neden olup alakasiz zamanlarda mavi ekran +resetle sonuçlanabilir.
flash playerdaki bir guncelleme hatasi sebebiyle mavi ekran verebilir.
flash player i komple kaldirip temiz kurulum yaparak denemen lazim. bu olasiligi elersen ramleri cikart tek tek dene. tek ramla yuklen biraz.
ama olay gunluklerinde kirmizi konulari bir incele derim ilk once.
+1
Arkadaşa katılıyorum
-
windows 7 en iyisi temiz :) 10 da sıkıntı
-
Bilgisayarı aynı amaçlarla kullanıyorum. 2 ay önce aynı sorunlarla karşılaştım ramlerde sorun çıktı değiştirdim düzeldi. Aynı problem ssd ile de geldi başıma yani 2 side olabilir.