Bilgisayar Çalışırken Mozilla Çalışırlığını Koruyabilirmi?
-
Arkadaslar bi sorum var bilgisayar kapanıcak fakat mozillanın çalışmasını istiyorum bilgisayar fişini felan hiç bişiyini çekmicem internet dahil sadece mozillanın bilgisayar kapalıyken çalışmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim. ?
-
işletim sistemi kapancak ama işletim sistemi içinde çalışan program açık kalıcak :S bunu mu istiosun?
-
evet mümkünmüdür böyle bişi ?
-
Bilgisayar kapalıyken windows altında çalışan mozillanın açık kalmasını istioyosun bençe derin bir nefes al istedini tekrar düşün sonra git aynaya bak,bak bakalım orda ne göreçeksin..
-
Buzdolabımı fişten çekeyim ama sularıda soğutsun diyorsun.
Şu anki teknolojiyle bunu yapamazsın kardeş...
-
venom88 bunu yazdı:
-----------------------------
Bilgisayar kapalıyken windows altında çalışan mozillanın açık kalmasını istioyosun bençe derin bir nefes al istedini tekrar düşün sonra git aynaya bak,bak bakalım orda ne göreçeksin..
Hocam kaydet ve çık yapınca açık kalıyor zaten ikariamda bi hile buldum :) pc ful açık kalamaz bu yuzden mozillada aynı sayfa açık fakat başka isimlerde mozillayı bilgisayar kapandıktan sonra açınca aynı isim oluyor umarım anlatabilmişimdir. -
Dostum hazırda beklet dersen en son hangi prgram filan açıksa o şekilde pc kapanır ve pc yi açtığında o programlar açık olur...:)
Ama internetten filan bişey indirip kapatırsan inmeye devam edermi o kadarını bilmiyorum ama dene...:) -
istediğimi buldum davos çok teşekkürler. :)
-
PyramiD bunu yazdı:
istediğimi buldum davos çok teşekkürler. :)
Ne demek dostum ...:)
-
senin istediğin şey pc nin uyku modunda çalışması ile mümkün olur bunun içinde anakartının desteklemsi gerekli asus m3a serisi anakrtlarda bu özellik var ai nap diye bir uygulamayala sistem yarı uykumoduna geçiyor ekrankartı ses kartı ve diğer bazı fonksionarı kapatıyor
benim makinemde bu özellik var çokta kullanışlı bişey
-
ne hiylesiymiş bu benim pc 2 yıldır elektrik gitmesse güc kaynağı bitmesse kapanmıo xD
Toplam Hit: 1713 Toplam Mesaj: 18